Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

tomaxx - ale ak chces byt prvy tak rad pomozem... ;) aj qwertymu
Filip123
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Filip123 »

bolo bi dobre keby sa dal dat abecedny zoznam zmisle stiknes napr z vsetky temy na z
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Filip123 napísal:bolo bi dobre keby sa dal dat abecedny zoznam zmisle stiknes napr z vsetky temy na z
Toto sa tu uz urcite riesilo vela krat, ale v skratke: kazdy uzivatel si moze nazvat temu ako chce, takze by to zoradovanie nemalo vyznam, nie je tu ziadna norma na nazvy tem.

//1000. prispevok(z toho urcite 800 nepodstatnych)
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

TomAss napísal:alebo bot ktory by po useroch opravoval gramatiku...
Tak to je fakt dobry napad :) Sice poxybujem, ze sa to zrealizuje, ale "zysiel bi sa" :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nad automatickymi upravami som uvazoval, pretoze texty sa uz teraz automaticky upravuju (cenzura). No ale vytvorenie kvalitneho filtra je prakticky nemozne, kedze sa pise aj bez diakritiky. A aj v pripade samozrejmej gramatickej blbosti ako je slovo "bi" namiesto "by" je tu problem s predponou bi, ktoru by niekto mohol napisat samostatne a jemu by to opravilo na by.
Najlepsie by bolo mat na to cloveka, co som kedysi aj chcel robit, lenze forum sa rozrasta coraz rychlejsie a ludi, ktori nevedia poriadne pisat, je viac a viac, cize by to chcelo niekoho na plny uvazok :D Ja na to cas urcite nemam.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tak tak ako gothar pise, to opravovnie je nemozne , ved si staci pozriet kolko prispevkov pride za jeden den a aby to neaky clovek upravoval.... :wink:

btw zly napad to neni len je velmi tazko realizovatelny :)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ja by som to pismo nejako neriesil.Nakoniec,aj pisomny prejav o cloveku nieco napovie...
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

tak to si trafil, suhlasim na 100 %
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Taká drobnosť.

V profile v položke

Vyhladávanie vo fórach:
Hľadanie nových príspevkov od poslednej návštevy bude iba z týchto fór

By som pridal tlačidlo SELECT ALL
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

mozno to zamietnete ale predsa:
ked napisem nejaky prispevok do temy a hned za nim dalsi tak sa cas v ktory som pisal ten druhy prispevok sa prenesie aj do casu pisania toho prveho prispevku

pre lepsie vysvetlenie

napisem prispevok napr. o 15:00 o 17:00 napisem hned druhy vypise mi //autoeditácia príspevku ( 29 Sep 2009, 17:00 ) a v tom prvom prispevku mi tiez prepise cas 15:00 na 17:00

nedalo by sa to nejak oddelit? aby bolo prehladnejsie po akom dlhom case som napisal druhy prispevok. Napriklad v tejto teme, a je takych na fore aj viac

:)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

robí to tak preto, aby sa príspevok aktualizoval a znova označil ako neprečítaný. Ak by tam bol starý čas, tak sa nedá "upovať" v bazáre a aj v iných častiach by to bolo zlé lebo by si nevidel že tam niekto niečo dopísal
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Sikovnejsie by bolo napisat pred text autoeditacie aj cas povodneho prispevku :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

GothaR trafil hlavičku po klinčeku.. toto by naozaj bodlo.. :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Mna by potesilo, keby v Bazare, sa dali predavat vstupenky..
Ludia, ktory sem chodia, navstevuju dost vela akcii (kedze je to mlada komunita). Niekedy sa vsak stane, ze clovek na danu akciu ist nemoze a rad by sa zbavil vstupenky za lacny peniaz..Takze myslim, ze tu by sa niektory ludia potesili, keby videli, ze moze ist na niektoru akciu za polovicnu cenu..
No nesli by ste napriklad na koncert znamej kapely, keby ste videli,ze zo vstupeneho 20eur je zrazu 10? Nikde na nete som totiz daku inzerciu specialne na takyto predaj nenasiel..

Uplne by stacila v sekcii Bazar jedna velka tema. Predaj vstupeniek..Alebo skorej v teme Kultura/Film, kde by to malo este mozno lepsi vyznam.
Co vy nato?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Aj ked svoj postreh vidim dopredu zamietnuty ako kopec inych ufnukanych nezmyslov v tejto teme, za pokus nic nedam :)

Bolo by mozne, vypisat na novej strane s prispevkami, aj posledny prispevok z predoslej strany? (napr: 1. strana: prispevky 1-10, druha strana: 10-20, tretia: 20-30 ...)

Take malicherne dovody vidim dva:

1) nieco napisem, ale tym ze je to ako posledny prispevok na strane, a niekto po mne napise dalsi prispevok ktory sa zobrazi ako prvy na novej strane, tak je to co som pisal, menej zobrazovane - hovorme si co chceme, ale je to proste tak, takze aj pravdepodobnost reakcie nan je nizsia.

2) automaticky prechadzam na poslednu stranu s prispevkami, kde sa sem tam stane, ze zhodou okolnosti su len nove prispevky, a posledny uz precitany je zaroven posledny na predoslej strane - co sa dozviem ale az po prekliknuti a prerolovani stranky na koniec. Takto by som vedel, ze aha, na predoslej strane je prispevok, ktory uz som cital, tak tam chodit nemusim. Aj ked - je pravdou, ze takto sa lahko moze stat, ze posledny prispevok predoslej strany, ktory je novy a zobrazi sa mi na zaciatku predoslej strany, ma rovnako prinuti k bezpredmetnej navstevy predoslej strany. Predpokladam ale, ze to bude mensie percento pripadov.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Soviet: skôr by som to videl na nejakú tému, kde by sa dávali tipy na koncerty a kultúrne podujatia, a tam by sme nejakú aukciu lístkov snáď mohli prehliadať ;) Do bazáru ale určite nie

KoCi: Ak to zvyšok schváli, mohlo by sa niečo také skúsiť a uvidí sa či to bude praktické.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Nemohol by sa zaviest aby si kazdy uzivatel v profile napisal zostavu svojho pocitaca (hw+typ os) a ta by sa potom zobrazovala v kazdom jeho prispevku, cize by islo o taky textovy "popis". Predislo by sa zbytocnym otazkam a zbytocnemu spamu pri rieseni problemov, teda by bola hned zostava viditelna. Neislo by o chvalenie sa, ale o preskocenie zbytocnej diskusie, ako som uz predtym pisal.
Bol to len taky dotaz, ked nie, tak nie. Prajem pekny den. :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Plasmon. Užívateľ píše svoju zostavu preto, aby ju videli ostatní užívatelia pretože sa iných pýta či mu to a to pôjde na jeho zostave. No a na miesto toho aby do témy vypísal akú má zostavu a opýtal sa kde je problém že musel niečo nejde alebo niečo také, tak by predsa len musel niečo napísať. No nie?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

keby toto bolo specializovane forum na riesenie pc problemov tak by to malo zmysel, navyse to by vela svetla do problemu nevnieslo
a z praktickeho hladiska, myslim ze nie som sam kto bezne pouziva viac pc/nb takze neviem aku zostavu by som tam mal napisat
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Priklad: Niekto sa spyta ci mu pojde GTA IV. Ja si to precitam a v tom istom prispevku budem hned vidiet jeho zostavu a preskocim dalsiu otazku na uzivatela ze aka je tvoja zostava. Teda bude vidiet kazdy kazdeho zostavu. Dufam ze sa chapeme.

//sundevil:Napriklad cez program Everest zisti svoju zostavu aj ulny laik do pocitacov. :wink:

///Este som zabudol poznamenat, ze ludia ktori sa zaoberaju na tomto fore iba diskusiou tak by to mali prazdne. :)
Zamknuté