Tak ja osobne mám dlhodobé skúsenosti s francúzmi. A jedno čo k týmto autám môžem napísať - ,,Hovno zabalené do darčekového balenia".Pezzo napísal:no a uprimne si povedzme preco mas taky nazor? pretoze si cital nazory inych ludi a vela ludi je este v presvedceni o tom, ze francuz nikdy... ja mam skusenosti s renaultom a zas by som kupil renault, a aj ludi co poznam co to maju, tak jednoznacne by sli zas do renaultu, no naopak ludia, ktori nemaju dlhodobejsie skusenosti s renaultom, alebo inym francuzom, tak nanho iba pi... nadavaju...
Jednoducho sa to kazí, a ty sa tu môžeš aj na hlavu postaviť, ale tie autá sa kazia, toto je ich hlavná náplň práce. Nebol týždeň aby som s ním nebol v servise. Buď odišla elektrika, ak nie elektrika, tak prevodovka, ak nie prevodovka, tak elektronické servo, momentálne zo štyroch firemných áut nejde servo ani v jednom ! Všetky čakajú na servis. Áno čakajú, pretože Peugeot servis nestíha. Ďalej pokračujem, ak aj náhodou elektrika a prevodovka šla, doebával sa mi palubný počítač. Ako? Engine failure - critical temperature - stop engine !!! . Pomaly dostaneš infarkt. Vyjdeš s auta von, ideš pozrieť k motoru, jemu nič nie je. Ok, tak v núdzovom režime dôjdeš do firmy a auto odstavíš. Ráno ti volajú, čo vymýšľaš, autu nič nie je. WTF??? O dva dni to isté, aby mi to uverili, musel som tie hlášky nahrať na video. Potom mi to uverili. Ale otázka, čo sa vlastne stalo? Nič. Proste ten kkt sa rozhodol že nejde, tak nešiel. Voda v poriadku, teplota motora v poriadku, ale on nejde.
A toto ty chceš nazvať autom? Tak to si v aute ešte nesedel. Auto má slúžiť mne, a nie ja jemu. Auto má naštartovať kedy to ja potrebujem, nie kedy sa zachce jemu. A keď sa mu nechcelo, tak nenaštartovalo, a toto myslím s plnou vážnosťou.
Toto bol Peugeot. A Renault? Tak teda Renault. Megane Grandtour. Ideš naštartovať, on nenaštartuje. Prečo? Pretože ten bu*erant ti jednoducho neakceptuje tú kartu, ktorou by si mal auto naštartovať. Tak to ako taký kkt skúšaš, a na šiesty krát sa ti to podarí. Prejdeš s autom 30 000 kilometrov, a začne to s mechanikou vo dverách. Potom to pokračuje elektrikou atď atď... Mám pokračovať? Toto bol len jemný výcuc.
Francúzske autá teda naozaj tou kvalitou prekvitajú.