zhorel mi zdroj :( Eurocase 550W

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
cruncher007
Amateur
Amateur

zhorel mi zdroj :( Eurocase 550W

Príspevok od používateľa cruncher007 »

cavte zhorel mi zdroj http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... E7DCD.html asi pred 2 dnami a neviem ci mi to vzalo zo sebov aj nieco ine niake ine komponenty :( ak my to vsetko zhorelo myslite ze mi to zreklamuju? ked som to po kuse skladal cely pc? ako do kazdej firmy ? ci ne?
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Myslím, že hej. Brat dva krát tiež "odpálil" PC a reklamovali :)
Dokonca som vždy dostal lepšie komponenty. Vtedy starú nVidiu GeForce 7600Gs mi vymenili za parádnu 8600Gt. To bola radosť :)
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Eurocase je parodia na zdroj. Nabuduce si kup aspon Fortron.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Malokedy sa stane, ze spolu so zdrojom odidu aj ostatne komponenty. Ak sa ti to stalo, mas nadej na uspech JEDINE v pripade, ze mas zaruku na PC ako komplet - tj je na nej zarucna plomba. Na PC, kde si si sam mohol zasahovat, pripadne menit komponenty, ti nikto v zarucnej reklamacii toto riesit nebude. Jedine, formou podmienecnej reklamacie - tj, skusi u dodavatela vyreklamovat komponent ako mrtvolu, a ked to uznaju a vymenia, tak si zahojeny.

MakeFake - ale malo to az 550W :D
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Velmi nepravdepodobne, ze ti napr. zreklamuju dosku, ked ti zhorel zdroj. To uz je lepsie ist s doskou o mesiac, az to vyzera ze to spolu nesuvisi :D
cruncher007
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa cruncher007 »

jj to som zistil ze od znacky eurocase sa neoplati ani hraple kupit mam od nich aj skrinu tak po case iste zacne hrdzaviet :D ale zdroj budem musiet kupit novy :) aby som neriskoval ze mi to vezme zo sebov aj 9800GT a intel core 2 Quad a este neviem ci mi aj tie nezhoreli lebo som to este netestoval ale sa obavam najviac toho ze ked som si to kupoval po komponentoch :(
Napísať odpoveď