Spoločenská sieť - Váš názor, vaše pripomienky

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Mmartin
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Mmartin »

Neviem ako ty ale ja som si to po navsteve GigaCastu povedal
Aj ja... Presnejsie "To som este nevidel, fakt podarena kopia facebooku" ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Mmartin napísal:Aj ja... Presnejsie "To som este nevidel, fakt podarena kopia facebooku" ;)
skôr to slovo podarená si mal dať do úvodzoviek
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hack2erSVK »

Mmartin napísal:Aj ja... Presnejsie "To som este nevidel, fakt podarena kopia facebooku" ;)
To neni kopia facebooku, podla teba je potom kazda spolocenska siet na svete kopiou facebooku? Ked povies ze este aj napr. MySpace tak sa zacnem vazne smiat. Neviem na zaklade coho usudzujes ze to ma nieco docinenia s facebookom.
Mmartin
Guru
Guru

audiotrack napísal:skôr to slovo podarená si mal dať do úvodzoviek
vidis, mi mohlo naoadnut

//autoeditácia príspevku ( 17 Sep 2009, 15:36 )
Hack2erSVK napísal:To neni kopia facebooku, podla teba je potom kazda spolocenska siet na svete kopiou facebooku? Ked povies ze este aj napr. MySpace tak sa zacnem vazne smiat. Neviem na zaklade coho usudzujes ze to ma nieco docinenia s facebookom.
uz len farby, uvodna stranka, a aj sem tam prevedenie
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Mmartin napísal:uz len farby, uvodna stranka, a aj sem tam prevedenie
Tak uz len na rozdiel od facebooku design je daleko viac pestrofarebnejsi. Prevedenie dost pochybujem.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

To ze ty v tom nevidis facebook nic neznamena. Dolezite je to, ze uzivatelia v tom vidia facebook ;)

Hack2er napísal:Momentalne je tiez povazovany za kopiu facebooku (co s novou verziou bohuzial aj je).
No ja z teba nemozem :roll: No comment radsej :?
Mmartin
Guru
Guru

BX napísal:To ze ty v tom nevidis facebook nic neznamena. Dolezite je to, ze uzivatelia v tom vidia facebook ;)
Pravda pravduca :)
A FB je pestrofarebny???
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

BX napísal:To ze ty v tom nevidis facebook nic neznamena. Dolezite je to, ze uzivatelia v tom vidia facebook ;)
Velmi dolezity je aj moj nazor pretoze tu siet podla svojich nazorov a postojov vytvaram. To co ludom predhodis vacsinou zoberu. Teraz leti facebook tak vsetko je kopiou facebooku. Tak isto bolo porovnavany kedysi azet s myspace. Momentalne je tiez povazovany za kopiu facebooku (co s novou verziou bohuzial aj je).

//autoeditácia príspevku ( 18 Sep 2009, 15:08 )
Mmartin napísal:Pravda pravduca :)
A FB je pestrofarebny???
Neni. Pouzite su tam z valnej vacsiny vsetky mozne odtiene modrej.
Mmartin
Guru
Guru

Ako sa vola nazov temy? NAZORY A PRIPOMIENKY
Tak moj nazor je, ze je to nic ine ako kopia facebooku, a nic nove mi to neponukne, a to je BEZ DEBATY moj nazor ;)
to si xcel pocut?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

názov to taký má, no vôbec tu o názory a pripomienky nejde, iba píše čo je nové (lepšie povedané čo nové bude, no nakoniec k tomu nikdy nedojde lebo je to iba beta). Aj tak si to robí všetko podla seba ako už pár krát napísal
Mmartin
Guru
Guru

audiotrack napísal:názov to taký má, no vôbec tu o názory a pripomienky nejde, iba píše čo je nové (lepšie povedané čo nové bude, no nakoniec k tomu nikdy nedojde lebo je to iba beta). Aj tak si to robí všetko podla seba ako už pár krát napísal
Ved prave, tak naco su mu potom nase nazory? :roll:
pheo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pheo »

Mmartin napísal:Ved prave, tak naco su mu potom nase nazory? :roll:
Aj zlá reklama je reklama ... vel by si (bez tejto temy) ze taka stranka vobec exisuje ? NO ja nie ....
Mmartin
Guru
Guru

nie...A mas pravdu, nezalezi mu na nazoroch, ale kolko ludi mu navstivi web

Ale to ma uz netrapi, nexcem sa tu dohadoat a rieit socialnu siet, ktoru absolutne "obdivujem"... Z mojej strany vsetko asi.. Ale ak to bude pokracovat dalej, tieto socialne siete sa fakt, ze premnozia :) O otm som tusim pisal aj clanok na blog :)
//Edit 4.1.010: Link som si zmazal, web blokli z dovodu poskytovania nelegalneho obsahu
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Mmartin napísal:Ako sa vola nazov temy? NAZORY A PRIPOMIENKY
Tak moj nazor je, ze je to nic ine ako kopia facebooku, a nic nove mi to neponukne, a to je BEZ DEBATY moj nazor ;)
to si xcel pocut?
Lenze ten tvoj nazor si mozes strcit za klobuk pretoze mi neni ziadnym sposobom uzitocny...

//autoeditácia príspevku ( 19 Sep 2009, 0:02 )
audiotrack napísal:názov to taký má, no vôbec tu o názory a pripomienky nejde, iba píše čo je nové (lepšie povedané čo nové bude, no nakoniec k tomu nikdy nedojde lebo je to iba beta). Aj tak si to robí všetko podla seba ako už pár krát napísal
Ja vyberam z toho najlepsieho co tu bolo spomenute (a bohuzial pri takomto zamerani odpovedi ake tu su je toho zalostne malo). Vylepsenia a aktualizacie sa pripravuju stale a postupne pribudaju (vid. nedavne ohlasenie updatov). A taktiez mnoho znamych produktov bolo beta aj niekolko rokov ;).

//autoeditácia príspevku ( 19 Sep 2009, 0:04 )
Mmartin napísal:Ved prave, tak naco su mu potom nase nazory? :roll:
Pokial myslis tie nezazivne dristy ako vase nazory tak poviem ako je su mi naprd.

//autoeditácia príspevku ( 19 Sep 2009, 0:04 )
pheo napísal:Aj zlá reklama je reklama ... vel by si (bez tejto temy) ze taka stranka vobec exisuje ? NO ja nie ....
Nepovedal by som ze by bola zla musim sa niektorych aj zastat ktory pisali vazne k veci a ich prispevky boli pre mna urcitym prinosom.

//autoeditácia príspevku ( 19 Sep 2009, 0:07 )
Mmartin napísal:nie...A mas pravdu, nezalezi mu na nazoroch, ale kolko ludi mu navstivi web

Ale to ma uz netrapi, nexcem sa tu dohadoat a rieit socialnu siet, ktoru absolutne "obdivujem"... Z mojej strany vsetko asi.. Ale ak to bude pokracovat dalej, tieto socialne siete sa fakt, ze premnozia :) O otm som tusim pisal aj clanok na blog :) tento? :)
Nejde mi o navstevnost z tohoto fora, skor o to ako poriadne vyladit system. Pre navstevnost spustim marketingovu kampan.
Zas moc si tam o buducnosti nepovedal..stacilo napisat sem nemusel si kvoli tomu zrabat narychlo blog ;).
Snacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Snacker »

Lenze ten tvoj nazor si mozes strcit za klobuk pretoze mi neni ziadnym sposobom uzitocny...
A ak by ti niekto povedal, ze ten tvoj projekt je perfektny tak by to bol uzitocny nazor? Je to statisticky udaj ako sa na to pozeraju ludia(ci uz je pozitivny alebo negativny) a teba ako tvorcu projektu by to malo zaujimat ak chces aby sa tvoj projekt vyvijal. Ak ti 100% ludi povie, ze im to pripada chaby pokus o napodobenie facebooku ci uz vedome alebo nevedome asi na tom nieco bude a ako tvorca projektu by si s tym mal nieco robit. Ak si tu stale budes tarat to svoje, rovno locknite temu, bo toto su detske reci
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Snacker napísal:A ak by ti niekto povedal, ze ten tvoj projekt je perfektny tak by to bol uzitocny nazor? Je to statisticky udaj ako sa na to pozeraju ludia(ci uz je pozitivny alebo negativny) a teba ako tvorcu projektu by to malo zaujimat ak chces aby sa tvoj projekt vyvijal. Ak ti 100% ludi povie, ze im to pripada chaby pokus o napodobenie facebooku ci uz vedome alebo nevedome asi na tom nieco bude a ako tvorca projektu by si s tym mal nieco robit. Ak si tu stale budes tarat to svoje, rovno locknite temu, bo toto su detske reci
Pokial by niekto povedal ze je moj projekt perfektny tak by to bolo asi tak ako ked by niekto povedal ze je to na figu. Proste z tychto informacii sa clovek nic nedozvie. Lacne dristy typu "je to len napodobenina facebooku" su riadne blbosti pretoze to napodobenina facebooku NIE JE a sam ako tvorca to dobre viem. Velmi dobry post tu napr. napisal Lommbardo, tak som si predstavoval prispevky ked som zakladal topic.
Snacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Snacker »

A v com spociva jedinecnost tvojho projektu oproti konkurencii? Ja som GigaCast skusil ale nesimol som si tam nieco co by bolo ohromujuce a odlisne.
JanJanuska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JanJanuska »

Nezáživné "drísty"? Tak toto je už priveľa. Mal by si byť rád za každý názor, za každé hodnotenie, či už sa jedná o kritiku alebo pochvalu.
Ak tvoj projekt niekto nemá rád, stojí to za myšlienku "prečo".
Ale ak tvoj projekt nemá rád nikto, stojí to za otázku "načo"?

Väčšina ľudí povie svoj názor ako sa im projekt používa, nie kde sú chyby a čo treba doladiť.
Ak ti povie 99%, že je to ako Facebook, mal by si sa nad názormi zamyslieť, nie nimi opovrhovať. Potom sám uvidíš, že je niečo špatne, že lacná kópia sa neuchytí a treba byť tvorivý. Na to, že podľa teba je to dačo iné, nikoho neprilákaš.

Ako sa vraví: "Všetci sú hlúpy, iba ja som lietadlo... "
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Všetci to tu "ospevujú" a tak som sa zaregistroval. Máš to super zabezpečené

http://www.gigacast.sk/ko*ot
Prílohy
Untitled-2.png
Mmartin
Guru
Guru

Snacker, JanJanuska a mnohi dalsi maju pravdu :)
Je dolezity nazor, ktory ti povie profi programator, ale co je najdolezitejsie, nazor uzivatela! na slovensku programuje ledva 5% ludi (kedze nas je 5M, tak to bude zhruba 250.000) a aj to si myslim, ze som to prehnal
Tak teraz teba zaujima 250.000 ludi, a na zvysnych 4.750.000, ktori o programovani vedia velky prd, kasles? Zaujimavy, keby takto zacinal google, dnes by sme nic nevedeli :-)
Napísať odpoveď