Mám už len pár dní aby som odovzdal zadanie o vlastnom projekte. Dlho som uvažoval, že spravím zosilňovač, ale každý rok to robí veľa chalanov a už aj učiteľom to lezie na nervy. Preto ma napadlo, že by som mohol prísť s niečim úplne iným a to nejakou prezentáciou. Podľa mňa je celkom zaujímavá napr. prezentácia cez autorun alebo webová prezentácia. Problém je, že neviem o čom presne by to malo byť. Chodím na strojnícku priemyslovku, odbor mechatronika takže by to malo byť asi niečo z tejto oblasti, teda strojníctvo, mechatronika, elektronika/elektrotechnika alebo informatika. Vôbec ma ale nenapadá ako by sa dal tento môj nápad realizovať, čo by malo byť obsahom tej prezentácie. Informácie o zariadeniach, strojoch daného predmetu? Rozbor učiva?...Dosť ma bavia počítače, bol by som rád ak by sa našlo niečo z informatiky. Keďže ale nemám vôbec žiadne skúsenosti so SOČ, neviem teda ako by som obstál pred komisiou, či by vôbec môj projekt bol braný do úvahy.
Veľa z vás už malo skúsenosti so SOČ, možno ste robili niečo podobné ako prezentáciu. Veľmi by ste mi pomohli ak by ste sem napísali nejaké vaše nápady čo by zaujalo komisiu, proste aby to malo nejaký úspech lebo na praktickú maturitu sa mi teda moc nechce ísť. Keď mám takúto príležitosť, chcem to využiť ale bohužiaľ ma nenapadá nič konkrétne.
Veľmi ďakujem za pomoc

a dúfam, že mi to nelocknete.