Prepojenie LCD k PC
Prepojenie LCD k PC
Zdravim majstri. Chcela by som sa spýtať, prečo nemam v xp na výber dva monitory. Ani v nvidia control panel nemam na výber. stále len jeden monitor a ja by som si rada prepojila LCD k pc. na grafe mam S-video výstup a na LCD mam S video vstup. Káble všetko mam a aj ked to napojim, tak nič. ďakujem za rady
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prepojenie LCD k PC
klik na plochu-vlastnosti -monitor a tam by si mala mat na vyber 2hy zobrazovac .. pripadne na tv mas prepnuty kanal na spravnu predvolbu? prip ak mas book tak mas HOT tlacitko na prepnutie vystupu obrazusisaB27 napísal:Zdravim majstri. Chcela by som sa spýtať, prečo nemam v xp na výber dva monitory. Ani v nvidia control panel nemam na výber. stále len jeden monitor a ja by som si rada prepojila LCD k pc. na grafe mam S-video výstup a na LCD mam S video vstup. Káble všetko mam a aj ked to napojim, tak nič. ďakujem za rady
prip pozri TOTO
Hmm..PC zrejme nedetekuje ziaden vstup.Skusil by som pripojit na iny TV a uistit sa,ze je zvoleny spravny vstup na TV-ak to ma viacej AV rezimov...sisaB27 napísal:poprepájané to mam dobre. aj v TV mam vstup aktívny, len v pc mi to nejako nejde. viď príloha