Patrick Swayze zomrel. R.I.P.

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Mysleli ste si, že sa Patrick vylieči z rakoviny?

Nie
36
64%
Áno
9
16%
Aj áno aj nie
11
20%

Celkom hlasov: 56

Gregory House
Zablokovaný
Zablokovaný

Patrick Swayze zomrel. R.I.P.

Príspevok od používateľa Gregory House »

Presne tak! Patrick Swayze zomrel vo veku 57 rokov na rakovinu pankreasu 14. Septembra 2009. Už je o tom plný internet.
Odpočívaj v pokoji, Patrick!
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Time of my Life nezabudnuteľné, škoda ho. Avšak aby som robil drahoty ako niektorí fans Jacksona, to nie.. Je mi to ľúto, ale svet ide ďalej. :roll:
Gregory House
Zablokovaný
Zablokovaný

Innocence napísal:Time of my Life nezabudnuteľné, škoda ho. Avšak aby som robil drahoty ako niektorí fans Jacksona, to nie.. Je mi to ľúto, ale svet ide ďalej. :roll:
Hej! Svet ide ďalej. V poslednej dobe je to strašné. Najprv Jackson v Júni 2009 a teraz Swayze v Septembri 2009. To je rozdiel len tri mesiace. Somn zvedavý, kto umrie v Decembri :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

chuck norris

jáj ten je nesmrtelný
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Gregory House napísal:Hej! Svet ide ďalej. V poslednej dobe je to strašné. Najprv Jackson v Júni 2009 a teraz Swayze v Septembri 2009. To je rozdiel len tri mesiace. Somn zvedavý, kto umrie v Decembri :D
A to si predstav koľko stotisíc ľudí umrie za tie tri mesiace.. ľudia rovnako dôležití ako tí čo umierajú raz za tri mesiace. Takže keby že aj december bol bez odchodu nejakej hviezdy, môžeš sa premôcť a brať na vedomie aj ich.
Gregory House
Zablokovaný
Zablokovaný

To hej
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Keď som videla tie jeho fotky počas choroby, vyzeral na nich strašne pochudnuto a strhano. Potom sa na striedačku šírili informácie, že sa to zlepšuje a naopak. Čo už, svet ide ďalej, je to smutné, ale ako to bolo pomínané, denne zomierajú tisíce ľudí, len sa o nich nepíše....
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

dobry herec,dobry tanecnik a hlavne mi pripadal ako pohodovy clovek,ani bulvar ho moc neriesil(iba posledne mesiace :( ) R.I.P
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

:cry: aky prizracny nazov Time of my Life... toto uz nikto neprekona Dirty Dancing - Time of my Life (Final Dance)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nuz... bejby bude muset sedet v koute :?
RIP
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

je ho skoda, ale mal typ rakoviny pri ktorom bol zazrak ze prezil vobec rok a pol...nie to este aby sa vyliecil z nej...to hlasovanie je totalne dementne.. a nemozem si pomoct ale zakladatel temy to pise jak senzaciu v novom case (sry take veci ma nenormalne irituju a sry ze to tak nazvem ale pises ako ch*j)
dnes si pozriem Ducha a niekedy v blizkej dobe aj Hriesny tanec ako taky minirevival (nie, pri jacksonovi som to nerobil.)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

"I think you are fucking antichrist"..Jedine v tej scenke ma zaujal..(pre nevedomych Donnie Darko). Ostatne som ho nemusel..Hriesny Tanec som asi nikdy nedopozeral ani nic ine s nim...
Ale ako bolo spomenute..Aj lepsi ludia ako on umieraju denne a nikde o nich nepisu.. Beztak RIP
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

to vážne existuje niekto kto nevidel hriešny tanec alebo vyhadzovača?
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

babka ho žrala, chudak ... hriesny tanec 3 uz asi nehrozi
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

pinco napísal:to vážne existuje niekto kto nevidel hriešny tanec alebo vyhadzovača?
Ja som nevidela vyhadzovaca. Ani som o tom filme nikdy nepocula. Ale hriesny tanec je u mna film nr.1 a ked to pojde v telke 10krat za rok, tak si to 10krat pozriem :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Inak ani ja som nevidel Hriešny tanec. Ako herca som ho nikdy neobľuboval, ale napriek tomu usudzujem z reportáží, čo o ňom dávali v telke, že sa nehral na veľkú hviezdu a aspoň za toto má u mňa plus.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

pryja napísal:Ja som nevidela vyhadzovaca. Ani som o tom filme nikdy nepocula. Ale hriesny tanec je u mna film nr.1 a ked to pojde v telke 10krat za rok, tak si to 10krat pozriem :)
Ono sa to ani nevolá vyhadzovač, ale Road House, ale dosť ľudí to pozná pod názvom Vyhadzovač a myslím, že aj na VHS to bolo takto preložené.
http://www.imdb.com/title/tt0098206/
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

R.I.P. ale toho herca som nejak moc nemusel
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

meno mi nie je neznáme ale zrejme som tiež nevidel žiadny film,v ktorom hral...asi ani hriešny tanec, keďže ani neviem o čom to malo byť...človek to mohol byť dobrý...neviem nesledoval som to...ani jacksona som nesledoval...ale je mi ľúto, keď niekto zomrie na rakovinu...je to najzákernejšia choroba, aká tu kedy bola :(
Gregory House
Zablokovaný
Zablokovaný

mirak2 napísal:je ho skoda, ale mal typ rakoviny pri ktorom bol zazrak ze prezil vobec rok a pol...nie to este aby sa vyliecil z nej...to hlasovanie je totalne dementne.. a nemozem si pomoct ale zakladatel temy to pise jak senzaciu v novom case (sry take veci ma nenormalne irituju a sry ze to tak nazvem ale pises ako ch*j)
dnes si pozriem Ducha a niekedy v blizkej dobe aj Hriesny tanec ako taky minirevival (nie, pri jacksonovi som to nerobil.)
Ja viem, že je to hlasovanie dementné a možno aj to, že som ch*j :D, ale je to zaujímavé, čo si ľudia myslia.

//
Noobsz DJ napísal:meno mi nie je neznáme ale zrejme som tiež nevidel žiadny film,v ktorom hral...asi ani hriešny tanec, keďže ani neviem o čom to malo byť...človek to mohol byť dobrý...neviem nesledoval som to...ani jacksona som nesledoval...ale je mi ľúto, keď niekto zomrie na rakovinu...je to najzákernejšia choroba, aká tu kedy bola :(
Nepoznáš ho, ale píšeš :D kks :D
Napísať odpoveď