Prepojenie LCD k PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
sisaB27
Novice
Novice

Prepojenie LCD k PC

Príspevok od používateľa sisaB27 »

Zdravim majstri. Chcela by som sa spýtať, prečo nemam v xp na výber dva monitory. Ani v nvidia control panel nemam na výber. stále len jeden monitor a ja by som si rada prepojila LCD k pc. na grafe mam S-video výstup a na LCD mam S video vstup. Káble všetko mam a aj ked to napojim, tak nič. ďakujem za rady
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prepojenie LCD k PC

Príspevok od používateľa Sphinx »

sisaB27 napísal:Zdravim majstri. Chcela by som sa spýtať, prečo nemam v xp na výber dva monitory. Ani v nvidia control panel nemam na výber. stále len jeden monitor a ja by som si rada prepojila LCD k pc. na grafe mam S-video výstup a na LCD mam S video vstup. Káble všetko mam a aj ked to napojim, tak nič. ďakujem za rady
klik na plochu-vlastnosti -monitor a tam by si mala mat na vyber 2hy zobrazovac .. pripadne na tv mas prepnuty kanal na spravnu predvolbu? prip ak mas book tak mas HOT tlacitko na prepnutie vystupu obrazu
prip pozri TOTO
sisaB27
Novice
Novice

poprepájané to mam dobre. aj v TV mam vstup aktívny, len v pc mi to nejako nejde. viď príloha
Prílohy
Bez názvu.JPG
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

hmm tazko povedat takto na dialku .. ja mam momentalne W7 tam je to uplne ine .. nemam to ako pozret presne kde sa to nastavuje
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

sisaB27 napísal:poprepájané to mam dobre. aj v TV mam vstup aktívny, len v pc mi to nejako nejde. viď príloha
Hmm..PC zrejme nedetekuje ziaden vstup.Skusil by som pripojit na iny TV a uistit sa,ze je zvoleny spravny vstup na TV-ak to ma viacej AV rezimov...
sisaB27
Novice
Novice

Už to mam vyriešené. Kupila som si nový kabel. DVi to HDMI a všetko sa spravilo takmer automaticky. aj ked stale neviem, prečo to takto nereagovalo cez s-video. Inak ďakujem za ochotu. Možte LOCK
Napísať odpoveď