Patrick Swayze zomrel. R.I.P.
-
Gregory House
Zablokovaný
Patrick Swayze zomrel. R.I.P.
Presne tak! Patrick Swayze zomrel vo veku 57 rokov na rakovinu pankreasu 14. Septembra 2009. Už je o tom plný internet.
Odpočívaj v pokoji, Patrick!
Odpočívaj v pokoji, Patrick!
-
Gregory House
Zablokovaný
Hej! Svet ide ďalej. V poslednej dobe je to strašné. Najprv Jackson v Júni 2009 a teraz Swayze v Septembri 2009. To je rozdiel len tri mesiace. Somn zvedavý, kto umrie v DecembriInnocence napísal:Time of my Life nezabudnuteľné, škoda ho. Avšak aby som robil drahoty ako niektorí fans Jacksona, to nie.. Je mi to ľúto, ale svet ide ďalej.
A to si predstav koľko stotisíc ľudí umrie za tie tri mesiace.. ľudia rovnako dôležití ako tí čo umierajú raz za tri mesiace. Takže keby že aj december bol bez odchodu nejakej hviezdy, môžeš sa premôcť a brať na vedomie aj ich.Gregory House napísal:Hej! Svet ide ďalej. V poslednej dobe je to strašné. Najprv Jackson v Júni 2009 a teraz Swayze v Septembri 2009. To je rozdiel len tri mesiace. Somn zvedavý, kto umrie v Decembri
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
mirak2
Hardcore addict
je ho skoda, ale mal typ rakoviny pri ktorom bol zazrak ze prezil vobec rok a pol...nie to este aby sa vyliecil z nej...to hlasovanie je totalne dementne.. a nemozem si pomoct ale zakladatel temy to pise jak senzaciu v novom case (sry take veci ma nenormalne irituju a sry ze to tak nazvem ale pises ako ch*j)
dnes si pozriem Ducha a niekedy v blizkej dobe aj Hriesny tanec ako taky minirevival (nie, pri jacksonovi som to nerobil.)
dnes si pozriem Ducha a niekedy v blizkej dobe aj Hriesny tanec ako taky minirevival (nie, pri jacksonovi som to nerobil.)
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja som nevidela vyhadzovaca. Ani som o tom filme nikdy nepocula. Ale hriesny tanec je u mna film nr.1 a ked to pojde v telke 10krat za rok, tak si to 10krat pozriempinco napísal:to vážne existuje niekto kto nevidel hriešny tanec alebo vyhadzovača?
Ono sa to ani nevolá vyhadzovač, ale Road House, ale dosť ľudí to pozná pod názvom Vyhadzovač a myslím, že aj na VHS to bolo takto preložené.pryja napísal:Ja som nevidela vyhadzovaca. Ani som o tom filme nikdy nepocula. Ale hriesny tanec je u mna film nr.1 a ked to pojde v telke 10krat za rok, tak si to 10krat pozriem
http://www.imdb.com/title/tt0098206/
meno mi nie je neznáme ale zrejme som tiež nevidel žiadny film,v ktorom hral...asi ani hriešny tanec, keďže ani neviem o čom to malo byť...človek to mohol byť dobrý...neviem nesledoval som to...ani jacksona som nesledoval...ale je mi ľúto, keď niekto zomrie na rakovinu...je to najzákernejšia choroba, aká tu kedy bola 
-
Gregory House
Zablokovaný
Ja viem, že je to hlasovanie dementné a možno aj to, že som ch*jmirak2 napísal:je ho skoda, ale mal typ rakoviny pri ktorom bol zazrak ze prezil vobec rok a pol...nie to este aby sa vyliecil z nej...to hlasovanie je totalne dementne.. a nemozem si pomoct ale zakladatel temy to pise jak senzaciu v novom case (sry take veci ma nenormalne irituju a sry ze to tak nazvem ale pises ako ch*j)
//
Nepoznáš ho, ale píšešNoobsz DJ napísal:meno mi nie je neznáme ale zrejme som tiež nevidel žiadny film,v ktorom hral...asi ani hriešny tanec, keďže ani neviem o čom to malo byť...človek to mohol byť dobrý...neviem nesledoval som to...ani jacksona som nesledoval...ale je mi ľúto, keď niekto zomrie na rakovinu...je to najzákernejšia choroba, aká tu kedy bola