RapidShare (novinky, zmeny, ...)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...

Paci?

Ano
190
57%
Nie
144
43%

Celkom hlasov: 334

Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Caute, niekde som cital ze z premium bodov sa daju vytvorit tzv full konta ktore sa tvaria ko by boli uplne nove (inak to neviem povedat :D )
tak napr. berme do uvahy ze ked nazbieram dostatok bodov na rocne premiumko tak jednoducho cez administraciu si to konto vytvorim a to budem mat full trafic ...ak dobre viem kazdy den sa pripocita tych 4 gb....chapem tomu dobre ??

:oops:

btw. a co stymi free bodamy, aj to mozem pouzit na vytvorenie full konta .. ?
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Ja to viem tak, že si môžeš vytvoriť mesačný premium účet z premium bodov. Mne sa zdá, že predtým to bolo z free bodov na collector accounte, ale už je to len z premium bodov, zmenili to. Teraz neviem čo s free bodmi, asi nič. :) Oni to ale stále menia, takže sa to aj kľudne môže zas zmeniť. Na premium accounte keď zbieraš body, tak tam je len taká možnosť, že predľžiť o mesiac, na dlhšie obdobie nie. To podľa mňa sa nedá, že si vytvoríš z bodov mesačný účet, pozbieraš x bodov na tom premium accounte a zmeníš to na ročný.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Čo ? Odkial máš ten ročný acc ? Pokial ja viem, ak nazbieraš na premium konte 10000 bodov môžeš si predĺžiť acc na mesiac. Alebo vytvoriť jeden nový, nato však potrebuješ reffererpoints. Na premium účte zobrazuje Free body a premium body. 1 Pbod = 1.25 Free bodu
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

GIGABYTE napísal:Čo ? Odkial máš ten ročný acc ? Pokial ja viem, ak nazbieraš na premium konte 10000 bodov môžeš si predĺžiť acc na mesiac. Alebo vytvoriť jeden nový, nato však potrebuješ reffererpoints. Na premium účte zobrazuje Free body a premium body. 1 Pbod = 1.25 Free bodu
Omg, praveze som sa nato spytal netreba hned vyskakovat..

:roll:
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

No mna tiez ide z toho ebnut kua...
Na starom acc- collector mam 20000 free rapidshare points a uz nemozem s nimi robit nic :evil: , pritom este pred par tyzdnami, mozno dnami som mohol za 1800 free r.points vytvorit mesacny premium acc...
Tak naco su potom? to dako nedomysleli... Aspon keby tie free points sa dali zmenit na premium points :evil:
Normalne ma nasrali...
Cesar
Addict
Addict

Meken napísal: to dako nedomysleli... Aspon keby tie free points sa dali zmenit na premium points :evil:
Normalne ma nasrali...
Majú to premyslené veľmi dobre, a to tak, aby si z bodov mal čím menej. :wink:

Najprv sa dalo len z free bodov, ale premium bodov je viac, ale čo si mal z toho, keď sa dalo len z free bodov. Zrazu sa tam objavilo, že môžeš skonvertovať premium body na free a free body na premium acc. Veľa ľudí si skonvertovalo premium body na free aby mohli vytvoriť čím viacej accountov cez free body (boli aj az 2k free, predtým 10k), potom zrazu to zase zmenia, že sa dá len s premium bodmi, a konvertovať opačne sa nedá. To bol dobrý oj**, ťah ako hrom. :lol: Kto si skonvertoval premium body tie sú teraz na nič.

Keby si zase požiadal o vyplatenie premium bodov, čo majú všetci z nelegálnych súborov, zamžú ti všetky súbory, body zablokujú account a si na nule. Hlavne, že si oni zarobili pekný balík, ostatné je už jedno. :D

Neustále menia pravidlá, v neprospech userov, čo zbierajú body. Je to ale pochopiteľné, chcú si zarobiť čím viac a tí, čo zbierajú body sú len nutné zlo, čo by sťahovali platiaci ľudia, keby tam nedávalo toľko ľudí nelegálny obsah, no nie? :wink:

Robia si z tých čo zbierajú body blbcov. :)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Andrew007 napísal:Omg, praveze som sa nato spytal netreba hned vyskakovat..

:roll:
Vyskakovať ? Ja som reagoval na Ceasarov post, keby reagujem na tvoj tak ho citujem :wink:
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

GIGABYTE napísal:Vyskakovať ? Ja som reagoval na Ceasarov post, keby reagujem na tvoj tak ho citujem :wink:
Sory,.. :) inac dalsia dost neprijemna zmena je ze uz aj samotny premium usery budu mat subory ktore budu autom. vymazane po 90 dnoch ak budu necinne.... :?

btw. uz vidim tych, ktory maju upnutych az 3-5000 suborov..... :roll:
Your files are currently using more than 25 GB of space.

Please note that on October 20th, 2009 a new method of storage management will come into effect.

If an account is using more than 25 GB, all inactive files associated with that account will be deleted.

Active files (i.e. files that have been downloaded at least once during the last 90 days) will of course not be deleted, regardless of the storage used.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Andrew007 napísal:btw. uz vidim tych, ktory maju upnutych az 3-5000 suborov.....
Ti poslem fotku? :welc:

Btw rychla otazka rychla odpoved, ako to je teraz s happyhour pre premium ucty :) dakujem !
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Retne.. od 19. marca stále ten istý princíp.. (pozri novinky na rapide)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Čo to zas RS vystrája?! Idem si vytvoriť PU z nazbieraných bodov, mám Free RapidPoints: 26.014 a Premium RapidPoints: 943 a nejde mi to! Niekedy stačilo 10.000 bodov a teraz sa to zmenilo alebo čo? Nejak to nesledujem..
Cesar
Addict
Addict

Teraz stačí aj 8tis, len premium bodov nie free, to tam zmenili. :)
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Cesar napísal:Teraz stačí aj 8tis, len premium bodov nie free, to tam zmenili. :)
Cize free RP su len na darcekove predmety ?? :?
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Parádne, viac to doje*ať nemohli.. :roll:
Cesar
Addict
Addict

Andrew007 napísal:Cize free RP su len na darcekove predmety ?? :?
Keby si požiadal tak ti skontrolujú aké súbory tam máš a keď "náhadou" aj nejaký nelegálny obsah tak jediné čo dostaneš je vymazanie všetkých súborov a zablokovanie účtu. :)
Meken
King
King

Cesar napísal:Keby si požiadal tak ti skontrolujú aké súbory tam máš a keď "náhadou" aj nejaký nelegálny obsah tak jediné čo dostaneš je vymazanie všetkých súborov a zablokovanie účtu. :)
Odkial to vies? nechcem spochybnovat, len som zvedavy... mas s tym osobne skusenosti?
matik_one
Medium Expert
Medium Expert

..

Príspevok od používateľa matik_one »

Chcem si ist teraz kupit Premium a mam zberatelski ucet, a chcel by som, aby som to kupoval cez referral.. (aby som tam mal , ze njekto cez moj link kupil ucet).. ako to mam urobit_? pls? nevim po anglicki, takze som z toho madar.. :?
Cesar
Addict
Addict

Možno, že ti to vyjde lacnejšie kúpiť si od niekoho, kto má body na vytvorenie. --> http://www.hojko.com/predaj-rapidshare- ... 86008.html
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

neviem či ste si všimli, ale ešte tuším včera bolo Exchange Rate 1,31eura, dnes je to už 1,29eur - poprvykrát zníženie
Meken
King
King

dal si uz niekto vyplatit tie EURA?
Napísať odpoveď