Maki napísal:tak co brno? ideme ten stvrtok? ak ano zislo by sa keby daka dobra dusa rezervacku hodila na daky vacsi stol....
daka dobra dusa, ktora vie, kde to je:D ja som v brne novy a nemam sajnu, kde ten podnik. Inak luid a z PPV mozme dat vo stvrtok zraz pred Piccolom a ist tam spolu. Co vy nato?
maki -> ja som nedaval .. ja som pred rokom ani nevedel kde je ceska ... ale ja sa teda obetujem a zabehnem tam ... chceme dole ci hore sedet ? ? ? a na kolku hodinu to chceme ? ? ? ... dva tie velke stoly jak minule nam budu snad stacit ne ? ...
samo sebou ze PPVckarov kludne niekde pockam a mozeme ist vo stvrtok spolu ...
Maki -> Bič Mjukenen co ? toho som tu nevidel uz asi ... no davno proste
Curuj napísal:takže PPVčkári si dávame zraz vo štvrtok o takej 18:30-19:00 pred piccolom?
chlopi ale sak tam snad nebudeme stat pol hodinu ... o 19:00 UTC+1 pred Pikačuolom, na minutu presne ... to akurat stihneme dojst do pol na cesku ... este vo stvrtok vecer upresnim rozlisovacie znaky ( neviem preco ma prave napadla sváča na rukáve - asi som vcera nemal pozerat bastardov )
nehajme na pol, asi ... ja skor nestihnem prist (budem cakat podla dohody na PPV zo 5 minut)... takze to vidim o pol pod hodinami, cigaretka, kym sa to nejak skompletuje a presun hore
nordkapp_pb napísal:nehajme na pol, asi ... ja skor nestihnem prist (budem cakat podla dohody na PPV zo 5 minut)... takze to vidim o pol pod hodinami, cigaretka, kym sa to nejak skompletuje a presun hore
Pikolik napísal:no a tie poznavacie znaky pred piccolom???V:D
tak to som myslel ze upresnim prave vo stvrtok nejak pred odchodom, ale dobre teda - budem mat na sebe rifle a podla pocasia bud cierny sveter s horizontalnym bielym pasikom, alebo cerveno sedu bundu ... pre ulahcenie orientacie si zapalim ...