Jánošík - Pravdivá história
Jánošík - Pravdivá história
Trailer bol neskutočne dobrý. Bolo to fajn zostrihané s tými najlepšími zábermi a doprovod tvorila pútavá hudba. Veril som, že to môže byť dobré. Realita je iná a Jánošík je slabý film. Film čo má 140 min musí o niečom rozprávať, keď už je tak dlhý tak by som usúdil, že má čo povedať a aby sa niečo nevynechalo tak sa to trochu natiahlo. Jánošík je ale iba 140 minútová nuda bez scenáru a deju. Scenár filmu: "Jánošík sa stal zbojníkom, potom ho chytili a popravili na ľaví bok." film nám ukázal len toto. Technická stránka filmu viac menej hrozná i keď niektoré scény boli ozaj vydarené. Keď už ide o samotného Jánošíka, toho hrdinu ľudu, ktorý bohatým bral a chudobným dával tak... tento Jánošík bol zakríknutý rojko, ktorý nemal žiaden rešpekt toho obávaného zbojníka a jeho predstaviteľ Václav Jiráček je hrozný. Jánošík je založený na legendách a žiaľ film sa toho vôbec nedrží a vynecháva všeobecne známe a dosť dôležité fakty, ktoré robia dej o Jánošíkovi zaujímavým. Zbytočné vyhodenie peňazí. (Rozpočet €6miliónov ($8,4milióna) ,Tržby Celosvetovo $350,000)
Vaše postrehy ? Názory ?
Vaše postrehy ? Názory ?
Mne sa Janosik pacil, zo saly som odchadzal spokojny a az na tu casto zbytocne chaoticku kameru som filmu nemal co vytknut. Prave to ze sa upustilo od legiend a cele to bolo velmi uveritelne sa mi pacilo a to ze dej je nevidane strohy mi nevadlo.
Tieto vykriky do tmy po kazdom aspon okrajovo lokalnom pocine mi uz pridu otrepane a ubohe, ak niekdo ide do kina s tym ze od toho caka 200 milionovy blockbuster nech si da facku.
Namiesto toho aby ste boli radi ze sa nasa kinemotografia konecne hybe sa tu bude zasa x ludi vyplakavat ake to bolo prazdne a ze Forrest Gump bol lepsi. Debilita.
Tieto vykriky do tmy po kazdom aspon okrajovo lokalnom pocine mi uz pridu otrepane a ubohe, ak niekdo ide do kina s tym ze od toho caka 200 milionovy blockbuster nech si da facku.
Namiesto toho aby ste boli radi ze sa nasa kinemotografia konecne hybe sa tu bude zasa x ludi vyplakavat ake to bolo prazdne a ze Forrest Gump bol lepsi. Debilita.
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
film so este nevidel a ani sa neda povedat ze by som sa nan extra tesil, ale podla reakcii usudzujem ze taky priemer...kazdopadne neskôr pozriem. Kuknite si recenziu na movie zone, podla mna je dost humorna http://film.moviezone.cz/janosik-pravdi ... e/recenze/
Slovo veľkofilm v tuzemskom ponímaní znamená: „Je to skoro také výpravné ako podvyživený seriál od HBO či Hallmarku.
meffisto napísal:Janosik - ak sa nahodou dakto rozhoduje ist na to do kina, rozhodne neodporucam.
Film je dlhy, dialogy docela hlupe, drsne sceny (napr. mrtve dieta s odrezanym penisom atd.)
Tak rychlo som este nevidel utekat ludi z kina na premiere.
- jedine co je dobre je kamera a krasna priroda
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
To mám vyhodiť peniaze do vetra len za to, že sa naša kinematografia hýbe?Gangy napísal:Mne sa Janosik pacil, zo saly som odchadzal spokojny a az na tu casto zbytocne chaoticku kameru som filmu nemal co vytknut. Prave to ze sa upustilo od legiend a cele to bolo velmi uveritelne sa mi pacilo a to ze dej je nevidane strohy mi nevadlo.
Keď idem do kina tak čakám, že sa to bude minimálne chytať na Gumpa. Aká reakcia bude po kine je zanedbateľná, ide o prvotný pocit a Jánošík už len podľa réžie nestojí za veľa.
nevidel som to este takze film nehodnotim, ale je dost blbe ked niekto ten film ani nechce vidiet, pretoze si povie, ze je to vyrobene v strednej europe tak tym padom je to slaby film. Nepoukazujem na nikoho konkretneho ale je mnoho takych ludi.
Ja sa na ten film tesim a verim ze bude na nom aspon nieco dobre.
Ja sa na ten film tesim a verim ze bude na nom aspon nieco dobre.