Nieco ako FreeRAM

Informácie o software, ankety...
Dye
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Nieco ako FreeRAM

Príspevok od používateľa Dye »

Hladam daky soft pre Win 7 isto mnohy poznate stary FreeRAM XP takze take daco bych potreboval.

Skusil som uz asi 10 takych softov no ani jeden nesiel pod Win 7 ..
Takze ak dakto daco vie prosim o pomoc :D :wink:

Vopred Dakujem.

Dye
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

A čo má ten program robiť?
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Gepid napísal:A čo má ten program robiť?

Kód: Vybrať všetko

FreeRAM XP Pro je utilita k defragmentaci a uvolnění nevyužívané RAM. Přispívá tak ke zvýšení výkonu a stability celého systému. Samotná utilita využívá ke své činnosti minimum prostředků, paměti a času CPU. Nabízí možnost úpravy řady nastavení dle Vašich potřeb, přehledné a poutavé uživatelské prostředí.
:D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Nieco ako FreeRAM

Príspevok od používateľa Shark NX »

Dye napísal:Hladam daky soft pre Win 7 isto mnohy poznate stary FreeRAM XP takze take daco bych potreboval.

Skusil som uz asi 10 takych softov no ani jeden nesiel pod Win 7 ..
Takze ak dakto daco vie prosim o pomoc :D :wink:

Vopred Dakujem.

Dye
Na Win7 mas zatial najlepsiu spravu Pamate aku Microsoft vymyslel tak by som ziadne podobne programy do systemu nepchal.
Defragmentacia v Polovodicovych mediach s Priepustnostou 3,5GB/s je maximalne zbytocna.
A pamat je Vyuzivana. Vysvetli mi naco si kupujes 4GB Ram ked potom chces mat stale zaplnenych max 1GB.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Tie programy na "defragmentáciu" pamäte sú úplne zbytočné. Jediné čo spôsobia, že vytlačia dáta z rýchlej RAM na pomalý disk.
Dye
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dye »

ze sa clovek daco spyta ... ach jaj fajn ebte nato :evil:

chromo : prave to potrebujem ... po par dnoch prevadzky pc nemam prakticky volnu ram na daku zabavu ... pc mam zapnuty stale pretoze stale nieco konvertujem stahujem uploadujem atd atd.. a nechce sa mi to zakazdym restartovat co tiez nerobi dobre pc ...

ale jak som povedal ebte nato ebem aj ja -.-

ps. neviem preco ale iste softy mi dost po dlhsom case zaberu ram a po vypnuti ju jaksi neuvolnia dostatocne :x
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Dye napísal:...
Nikto ti tu nenadaval tak nechapem preco nervacis.

Takto ... Mam 3GB RAM a Win Vistu (Ktory mimochodom kazdy zatracuje ze je strasna) Mne beha pomali lepsie ako Win 7 ... Akurat Win 7 trochu rychlejsie nabehne.

Pocas normalneho behu systemu (Mozilla s 8-9Otvorenymi Kartami, Winamp/AIMP2, Miranda, Outlook atd...) mi system zabera 1,6-1,9GB RAM ... V pripade ze si chcem cokolvek zahrat hned sa uvolni vsetko z RAMky a zostane zaplnenych 800-900MB a zvysok ma Hra. Ci mi system bezi nepretrzite 2hodiny alebo Mesiac ...
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Dye napísal: chromo : prave to potrebujem ... po par dnoch prevadzky pc nemam prakticky volnu ram na daku zabavu ... pc mam zapnuty stale pretoze stale nieco konvertujem stahujem uploadujem atd atd.. a nechce sa mi to zakazdym restartovat co tiez nerobi dobre pc ...
A načo by ti tá voľná RAM bola? Ak by si tam stále mal voľnú pamäť, znamenalo by to, že tú pamäť nepotrebuješ (a mohol si ušetriť peniaze).

Operačný systém nevyprázdni, po skončení programu, použitú pamäť okamžite, keďže je možné, že niektoré údaje (napr. predtým použité súbory) sa budú o chvíľu znovu potrebovať (určite si si už aj ty všimol, že keď spustíš program, vypneš ho tak pri druhom spúšťaní sa často spúšťa výrazne rýchlejšie). OS tú pamäť uvoľní až po tom, ako nejaký program tú pamäť potrebuje.
Dye napísal:ale jak som povedal ebte nato ebem aj ja -.-
Prečítaj si pravidlá fóra.
Napísať odpoveď