2400.. Ale ved X1950 je o vela lepsia grafika ako HD2400, je sice pravda ze nepodporuje DX10 ale myslim ze to nebude tymDem0n napísal:Má nepodporovanú grafickú kartu. Kamoš mal podobný problém a potom zistil, že jeho ATI x1950 na to už nestačí. Minimum je ATI 2450, tuším.
Resident Evil 5
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Teraz som našiel granátomet, do ktorého sa da kupovať munícia, ale prestal som ho používať, pretože je extrémne učinný a potom sa okrádam o súboje face to face a aj o vačšinu zábavyrochedo napísal:uz som to hral davnejsie ale nemal som nikdy problem s municiou...
neboj sa najdes este aj zaujimavejsie vecixJEDIKNIGHTx napísal:Teraz som našiel granátomet, do ktorého sa da kupovať munícia, ale prestal som ho používať, pretože je extrémne učinný a potom sa okrádam o súboje face to face a aj o vačšinu zábavy
No neviem, na túto hru som sa tešil ale vedel som že to ovládanie stále ostalo rovnaké. Ale aspoň že sa už ovládať v pohode na klávesnici a myši , čo bol hlavný problém vo RE4 . Ale aj tak na ovladanie si treba zvyknúť, atmosféraa je v pohode a velmi chválim optimalizáciu .
Ale celkovo z hry mám aj napriek tomu skôr negatívne pocity. Možno že som moc z CS-kovaný ,ale to ovládanie a pohlad mi vôbec nesadli. Skôr sa tešim na Left 4 Dead 2 ,ktorý síce nebude mať taký príbeh ,ale aspoň dúfam že tam bude taká atmosféra ako v 1
Ale celkovo z hry mám aj napriek tomu skôr negatívne pocity. Možno že som moc z CS-kovaný ,ale to ovládanie a pohlad mi vôbec nesadli. Skôr sa tešim na Left 4 Dead 2 ,ktorý síce nebude mať taký príbeh ,ale aspoň dúfam že tam bude taká atmosféra ako v 1
-
erikmendel
Medium Expert
-
miricleboy
Expert
-
ledenaster
Medium Professional
Super hra zatial podla mna vo svojom obore ajlepsia moje hodnotenie 20 z 10
len mam taku otazocku ked som zacinal prvy krat som dal najprv amatera optiaznost a nik ma nemohol zabit resp aj bossovia proste ked mi jedno vypálil mi ubral skoro nič a ked som presiel celu a skusal znovu amatera tak mi to uz uberalo hodne z hp (na vyssích urovniach je to samozrejmost ) ja len ci to tak ma byt alebo sa to len ne nejak na zaciaku buglo alebo co ?
len mam taku otazocku ked som zacinal prvy krat som dal najprv amatera optiaznost a nik ma nemohol zabit resp aj bossovia proste ked mi jedno vypálil mi ubral skoro nič a ked som presiel celu a skusal znovu amatera tak mi to uz uberalo hodne z hp (na vyssích urovniach je to samozrejmost ) ja len ci to tak ma byt alebo sa to len ne nejak na zaciaku buglo alebo co ?
-
lekoklatik
VIP
do prčic už mám problém pri spustení 
Zostavu mám dostatočnú a mám Win XP SP3
Verzia RELOADED klasická MULTILANG čiže aj čeština. Skúšal som dať aj anglický jazyk ale vždy mi pri spustený DX9 vypíše chybu /obrazok v prilohe č.1/ a keď to pustím cez launcher tak čierna akoby spúšťacia obrazovka a potom vybehne error. prikladam error v prilohe (č.2)
Verzia RELOADED klasická MULTILANG čiže aj čeština. Skúšal som dať aj anglický jazyk ale vždy mi pri spustený DX9 vypíše chybu /obrazok v prilohe č.1/ a keď to pustím cez launcher tak čierna akoby spúšťacia obrazovka a potom vybehne error. prikladam error v prilohe (č.2)
ako si ho zabil:?gulky nanho nejako neplatia a tie dva sudy co vybuchnu ked do nich stralim to ho len omraci..uz si neviem s tym radyVampir napísal:ako zabijem toho zombika z motorovou pilou tusim je to koniec actu 2-1
uz je po nom ale bol husty
Skus si aktualizovat directxlekoklatik napísal:do prčic už mám problém pri spustení
//autoeditácia príspevku ( 22 Sep 2009, 20:03 )
Skus stiahnut najnovsie oladace na VGAkotlas666 napísal:ja mam ATI 1950x a pri spusteni hry mi vyhodi toto...
Vraj ze ak nebude neaky patch alebo nieco tak to proste na tychto radeonoch nespustim....AJ OSTATNYM TO NEJDE?
-
miricleboy
Expert
Ti co maju starsie grafiky ati x1xx mozu skusit aplikovat tento patch. Cital som komentare ze to funguje. Nieje to dokonale ale budete moct hrat hru.
Kód: Vybrať všetko
http://boris-vorontsov.narod.ru/enbseries_re5_patch1_0.zipA co ked mas Ati. Ati nie je VGA?kotlas666 napísal:na vga?ved ja mam ati radeon
Henky Mne to ide pekne, aj vide aj hra, uz som to aj presiel, a prechadzam to druhy krat. Neviem preco mate vsetci problem s tou hrou
-
nErD. ' z
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
mam 4870 atinu a slape to v pohodke akurat AA som si dal na 4x neskusal som 8x. Grafika perfektna, videa perfektne, dej perfektny, lokalizacia perfektna. Akurat ten zaciatok s tou popravou sa mi zdal dost tazky ale inak je to husta killovacka. Chcel by som sa spytat ci predosle casti boli na PC ak hej tak ci to nadvazuje nejako a ci sa oplatia zahrat. Pamatam si 1 a 2 tie boli pohode...