Jánošík - Pravdivá história

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Godlub
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Jánošík - Pravdivá história

Príspevok od používateľa Godlub »

Trailer bol neskutočne dobrý. Bolo to fajn zostrihané s tými najlepšími zábermi a doprovod tvorila pútavá hudba. Veril som, že to môže byť dobré. Realita je iná a Jánošík je slabý film. Film čo má 140 min musí o niečom rozprávať, keď už je tak dlhý tak by som usúdil, že má čo povedať a aby sa niečo nevynechalo tak sa to trochu natiahlo. Jánošík je ale iba 140 minútová nuda bez scenáru a deju. Scenár filmu: "Jánošík sa stal zbojníkom, potom ho chytili a popravili na ľaví bok." film nám ukázal len toto. Technická stránka filmu viac menej hrozná i keď niektoré scény boli ozaj vydarené. Keď už ide o samotného Jánošíka, toho hrdinu ľudu, ktorý bohatým bral a chudobným dával tak... tento Jánošík bol zakríknutý rojko, ktorý nemal žiaden rešpekt toho obávaného zbojníka a jeho predstaviteľ Václav Jiráček je hrozný. Jánošík je založený na legendách a žiaľ film sa toho vôbec nedrží a vynecháva všeobecne známe a dosť dôležité fakty, ktoré robia dej o Jánošíkovi zaujímavým. Zbytočné vyhodenie peňazí. (Rozpočet €6miliónov ($8,4milióna) ,Tržby Celosvetovo $350,000)

Vaše postrehy ? Názory ?
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Jezis diky ! Ja som si hovoril, ze pojdem podporit nasu tvorbu, ale potom, ze to je zas Jakubisko tak som sa striasol, ze to zas bude nekonecna nuda ako Bathory a DAKUJEM TI!

Teraz som uz uplne presvedceny, ze tento film nikdy neuvidim a nebudem sa ani snazit ist do kina :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tak ja sa nato pojdem pozriet do kina, musim zajtra skocit do mesta sa pozriet kedy to ide :) tie 2 euriky co dam za listok ma nezabiju :)
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Jakubisko to neréžiroval :wink:

Nezabijú ťa 2 € ale možno nuda :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tak prezil som Bathoricku, ta sa mi celkom pacila a ludia ju dost kritizovali , no uvidime :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Mne sa Janosik pacil, zo saly som odchadzal spokojny a az na tu casto zbytocne chaoticku kameru som filmu nemal co vytknut. Prave to ze sa upustilo od legiend a cele to bolo velmi uveritelne sa mi pacilo a to ze dej je nevidane strohy mi nevadlo.

Tieto vykriky do tmy po kazdom aspon okrajovo lokalnom pocine mi uz pridu otrepane a ubohe, ak niekdo ide do kina s tym ze od toho caka 200 milionovy blockbuster nech si da facku.

Namiesto toho aby ste boli radi ze sa nasa kinemotografia konecne hybe sa tu bude zasa x ludi vyplakavat ake to bolo prazdne a ze Forrest Gump bol lepsi. Debilita.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Tak bol som včera na to v kine . V polke filmu som musel odist lebo by som tam umrel od nudy :P . Nejake scény boli dobré ,ale bolo ich naozaj málo :(
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

tiez som na tom bol vcera v kine. moje hodnotenie je 6/10 - nebolo to zle, ale cakal som predsa len troska viac.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Taketo typy filmov ma vobec nebavia (historicke), urcite by som nato nesiel do kina, bol som na Bathory a este pred polovicou som mal sto chuti odist prec. Takze film mozno dobry, ale nie pre mna.
btw: Pre oca, urcite stiahnem, on taketo filmy zerie. :P
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

film so este nevidel a ani sa neda povedat ze by som sa nan extra tesil, ale podla reakcii usudzujem ze taky priemer...kazdopadne neskôr pozriem. Kuknite si recenziu na movie zone, podla mna je dost humorna http://film.moviezone.cz/janosik-pravdi ... e/recenze/
Slovo veľkofilm v tuzemskom ponímaní znamená: „Je to skoro také výpravné ako podvyživený seriál od HBO či Hallmarku.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Moja priatelka to zabila: "Projekt stal par stoviek milionov, a ja viem ako to dopadne... Zavesia ho na hak." :?
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

meffisto napísal:Janosik - ak sa nahodou dakto rozhoduje ist na to do kina, rozhodne neodporucam.
Film je dlhy, dialogy docela hlupe, drsne sceny (napr. mrtve dieta s odrezanym penisom atd.)

Tak rychlo som este nevidel utekat ludi z kina na premiere.

- jedine co je dobre je kamera a krasna priroda
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Nevidel som a ani neplánujem vidieť, a podľa vašich reakcií vidím, že robím dobre.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Gangy napísal:Mne sa Janosik pacil, zo saly som odchadzal spokojny a az na tu casto zbytocne chaoticku kameru som filmu nemal co vytknut. Prave to ze sa upustilo od legiend a cele to bolo velmi uveritelne sa mi pacilo a to ze dej je nevidane strohy mi nevadlo.

Tieto vykriky do tmy po kazdom aspon okrajovo lokalnom pocine mi uz pridu otrepane a ubohe, ak niekdo ide do kina s tym ze od toho caka 200 milionovy blockbuster nech si da facku.

Namiesto toho aby ste boli radi ze sa nasa kinemotografia konecne hybe sa tu bude zasa x ludi vyplakavat ake to bolo prazdne a ze Forrest Gump bol lepsi. Debilita.
To mám vyhodiť peniaze do vetra len za to, že sa naša kinematografia hýbe?
Keď idem do kina tak čakám, že sa to bude minimálne chytať na Gumpa. Aká reakcia bude po kine je zanedbateľná, ide o prvotný pocit a Jánošík už len podľa réžie nestojí za veľa.
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

nevidel som to este takze film nehodnotim, ale je dost blbe ked niekto ten film ani nechce vidiet, pretoze si povie, ze je to vyrobene v strednej europe tak tym padom je to slaby film. Nepoukazujem na nikoho konkretneho ale je mnoho takych ludi.
Ja sa na ten film tesim a verim ze bude na nom aspon nieco dobre.
Napísať odpoveď