Pretoze ak nieco napises tuzkou na kus papiera, niekto to okopiruje na kopirke a dopise pod to nieco, tak tiez sa mu text nezmeni ak ty nieco vygumujes a prepises.tomaxx_199 napísal:preco ked nieco napisem potom to niekto odcituje ja to potom upravim ale v tym citatu ostane to tak ako predtym to preco?
Chyby na hojko.com
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Keď dám odoslať píspevok vybehne mi táto správa:
Could not insert new word matches
DEBUG MODE
INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 1260796, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('keď', 'dám', 'upraviť', 'príspevok', 'opravím', 'odoslať', 'vybehne', 'toto', 'error', 'deleting', 'post', 'debug', 'mode', 'sql', '145', 'table', 'hojkocom', 'phpbbsearchwordmatch', 'marked', 'crashed', 'and', 'should', 'repaired', 'delete', 'from', 'where', 'postid', '1260793', 'line', '419', 'file', 'functionssearch', 'php', 'napíšem')
Line : 251
File : functions_search.php
Could not insert new word matches
DEBUG MODE
INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 1260796, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('keď', 'dám', 'upraviť', 'príspevok', 'opravím', 'odoslať', 'vybehne', 'toto', 'error', 'deleting', 'post', 'debug', 'mode', 'sql', '145', 'table', 'hojkocom', 'phpbbsearchwordmatch', 'marked', 'crashed', 'and', 'should', 'repaired', 'delete', 'from', 'where', 'postid', '1260793', 'line', '419', 'file', 'functionssearch', 'php', 'napíšem')
Line : 251
File : functions_search.php
-
vladenko007
VIP
Chyba pri odosielani príspevku
Inak aj pri funkcii hladať stale hodí chybu.
-
vladenko007
VIP
No bude tu vela duplicitnych prispevkov za sebou. Pretoze kazdy kto napise prispevok a odosle hodi mu to chybu a vrati sa o krok naspet a odosle este raz. Ja som narazil uz na niekolko za kratku dobu.
Staci sa len preklikat naspet do temy a prispevok je tam len ho neukaze pri teme ze nove prispevky.
Staci sa len preklikat naspet do temy a prispevok je tam len ho neukaze pri teme ze nove prispevky.
-
Šu-Do
Redeemer
omg chcel som poslat post.. stale vyhadzuje nejaku debug mode chybu.. to je jedno.. chcel som postnut tento obr.
http://img214.imagevenue.com/img.php?im ... _112lo.jpg
http://img214.imagevenue.com/img.php?im ... _112lo.jpg
-
vladenko007
VIP
-
hojko
Site Admin
Mala chybicka, ktora sposobila problemov viac ako som cakal. Poskodila sa databaza s vyhladavanim, cize nove prispevky aj do DB ulozilo, avsak neulozilo uz to, ze ake slovo sa v akom prispevku nachadza, pretoze bola poskodena tabulka. To sposobilo, ze niektore prispevky sa vobec nezobrazovali, ine boli odoslane aj 4x. Musel som preto opravit databazu a potom som dal naindexovat opatovne 800 poslednych prispevkov, co by odpovedalo prispevkom odoslanym za priblizne posledny den. Takze uz by to malo ist normalne.
Toto mi teraz hodilo 2-krat po sebeFórum
Všeobecná chyba
Could not obtain user/online information
DEBUG MODE
SQL Error : 5 Out of memory (Needed 1677720 bytes)
SELECT u.username, u.user_id, u.user_allow_viewonline, u.user_level, s.session_logged_in, s.session_ip FROM phpbb_users u, phpbb_sessions s WHERE u.user_id = s.session_user_id AND s.session_time >= 1255363930 ORDER BY u.username ASC, s.session_ip ASC
Line : 108
File : page_header.php
Štvorkolky a požičovňa štvorkoliek