aky XboX je dobry

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
lol4
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lol4 »

nitr0 napísal:vyreklamuju ti ho aj ked mas flash staci mat nalepku, to je vseobecne zname, dokonca nemusis dat ani povodny FW
Nálepka sa dá opatrne odstrániť aj fónom na vlasy, tak aby sa dala opätovne nalepiť.. Skôr by som sa bál toho ban-u, kedže hrávam aj po nete..
nitr0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nitr0 »

ja viem ze sa da..preto to pisem, a toho banu no to hey, ale dalo by sa to v podstate riesit tak ze hry ktore hravas budes mat originalky a take "offlinove" si napalis..to by sa asi dalo..ale to je samozrejme kazdeho vec, len som chcel povedat ze aj to je vyhoda xboxu ze je tam moznost napalovat ked nehrava clovek online, ako ja napr, co si raz zacas daco zahram coop s bratom alebo sam, tak sa mi neoplati kupovat drahe hry ktore raz prejdem a uz nezahram viac..no na playstation tato moznost neni, preto som zvolil xbox a bola to dobra volba, len to som tym chcel povedat
kotlas666
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kotlas666 »

..takze som vtomto laik(lama)..uvazujem kupit Xbox....ked ho kupim,stiahnem hru na pc,napalim na dvd,vlozim do Xbox,pustim a hram?
Alebo potrebujem nieco dokupit aby som mohol hrat aj neoriginalne hry.
A ako to vlasne vyzera ked ten Xbox zapnem.Ma to neaky program ako total commander alebo nebodaj aj neaky operacny system ako je win?
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

[quote="kotlas666"]..takze som vtomto laik(lama)..uvazujem kupit Xbox....ked ho kupim,stiahnem hru na pc,napalim na dvd,vlozim do Xbox,pustim a hram?
quote]

Musíš ho flashnúť aby Ti išli napálené hry. Viď pár príspevkov nad tebou.
lol4
Light Star
Light Star

kotlas666 napísal:..takze som vtomto laik(lama)..uvazujem kupit Xbox....ked ho kupim,stiahnem hru na pc,napalim na dvd,vlozim do Xbox,pustim a hram?
A ako to vlasne vyzera ked ten Xbox zapnem.Ma to neaky program ako total commander alebo nebodaj aj neaky operacny system ako je win?
Musíš prepáliť firmware dvd mechaniky,čím strácaš nárok na reklamáciu (ak poškodíš ochrannú nálepku).. Xbox má takzvaný Dashboard.. Na tomto videu môžeš vidieť ako vyzeral starý Dashboard a ako vyzerá jeho aktuálna verzia (teda takmer aktuálna, kedže v auguste bol menší update) :wink:
lol4
Light Star
Light Star

kotlas666 napísal:..takze som vtomto laik(lama)..uvazujem kupit Xbox....ked ho kupim,stiahnem hru na pc,napalim na dvd,vlozim do Xbox,pustim a hram?
Musíš prepáliť firmware dvd mechaniky,čím strácaš nárok na reklamáciu (ak poškodíš ochrannú nálepku).. Xbox má takzvaný Dashboard.. Na tomto videu môžeš vidieť ako vyzeral starý Dashboard a ako vyzerá jeho aktuálna verzia (teda takmer aktuálna, kedže v auguste bol menší update) :wink:
lol4
Light Star
Light Star

Musíš prepáliť firmware dvd mechaniky,čím strácaš nárok na reklamáciu (ak poškodíš ochrannú nálepku).. Xbox má takzvaný Dashboard.. Na tomto videu môžeš vidieť ako vyzeral starý Dashboard a ako vyzerá jeho aktuálna verzia (teda teda takmer aktuálna, kedže v auguste bol menší update) :wink:
kotlas666
Light Star
Light Star

hm...vyzera to dobre ale kde a ako ten sw prepalim?
kotlas666
Light Star
Light Star

hm...vyzera to dobre ale kde a ako ten sw prepalim?
kotlas666
Light Star
Light Star

lol4 napísal:Musíš prepáliť firmware dvd mechaniky,čím strácaš nárok na reklamáciu (ak poškodíš ochrannú nálepku).. Xbox má takzvaný Dashboard.. Na tomto videu môžeš vidieť ako vyzeral starý Dashboard a ako vyzerá jeho aktuálna verzia (teda teda takmer aktuálna, kedže v auguste bol menší update) :wink:
hm...vyzera to dobre ale kde a ako ten fw prepalim?

//autoeditácia príspevku ( 23 Sep 2009, 19:46 )
lol4 napísal:Musíš prepáliť firmware dvd mechaniky,čím strácaš nárok na reklamáciu (ak poškodíš ochrannú nálepku).. Xbox má takzvaný Dashboard.. Na tomto videu môžeš vidieť ako vyzeral starý Dashboard a ako vyzerá jeho aktuálna verzia (teda teda takmer aktuálna, kedže v auguste bol menší update) :wink:
hm...vyzera to dobre ale kde a ako ten fw prepalim?
lol4
Light Star
Light Star

Ak si zručnejší, tak to zvládneš aj doma :) Ale ak nie pohľadaj tu. Je to časť fóra orientovaná čisto na flashovanie Xboxu, kde sú aj kontakty na chalanov, ktorí Ti to za cash flashnú :wink:
Napísať odpoveď