Aj ja... Presnejsie "To som este nevidel, fakt podarena kopia facebooku"Neviem ako ty ale ja som si to po navsteve GigaCastu povedal
Spoločenská sieť - Váš názor, vaše pripomienky
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
skôr to slovo podarená si mal dať do úvodzoviekMmartin napísal:Aj ja... Presnejsie "To som este nevidel, fakt podarena kopia facebooku"
-
Hack2erSVK
Light Expert
To neni kopia facebooku, podla teba je potom kazda spolocenska siet na svete kopiou facebooku? Ked povies ze este aj napr. MySpace tak sa zacnem vazne smiat. Neviem na zaklade coho usudzujes ze to ma nieco docinenia s facebookom.Mmartin napísal:Aj ja... Presnejsie "To som este nevidel, fakt podarena kopia facebooku"
vidis, mi mohlo naoadnutaudiotrack napísal:skôr to slovo podarená si mal dať do úvodzoviek
//autoeditácia príspevku ( 17 Sep 2009, 15:36 )
uz len farby, uvodna stranka, a aj sem tam prevedenieHack2erSVK napísal:To neni kopia facebooku, podla teba je potom kazda spolocenska siet na svete kopiou facebooku? Ked povies ze este aj napr. MySpace tak sa zacnem vazne smiat. Neviem na zaklade coho usudzujes ze to ma nieco docinenia s facebookom.
-
Hack2erSVK
Light Expert
Tak uz len na rozdiel od facebooku design je daleko viac pestrofarebnejsi. Prevedenie dost pochybujem.Mmartin napísal:uz len farby, uvodna stranka, a aj sem tam prevedenie
-
Hack2erSVK
Light Expert
Velmi dolezity je aj moj nazor pretoze tu siet podla svojich nazorov a postojov vytvaram. To co ludom predhodis vacsinou zoberu. Teraz leti facebook tak vsetko je kopiou facebooku. Tak isto bolo porovnavany kedysi azet s myspace. Momentalne je tiez povazovany za kopiu facebooku (co s novou verziou bohuzial aj je).BX napísal:To ze ty v tom nevidis facebook nic neznamena. Dolezite je to, ze uzivatelia v tom vidia facebook
//autoeditácia príspevku ( 18 Sep 2009, 15:08 )
Neni. Pouzite su tam z valnej vacsiny vsetky mozne odtiene modrej.
-
audiotrack
VIP
Ved prave, tak naco su mu potom nase nazory?audiotrack napísal:názov to taký má, no vôbec tu o názory a pripomienky nejde, iba píše čo je nové (lepšie povedané čo nové bude, no nakoniec k tomu nikdy nedojde lebo je to iba beta). Aj tak si to robí všetko podla seba ako už pár krát napísal
nie...A mas pravdu, nezalezi mu na nazoroch, ale kolko ludi mu navstivi web
Ale to ma uz netrapi, nexcem sa tu dohadoat a rieit socialnu siet, ktoru absolutne "obdivujem"... Z mojej strany vsetko asi.. Ale ak to bude pokracovat dalej, tieto socialne siete sa fakt, ze premnozia
O otm som tusim pisal aj clanok na blog
//Edit 4.1.010: Link som si zmazal, web blokli z dovodu poskytovania nelegalneho obsahu
Ale to ma uz netrapi, nexcem sa tu dohadoat a rieit socialnu siet, ktoru absolutne "obdivujem"... Z mojej strany vsetko asi.. Ale ak to bude pokracovat dalej, tieto socialne siete sa fakt, ze premnozia
//Edit 4.1.010: Link som si zmazal, web blokli z dovodu poskytovania nelegalneho obsahu
-
Hack2erSVK
Light Expert
Lenze ten tvoj nazor si mozes strcit za klobuk pretoze mi neni ziadnym sposobom uzitocny...Mmartin napísal:Ako sa vola nazov temy? NAZORY A PRIPOMIENKY
Tak moj nazor je, ze je to nic ine ako kopia facebooku, a nic nove mi to neponukne, a to je BEZ DEBATY moj nazor
to si xcel pocut?
//autoeditácia príspevku ( 19 Sep 2009, 0:02 )
Ja vyberam z toho najlepsieho co tu bolo spomenute (a bohuzial pri takomto zamerani odpovedi ake tu su je toho zalostne malo). Vylepsenia a aktualizacie sa pripravuju stale a postupne pribudaju (vid. nedavne ohlasenie updatov). A taktiez mnoho znamych produktov bolo beta aj niekolko rokovaudiotrack napísal:názov to taký má, no vôbec tu o názory a pripomienky nejde, iba píše čo je nové (lepšie povedané čo nové bude, no nakoniec k tomu nikdy nedojde lebo je to iba beta). Aj tak si to robí všetko podla seba ako už pár krát napísal
//autoeditácia príspevku ( 19 Sep 2009, 0:04 )
Pokial myslis tie nezazivne dristy ako vase nazory tak poviem ako je su mi naprd.Mmartin napísal:Ved prave, tak naco su mu potom nase nazory?
//autoeditácia príspevku ( 19 Sep 2009, 0:04 )
Nepovedal by som ze by bola zla musim sa niektorych aj zastat ktory pisali vazne k veci a ich prispevky boli pre mna urcitym prinosom.pheo napísal:Aj zlá reklama je reklama ... vel by si (bez tejto temy) ze taka stranka vobec exisuje ? NO ja nie ....
//autoeditácia príspevku ( 19 Sep 2009, 0:07 )
Nejde mi o navstevnost z tohoto fora, skor o to ako poriadne vyladit system. Pre navstevnost spustim marketingovu kampan.Mmartin napísal:nie...A mas pravdu, nezalezi mu na nazoroch, ale kolko ludi mu navstivi web
Ale to ma uz netrapi, nexcem sa tu dohadoat a rieit socialnu siet, ktoru absolutne "obdivujem"... Z mojej strany vsetko asi.. Ale ak to bude pokracovat dalej, tieto socialne siete sa fakt, ze premnoziaO otm som tusim pisal aj clanok na blog
tento?
Zas moc si tam o buducnosti nepovedal..stacilo napisat sem nemusel si kvoli tomu zrabat narychlo blog
A ak by ti niekto povedal, ze ten tvoj projekt je perfektny tak by to bol uzitocny nazor? Je to statisticky udaj ako sa na to pozeraju ludia(ci uz je pozitivny alebo negativny) a teba ako tvorcu projektu by to malo zaujimat ak chces aby sa tvoj projekt vyvijal. Ak ti 100% ludi povie, ze im to pripada chaby pokus o napodobenie facebooku ci uz vedome alebo nevedome asi na tom nieco bude a ako tvorca projektu by si s tym mal nieco robit. Ak si tu stale budes tarat to svoje, rovno locknite temu, bo toto su detske reciLenze ten tvoj nazor si mozes strcit za klobuk pretoze mi neni ziadnym sposobom uzitocny...
-
Hack2erSVK
Light Expert
Pokial by niekto povedal ze je moj projekt perfektny tak by to bolo asi tak ako ked by niekto povedal ze je to na figu. Proste z tychto informacii sa clovek nic nedozvie. Lacne dristy typu "je to len napodobenina facebooku" su riadne blbosti pretoze to napodobenina facebooku NIE JE a sam ako tvorca to dobre viem. Velmi dobry post tu napr. napisal Lommbardo, tak som si predstavoval prispevky ked som zakladal topic.Snacker napísal:A ak by ti niekto povedal, ze ten tvoj projekt je perfektny tak by to bol uzitocny nazor? Je to statisticky udaj ako sa na to pozeraju ludia(ci uz je pozitivny alebo negativny) a teba ako tvorcu projektu by to malo zaujimat ak chces aby sa tvoj projekt vyvijal. Ak ti 100% ludi povie, ze im to pripada chaby pokus o napodobenie facebooku ci uz vedome alebo nevedome asi na tom nieco bude a ako tvorca projektu by si s tym mal nieco robit. Ak si tu stale budes tarat to svoje, rovno locknite temu, bo toto su detske reci
-
JanJanuska
Medium Expert
Nezáživné "drísty"? Tak toto je už priveľa. Mal by si byť rád za každý názor, za každé hodnotenie, či už sa jedná o kritiku alebo pochvalu.
Ak tvoj projekt niekto nemá rád, stojí to za myšlienku "prečo".
Ale ak tvoj projekt nemá rád nikto, stojí to za otázku "načo"?
Väčšina ľudí povie svoj názor ako sa im projekt používa, nie kde sú chyby a čo treba doladiť.
Ak ti povie 99%, že je to ako Facebook, mal by si sa nad názormi zamyslieť, nie nimi opovrhovať. Potom sám uvidíš, že je niečo špatne, že lacná kópia sa neuchytí a treba byť tvorivý. Na to, že podľa teba je to dačo iné, nikoho neprilákaš.
Ako sa vraví: "Všetci sú hlúpy, iba ja som lietadlo... "
Ak tvoj projekt niekto nemá rád, stojí to za myšlienku "prečo".
Ale ak tvoj projekt nemá rád nikto, stojí to za otázku "načo"?
Väčšina ľudí povie svoj názor ako sa im projekt používa, nie kde sú chyby a čo treba doladiť.
Ak ti povie 99%, že je to ako Facebook, mal by si sa nad názormi zamyslieť, nie nimi opovrhovať. Potom sám uvidíš, že je niečo špatne, že lacná kópia sa neuchytí a treba byť tvorivý. Na to, že podľa teba je to dačo iné, nikoho neprilákaš.
Ako sa vraví: "Všetci sú hlúpy, iba ja som lietadlo... "
Všetci to tu "ospevujú" a tak som sa zaregistroval. Máš to super zabezpečené
http://www.gigacast.sk/ko*ot
http://www.gigacast.sk/ko*ot
Snacker, JanJanuska a mnohi dalsi maju pravdu 
Je dolezity nazor, ktory ti povie profi programator, ale co je najdolezitejsie, nazor uzivatela! na slovensku programuje ledva 5% ludi (kedze nas je 5M, tak to bude zhruba 250.000) a aj to si myslim, ze som to prehnal
Tak teraz teba zaujima 250.000 ludi, a na zvysnych 4.750.000, ktori o programovani vedia velky prd, kasles? Zaujimavy, keby takto zacinal google, dnes by sme nic nevedeli
Je dolezity nazor, ktory ti povie profi programator, ale co je najdolezitejsie, nazor uzivatela! na slovensku programuje ledva 5% ludi (kedze nas je 5M, tak to bude zhruba 250.000) a aj to si myslim, ze som to prehnal
Tak teraz teba zaujima 250.000 ludi, a na zvysnych 4.750.000, ktori o programovani vedia velky prd, kasles? Zaujimavy, keby takto zacinal google, dnes by sme nic nevedeli