ked dam start - sleep, obrazovka stmavne a vsetko sa chysta na spanok, lenze v tom momente, akoby mal ist "spat" sa zas sam prebudi a naskoci obrazovka na vyber uzivatela. cize sa to neda
nejaka rada s nastavenim?
//po odpojeni mysi zaspal.. hmm
Mam ASUS p5kpl-am.vladenko007 napísal:A mozes sem dat aj presny typ dosky lebo bez toho ovladace na nete nenajdeme.
To je zaujimave to som este nevidel.4040 napísal:Je to notbook a v ňom WIN7 a obraz je otočený pri Skype.Neviem kde sa vo win7 upravuje web kamera.
Device manager - Mouse properties - odskrtnut "Allow device to wake the computer"i-cube napísal:hi, mam 64bit sedmicku, tusim 7100 build, RC a takyto maly problemik
ked dam start - sleep, obrazovka stmavne a vsetko sa chysta na spanok, lenze v tom momente, akoby mal ist "spat" sa zas sam prebudi a naskoci obrazovka na vyber uzivatela. cize sa to neda
nejaka rada s nastavenim?diks
//po odpojeni mysi zaspal.. hmm
dakujem to som nevedel. Ale taka vec sa stala, že mi nechce nájsť druhý FYZICKY DISK ... pozri obrazok !brm napísal:Ako v XP, tak aj vo Viste.. a tak aj v 7ke..... do príkazového riadku napíš diskmgmt.msc a stlač Enter.
(príkazový riadok = keď otvoríš ponuku Štart, úplne dole máš lištu na prehľadávanie programov a súborov)