Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
TomAss
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa TomAss »

Ares011: a naco cvicis ? na objem ? pride mi to malo cvikov/serii na partiu aa v tom Acku by som vymenil hrudnik za prvy cvik..
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

hej, chcem to zamerat na objem, a s tym hrudnikom som len zle napisal v poradi
TomAss
King
King

davaj si po 4 serie aspon zo vsetkeho. 3 mi pride malo
jjakub
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jjakub »

Osobne by som ho vobec necvicil nepride mi moc dobry .
Mozno som si nevsimol ale sa mi zda ze tam nemas triceps
A na velke partie daj po 4 serie a ten bicak mozu ostat aj 3
Velke partie viac ako male
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

aughostino napísal:nemate niekto skusenosti so susenym vajecnym bielkom? ja som si ho asi pred rokom kupil, no ak sa mam priznat akosi som vysledky nebadal, bral som ho pred cvicenim a pred spanim vedlajsim ucinkom su silne vetry kedze obsahuju v priemere 85-90% dobre stravitelnych bielkovin
Badat vysledky po uzivani nejakeho doplnku je velmi nepresne a osobne si myslim ze sa to ani neda iba v pripae ak ide o nejaky vyskum alebo experiment. Takze tvoj problem moze byt jak v strave tak aj v cviceni.

Ares011 tazko sa vyjadrit k tomu tvojmu treningu je to len rozpis poctu cvikov serii a opakovani. Neviem akym systemom ides, kolkokrat do tyzdna cvicis, aka vysoka frekvencia tam je, aku vahu budes mat nalozenu ci ides pyramidu alebo konstantu vahu, aky progres ocakavas, akym systemom budes zvysovat vahy behom tyzdnou a ci vobec budes atd atd.
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

aughostino napísal:nemate niekto skusenosti so susenym vajecnym bielkom? ja som si ho asi pred rokom kupil, no ak sa mam priznat akosi som vysledky nebadal, bral som ho pred cvicenim a pred spanim vedlajsim ucinkom su silne vetry kedze obsahuju v priemere 85-90% dobre stravitelnych bielkovin
vetry mas prave preto, ze ti to dobre netravi..cudujem sa ze este dnes je niekto schopny dat peniaze za susene bielky, ked su tak lahko dostupne a lacne kvalitne proteiny :)
a ako uz spominal kali, tvoja nizka vaha bude sposobena biednou stravou, ak tie potrebne kalorie do seba nedostanes, nepomoze ti ziadny doplnok :wink:
Ares011
Star
Star

Tak ok, mne len stacilo vedet ci nemam dat na konkretne partie ine cviky pre lepsie precvicenie atd... co sa tyka ostatneho cvicim 3x tyzdenne asi tak 1.hod pyramidu nejdem idem to s tou konstantnou vahu, no proste ze pocas treningu nezvysujem, prestavky mam okolo 60 sec medzi seriami, vahu to nebudem vypisovat lebo toho je vela ale iba zakl. benc 55, drepy 50,
bic 26 (velka.č)... a k tomu este 2x tyzdenne chodievam behat a to v netreningove dni okrem vikendu vtedy hram basket alebo tenis, proste toho je vela...
kali520
Darca
Darca

Tymto systemom ti odporucam cvicit 4x tyzdenne a to formou:

1 den trening A
2 den trening B
3 den volno
4den trening A
5 den trening B
6 den volno
7 den volno ale zacat dalsi cyklus

Vahu by som kazdy tyzden zvysoval a tym aj znizoval pocet opakovani. Povedzme zacnes s vahou pre nejakych 12-15 opakovani a posledny tyzden budes koncit pri nejakych 3 opakovaniach. Cim menej opakovani tym by som pridaval aj jednu seriu naviac zaroven s vahou.

Inak obmedzil by som trochu ten pohyb, lebo behanie a basket atd je uz vela aktivit naraz a s vysokym objemom to nejde dokopy si to vyziada vysoky prijem kalorii. V objemomvke staci len minimalna aerobna aktivita len na udrzanie kondicie.
Ares011
Star
Star

Vyzera to dobre ale myslim ze robit 3 serie s 12 opakovaniami s 55 kg je dost narocne :?

//autoeditácia príspevku ( 16 Sep 2009, 18:22 )
a ked uz takto by som cvicil tak kolky by som to mal ist? tak 6-8 tyzdnov?
kali520
Darca
Darca

Ares011 napísal:Vyzera to dobre ale myslim ze robit 3 serie s 12 opakovaniami s 55 kg je dost narocne :?
Tak daj taku vahu s ktorou zvladnes 3 serie po 12 opakovani.

A ano mal by si to ist tak 6 az 8 tyzdnov.
TomAss
King
King

tak rozmyslam nad tymto http://www.fitness-nutrition.sk/goliath ... nguage=skk lenze ta cena je dost velka...bude v tom velky rozdiel napr oproti tomuto http://www.fitness-nutrition.sk/whey-ga ... nguage=skk ? aminostar som mal protein a velmi mi chutil takze celkom ma laka...alebo este nejaka varianta nejakeho gaineru ? minimum teda aspon 2kg...ide mi moc o to aby ma tak nenaduvalo a aby dobre chutil samozrejme aj ucinkoval... diki
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

TomAss napísal:tak rozmyslam nad tymto http://www.fitness-nutrition.sk/goliath ... nguage=skk lenze ta cena je dost velka...bude v tom velky rozdiel napr oproti tomuto http://www.fitness-nutrition.sk/whey-ga ... nguage=skk ? aminostar som mal protein a velmi mi chutil takze celkom ma laka...alebo este nejaka varianta nejakeho gaineru ? minimum teda aspon 2kg...ide mi moc o to aby ma tak nenaduvalo a aby dobre chutil samozrejme aj ucinkoval... diki
ked ti chuti, ber ten co ti tak chutil, nie je nic horsie ako tlacit to do seba nasilu, zaklad je aj tak v posilovni, nie v kuchyni
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

ColdRain napísal:ked ti chuti, ber ten co ti tak chutil, nie je nic horsie ako tlacit to do seba nasilu, zaklad je aj tak v posilovni, nie v kuchyni
Podľa mňa je takisto veľký základ v kuchyni.
A teraz nemyslím len na suplementy, ale hlavne na stravu.

Môj "ideálny" jedálniček pre tento týždeň vyzeral takto :

Ráno : 6 g kreatínu + 10 g glukózy, 3 grahamové rožky so šunkou, maslo, paprika

Desiata : jogurt + ovsené vločky + mlieko

Obed : školský

Pred tréningom : 1 hod. pred tréningom proteín s mliekom, 30 min. pred tréningom NO - EXPLODE + 2 g kreatínu + 30 g glukózy

Ihneď po tréningu : 6 g kreatínu + 30 g glukózy + proteín s mliekom

Hodinu po tréningu : proteín s mliekom

Olovrant : syr cottages

Večera : cca 500 g kuracieho mäsa + ryža

Pred spaním : 6 g kreatínu + 250 g tvarohu s termixom

Za prvý týždeň 2 kg hore. :twisted:
ColdRain
Addict
Addict

ano, zle som sa vyjadril, mas pravdu samozrejme, skor to bolo myslene tak, ze je jedno aky to bude gainer ak ho bude brat, svoju pracu by mal urobit
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

ColdRain napísal:ano, zle som sa vyjadril, mas pravdu samozrejme, skor to bolo myslene tak, ze je jedno aky to bude gainer ak ho bude brat, svoju pracu by mal urobit
Samozrejme, suplementy vždy vykonajú svoju prácu, ale netreba zabúdať, že primárna vec je kvalitná strava.
Existuje veľa borcov, čo si nakúpia plno suplementov, doma poriadne nežerú, ani vo fitku tomu moc nedajú a potom sa čudujú, že nie sú výsledky.
Poznám osobne.
kali520
Darca
Darca

hughito napísal:Samozrejme, suplementy vždy vykonajú svoju prácu, ale netreba zabúdať, že primárna vec je kvalitná strava.
Existuje veľa borcov, čo si nakúpia plno suplementov, doma poriadne nežerú, ani vo fitku tomu moc nedajú a potom sa čudujú, že nie sú výsledky.
Poznám osobne.
No ale jak tak kukam na tvoj jedalnicek tak tiez to neni bohvie jak velke stravovanie.

Vsimol som si velkrat u podobnych jedalnickoch ze po treningu sa uzivaju suplementy miesto normalnej stravy ta pride az na veceru. Teraz je dolezte sa opytat ze ked po treningu nastava proteosynteza neni efektivnejsie prijmat co najviac zivin jak zo splementu tak z normalneho jedla? Najdolezitejsich je asi cca 6 hodin po treningu vtedy telo vyuziva kazdu kaloriu v prospech svalov takze vazne nechapem zmysel toho ze po treningu sa uziva len suplement.

A dalsia vec, po treningu tam mas malo sacharidov ktore su dolezite aby sa doplnili zasoby glykogenu, takze protein s mliekom rozhodne nestaci, hodil by sa este maltodextrin a aj koli stravitelnosti by som to nepil s mliekom ale s vodou.
Ares011
Star
Star

zdravim, chcem sa spytat ze aky rozdiel medzi Proteinovými kokteilami a Aminokyselinymi (vo forme tabletiek), neviem sa rozhodnt ktore si mam zvolit z tejto stranky http://www.nutrition4live.com/
Beast34
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Beast34 »

kali co sa tyka toho doplnenia glykogenu moze byt po treningu aj glukoza i ked su to jednoduche sacharidy? budem bravat glukozu s kreatinom tak som to chcel vyuzit a nekupovat uz maltu.. diky
ColdRain
Addict
Addict

hughito napísal:Samozrejme, suplementy vždy vykonajú svoju prácu, ale netreba zabúdať, že primárna vec je kvalitná strava.
Poznám osobne.
ved ako som napisal svoju pracu, suplementy su len doplnky stravy dokonca aj na obale je napisane, ze to nie je nahrada pestrej stravy ale len jej doplnok :)
kali520
Darca
Darca

Beast34 napísal:kali co sa tyka toho doplnenia glykogenu moze byt po treningu aj glukoza i ked su to jednoduche sacharidy? budem bravat glukozu s kreatinom tak som to chcel vyuzit a nekupovat uz maltu.. diky
Ano aj glukoza je dobra.
Napísať odpoveď