Zmeny v pc

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Santy31
Light Star
Light Star

Zmeny v pc

Príspevok od používateľa Santy31 »

Mam HDD, grafiku, skrinku a DVD mechaniku ostatne je uz asi stare a dost opotrebovane lebo to seka a huci jak traktor. Takze by som do toho chcel dokupit ostatok, ale co najlacnejsie. Poradite mi s tym ?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

napis nam tu pribliznu cenovu predstavu :)
Santy31
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Santy31 »

Je to pre sestru cize aby tam islo v pohode bez sekania Sims 3 :
Minimálne požiadavky
Windows XP/Vista
Pentium 4 2 GHz / Athlon XP 2000+
1 GB RAM XP / 1.5 GB RAM Vista
128 MB grafická karta GeForce FX 5900 / Radeon 9500

Grafiku mam GeForce FX 5200. O tej cene nemam ani sajnu ci sa to da za 100€ alebo 200€ proste lacne ale aby to vydrzalo. (Ked tak aj nieco z bazaru)
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Moj stary pocitac tiez hucal ako traktor, povedal som si ze uz nie su take horucavy tak som zasekol ventilator na cpu a grafike, vymenil disk a uz tyzden ide bez problemov. Tebe by som odporucil zistit v com je problem toho velkeho sekania. Skus nam sem napisat tvoju terajsiu zostavu, s trochou stastia bude stacit dokupit len graficku kartu z bazaru.

Tym aby to "vydrzalo" myslis co? Aby to stacilo na nove veci? Pretoze na to uz dnes P4 velmi nestaci.
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Gadelat napísal:Moj stary pocitac tiez hucal ako traktor, povedal som si ze uz nie su take horucavy tak som zasekol ventilator na cpu a grafike, vymenil disk a uz tyzden ide bez problemov. Tebe by som odporucil zistit v com je problem toho velkeho sekania. Skus nam sem napisat tvoju terajsiu zostavu, s trochou stastia bude stacit dokupit len graficku kartu z bazaru.

Tym aby to "vydrzalo" myslis co? Aby to stacilo na nove veci? Pretoze na to uz dnes P4 velmi nestaci.
Tym Pentiiom 4 myslel minimalne poziadavky The Sims 3 ak sa nemylim.
Daj si tam nejake dvoj alebo stvorjadro. Aspon 2-3GB RAM.
Napísať odpoveď