zhorel mi zdroj :( Eurocase 550W
-
cruncher007
Amateur
zhorel mi zdroj :( Eurocase 550W
cavte zhorel mi zdroj http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... E7DCD.html asi pred 2 dnami a neviem ci mi to vzalo zo sebov aj nieco ine niake ine komponenty
ak my to vsetko zhorelo myslite ze mi to zreklamuju? ked som to po kuse skladal cely pc? ako do kazdej firmy ? ci ne?
Malokedy sa stane, ze spolu so zdrojom odidu aj ostatne komponenty. Ak sa ti to stalo, mas nadej na uspech JEDINE v pripade, ze mas zaruku na PC ako komplet - tj je na nej zarucna plomba. Na PC, kde si si sam mohol zasahovat, pripadne menit komponenty, ti nikto v zarucnej reklamacii toto riesit nebude. Jedine, formou podmienecnej reklamacie - tj, skusi u dodavatela vyreklamovat komponent ako mrtvolu, a ked to uznaju a vymenia, tak si zahojeny.
MakeFake - ale malo to az 550W
MakeFake - ale malo to az 550W
-
cruncher007
Amateur
jj to som zistil ze od znacky eurocase sa neoplati ani hraple kupit mam od nich aj skrinu tak po case iste zacne hrdzaviet
ale zdroj budem musiet kupit novy
aby som neriskoval ze mi to vezme zo sebov aj 9800GT a intel core 2 Quad a este neviem ci mi aj tie nezhoreli lebo som to este netestoval ale sa obavam najviac toho ze ked som si to kupoval po komponentoch