GTA 4
no tak som predsa len pretaktoval cpu na 3ghz a kupil gtacko. najlepsie vysledky mam s automatickymi nastaveniami taketo
Statistics
Average FPS: 45.27
Duration: 37.20 sec
CPU Usage: 88%
System memory usage: 58%
Video memory usage: 81%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: High
View Distance: 26
Detail Distance: 51
Hardware
Systém Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTS 250
Video Driver version: 190.62
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
File ID: benchmark.cli
normalne mam okolo 38-25 fps cez den, v noci za dazda alebo hmly to klesne aj na 20-25 ale celkovo je to hratelne a hra sama je ohromna bavenica.
mimo to som na jednom fore nasiel prispevok od chlapika co si koli gta4 kupil novy komp s i7 procakom a gtx295. ani jemu to nejde na najvyssich nastaveniach plynule. tak ma napada ake pocitace maju v rockstare? ani oni to potom nerozbehali na plnej grafike plynulo, ked po vydani vyhlasili ze hra je urcena pre dalsie generacie kompov...

Statistics
Average FPS: 45.27
Duration: 37.20 sec
CPU Usage: 88%
System memory usage: 58%
Video memory usage: 81%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: High
View Distance: 26
Detail Distance: 51
Hardware
Systém Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTS 250
Video Driver version: 190.62
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
File ID: benchmark.cli
normalne mam okolo 38-25 fps cez den, v noci za dazda alebo hmly to klesne aj na 20-25 ale celkovo je to hratelne a hra sama je ohromna bavenica.
mimo to som na jednom fore nasiel prispevok od chlapika co si koli gta4 kupil novy komp s i7 procakom a gtx295. ani jemu to nejde na najvyssich nastaveniach plynule. tak ma napada ake pocitace maju v rockstare? ani oni to potom nerozbehali na plnej grafike plynulo, ked po vydani vyhlasili ze hra je urcena pre dalsie generacie kompov...
GTA 4 - failed to start application 2000
po spusteni hy, sa mi zobrazi tato hlaska: seculauncher: failed to start application (2000). Mam windows 7 (64bitovu verziu), mam nainstalovany aj Microsoft visual C++ 2005 pre x64, no nejde to, skusal som aj zapnut LAUNCHGTAIV.exe ako spravca, no stale to hadze tu hlasku. Na XP 32-bit mi to islo v pohode spustit, bohuzial ten som uz nahradil OS Windows 7. Viete niekto poradit co s tym ? Vopred dakujem.
-
lekoklatik
VIP
Len vytiahneš mobil (úplne, dva krát šípka hore) a zadávaš čísla (spolu)..
http://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=11331
http://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=11331
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
[quote="Denize"]Len vytiahneš mobil (úplne, dva krát šípka hore) a zadávaš čísla (spolu)..
http://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=11331[/quote Vytiahnem mobil 2x dám šípku a stale to len posúva Multiplayer a Video Editor ... nechápem
//autoeditácia príspevku ( 16 Sep 2009, 16:40 )
už mi to ide vďaka
http://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=11331[/quote Vytiahnem mobil 2x dám šípku a stale to len posúva Multiplayer a Video Editor ... nechápem
//autoeditácia príspevku ( 16 Sep 2009, 16:40 )
už mi to ide vďaka
no jasne,ze sa da,vsak hned pri navode instalacie nelegalnej kopieSapo napísal:Zdravim, jedna otazka. Da sa vytvorit offline profil? Lebo som to vyhodil koli tomu ze sa neda ulozit hra, tym padom keby isiel vytvorit offline profil tak by sa mi dala aj hra ulozt, je to mozne? samozrejme cr@ck verzia
-
Peter Gori
Novice
I need help.......
Caute vsetci ... prosim vas poradte mi, mam GTA4 original a po spusteni hry mi vyhodi hlasku: Out of range! Procesor je ok a aj ramka, nainstaloval som najnovsie drivery na graficku kartu ATI ASUS Radeon X1650 256-ku, taktiez directX ... nechce mi to pustit ani v safe mode, v monitore by to nemalo byt 19"LCD 1 a pol rocny, kedze kamarati to hraju na starych 5 rocnych dednach. Neviem co dalej, ako by som to mohol obist? Viez, ze ak by som sa do hry dostal tak by som nastavil nizzsie rozlisenie, ale ako........??? Pomoóc pleaseee =)
vopred vdaka!
vopred vdaka!
Peter Gori: vytvor si v hlavnom adresári súbor commandline.txt a doňho vlož:
-refreshrate 60
ak nepomôže tak ešte zmeň rozlíšenie
-width x
-height y
za x,y daj rozlíšenie:x je šírka, y výška
EDIT: ide to tuším aj cez parametre zástupcu na ploche, za cestou k spúšťaciemu súboru.. končí to tuším " -atvojpríkaz
-refreshrate 60
ak nepomôže tak ešte zmeň rozlíšenie
-width x
-height y
za x,y daj rozlíšenie:x je šírka, y výška
EDIT: ide to tuším aj cez parametre zástupcu na ploche, za cestou k spúšťaciemu súboru.. končí to tuším " -atvojpríkaz
-
Peter Gori
Novice
dik
vdaka ... pocuj Patrik, hlavnom adresári súbor commandline.txt to mas na mysli adresar GTA, ze? ak ano skusal som to no zial nepomohlo ... co sa tyka rozlisenia, tak kde to mam zmenit ( x, y)? tiez je to niekde v GTA adr.
-
Royalflush
Guru wannabe