ja mam GTX 275 OC model
Phenom 940
a 2x2Gb ram od zeppelinu
a pri 1920x1080 vsetko na high 4xAA mi hra nespadne pod 38FPS iba ak je vela aut a dymu tak vtedy to ide pod tych 40FPS inak nie normalne na rovinke bez dymu a nech je aj milion aut tak 48-58FPS
Na C2Q 9550 a ATI Radeon 4890 (960/4200) pri nastavení all max (1440*900) mi hra ide asi tako. Začiatok závodu 22FPS na pár sekund, samotná jazda, kde su predomnou auta( tak 7 aut) 30-40FPS, samotná jazda, ked predomnou nieje žiadne auto fixných 60FPS.
Takže je to dosť HW náročná hra.
2 Skuki a Sapo: nízke FPS je spôsobené CPU, sám som mal túto konbináciu a vyťaženosť GPU som mal 30%.
Sapo napísal:A aky mas komp ked ti to ide na plne?
Na plno mi to ide na mojom najvacsom rozliseni tj. 1440x900 75Hz. Vsetky polozky co su v menu su som dal na najvyssie a hra ide plynule bez sekania na tych cca. XX-30-25-XX fps.
Pocitac: Intel Core 2 Duo E6300 @ 2,0GHz, 3GB RAM DDR2, ATi Radeon Sapphire HD4830 512MB.
Myslim, ze na takyto komp je to slusne.
Plasmon napísal:Na plno mi to ide na mojom najvacsom rozliseni tj. 1440x900 75Hz. Vsetky polozky co su v menu su som dal na najvyssie a hra ide plynule bez sekania na tych cca. XX-30-25-XX fps.
Pocitac: Intel Core 2 Duo E6300 @ 2,0GHz, 3GB RAM DDR2, ATi Radeon Sapphire HD4830 512MB.
ty kokos to je jaka haluz ...ja mam amd 5400 4gb ram geforce 9600gt 512mb a win 7 a mám to na stredné a ide to dosť biedne
Plasmon napísal:Na plno mi to ide na mojom najvacsom rozliseni tj. 1440x900 75Hz. Vsetky polozky co su v menu su som dal na najvyssie a hra ide plynule bez sekania na tych cca. XX-30-25-XX fps.
Ved mas slabsi komp nez ja, zaujimave ako ti to ide
no takze mam to a je to supa hra konecne vyborna hratelnost a grafika...
v prvom videjku som uz videl ake to bude dobre vyborne spracovane auta a UI normalne uz 2x sa mi stalo ze meter pred cielom ma predbehol
Moje hodnotenie:9.5/10
aj mne naskakuju tieto chyby (mam X2 6000+,2GB ram, X1950XT256, WinXPSP2), vacsinou ak menim nejake nastavenia.. napr. ak dam tiene na minimum, tak po spusteni pretekov to padne za 3-30 sekund... ak dam tiene na max tak to padne hned v nastaveniach a aj pri dalsich spusteniach hry... ale podarilo sa mi to nejako nastavit, aby som prisiel na to, ze ma to iste bavit nebude, hlavne fyzika aut (som na ultra realne simulatory ) ...
Nieco sa opytam ludkovia.
Nainstaloval som to synovi a neviem ako sa prepína pohlad mam na mysli z vnutra zvonku zozadu ved viete co myslim. Len prosím vas nepovecte mi ze to v Shifte nejde. A že sa da jazdit len s pohladom z auta.
patrick1 napísal:aj mne naskakuju tieto chyby (mam X2 6000+,2GB ram, X1950XT256, WinXPSP2), vacsinou ak menim nejake nastavenia.. napr. ak dam tiene na minimum, tak po spusteni pretekov to padne za 3-30 sekund... ak dam tiene na max tak to padne hned v nastaveniach a aj pri dalsich spusteniach hry... ale podarilo sa mi to nejako nastavit, aby som prisiel na to, ze ma to iste bavit nebude, hlavne fyzika aut (som na ultra realne simulatory ) ...
ma niekto taky problem ze ho vyhadzuje do windowsu ked spusti tuto hru .
nechapem este vcera som hral a dnes ma to stale vyhadzuje do windosu
hned jak zacne zavod cim to moze byt? napise neodesilat ze program prestal pracovat