Skusil som uz asi 10 takych softov no ani jeden nesiel pod Win 7 ..
Takze ak dakto daco vie prosim o pomoc
Vopred Dakujem.
Dye
Gepid napísal:A čo má ten program robiť?
Kód: Vybrať všetko
FreeRAM XP Pro je utilita k defragmentaci a uvolnění nevyužívané RAM. Přispívá tak ke zvýšení výkonu a stability celého systému. Samotná utilita využívá ke své činnosti minimum prostředků, paměti a času CPU. Nabízí možnost úpravy řady nastavení dle Vašich potřeb, přehledné a poutavé uživatelské prostředí.
Na Win7 mas zatial najlepsiu spravu Pamate aku Microsoft vymyslel tak by som ziadne podobne programy do systemu nepchal.Dye napísal:Hladam daky soft pre Win 7 isto mnohy poznate stary FreeRAM XP takze take daco bych potreboval.
Skusil som uz asi 10 takych softov no ani jeden nesiel pod Win 7 ..
Takze ak dakto daco vie prosim o pomoc![]()
![]()
Vopred Dakujem.
Dye
Nikto ti tu nenadaval tak nechapem preco nervacis.Dye napísal:...
A načo by ti tá voľná RAM bola? Ak by si tam stále mal voľnú pamäť, znamenalo by to, že tú pamäť nepotrebuješ (a mohol si ušetriť peniaze).Dye napísal: chromo : prave to potrebujem ... po par dnoch prevadzky pc nemam prakticky volnu ram na daku zabavu ... pc mam zapnuty stale pretoze stale nieco konvertujem stahujem uploadujem atd atd.. a nechce sa mi to zakazdym restartovat co tiez nerobi dobre pc ...
Prečítaj si pravidlá fóra.Dye napísal:ale jak som povedal ebte nato ebem aj ja -.-