NFS shift

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

TomAss napísal:akoze fakt perfektne spravena hra a aj perfekte pokazena - ovladanim...este na 135i cku to ako tak na klavestnici islo ale teraz som su kupil cayman a je to totalne nehratelne...ti co maju volant si to mozu vychutnat...
jj presne, aj mne sa hra paci...hram to na analogovom gamepade cize zatacat sa da o dost lepsie ako na klavesnici, ale vcera som si tiez kupil caymana, dal na neho par upgradov, takze zatial najrychlejsie auto ake mam ale ho proste neviem udrzat na ceste.
sa mi zda ze to auto sa smyka az moc ako by sa malo aj v miernych zakrutach :? skoda este skusim nejake ine auto, nastavenia gamepadu som si uz doladoval, mozno este pomoze potunit auto, neviem...
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

No ja som si tiez presne kupoval caymana, aj tunng do neho, a nespravil som ani jeden zavod, nedal sa udrzat. Predal som ho a kupil som mustanga
7budzo7
Light Expert
Light Expert

Re: problém

Príspevok od používateľa 7budzo7 »

povedz mi ešte v ktorej tabuľke...
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

casto sa mi stava, ze na urcitych usekoch to strasne seka. cast zavody prejdem uplne plynule a iste useky takmer nehratelne, kamarat ma tu istu grafiku a jemu to nerobi...cim to je?

NVIDIA GF 9600GT
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Hojj, vecra som to nahodil na PSP-cko ale tie drifty strasne dodrbali..teraz mam jeden zavod kde musim nadriftovat aspon 100.000 bodov a je to takmer nemozne kedze je tam asi 6 85 stupnovych zakrut kde dostanem max 10.000 bodv za jeden (aj to je uz vynimocna chvila)...teraz bohuzail sa neviem pohnut dopredu ale ostatne zavody mam vyhrate na prve miesta...hra to niekto este okrem mna ?

:?
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

mam ten isty problem s padanim hry..na zaciatku zavodu...skusal som tie kroky co tu daval kolega..nepomohlo..neviete v com je problem??
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

nwm cem si to stiahnut na psp ale nejako ma to nelaka :)
kutlo
Medium Star
Medium Star

neviete odpved na moj problem???
stale pada na zaciatku zavodu...urobil som vsetky opatrenia co tu pisal kolega..a pretrvava...plz poradte
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

andrew ja som to presiel asi na druhy krat a doteraz neviem ako :D
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

chlapci cem sa spytat ako spojazdnim elite series ked mi poslali aktivacny kod z Pro Gaming Shopu?
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

ak sa k vam dostane prvy patch na shift tak ho neaplikujte lebo nepomaha a jednemu dokonca pada hra.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Filipito napísal:andrew ja som to presiel asi na druhy krat a doteraz neviem ako :D
No neuveris ale uz som prisel na princip, treba sa uplne rozbehat a s rucnou urobit aspon 85 stupnovy uhol a potom zas upllne supnut na plyn... :D btw.. uz som v tretej urovni teraz robim tie zavody kde su asi styri za sebou..

:smt047
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

badboy007: Pretoze Patch 1 pre PC verziu neriesi ziadnu chybu, len pridava moznost hrania po lan sieti a vylepsuje ovladanie mysi. Nic ine to neobsahuje, navyse moznost hrania po lanke je len po overeni pravosti cez internet.
Loui
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Loui »

pani, ak chcem pozerat pocas zavodov na auto z pohladu"z hora zozadu" tak mi odskakuje kamera stale niekam prec...dost je to neprijemne...je to normalne alebo alebo sa to da vypnut alebo ako? dakujem
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

akože ja potrebujem tak hefnúť ako nikto: použil som tie návody čo sem dal kolega, vypol som skoro všetko aj tiene, vyhladzovanie mám na 0 a vždy mi hra pri začiatku testovacej jazdy spadne:(( mám Intel Core 2 duo 2.0GHZ 4GB ram a ATI radeon 4330 512 MB a rozlíšenie nejaké slabé 1200*700 alebo tak nejako ale skoro všetko som povypínal, nastabil mód kompatibility na win 98 a nič:(( ináč mám win 7 64bit verziu a novo nainštalovanú, aspoň na low detailoch mi to musí ísť, a skúšal som už asi 5 c..v:(( jeden típek spravil aj confing súbor grafiky ale nepomohlo:(
kutlo
Medium Star
Medium Star

..konecne dobre nfs...mam audi r8..a padanie hry uz neni mam vytvorene dva profily a uz to nepada :D
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

rad by som si spravil taky mensi prehlad..., kto z vas to hra na klavesnici a kto na volante? viete to niekto porovnat? nech viem, ci to ma vobec cenu tahat, kedze prave nemam volant...
mito85
Star
Star

ja to budem hrať na klávesnici ale až potom ked mi niekto pomôže a odpovie mi na príspevok o 2 hore!!! ináč niekde som čítal že pomôže ked si nainštalujem physX ale ked som to išiel naištalovať tam mi napísalo že mám novšiu verziu už v compe tak mi helfnite ako to mám rozchodiť?
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Ja to hram na klavesnici. Porovnat to ale neviem. Ale zas na tej klavesnici to nie je az take strasne, ja som zatial vsetky hry hral na klavesnici, aj ked som mal doma volant ;)
mito85
Star
Star

kutlo napísal:..konecne dobre nfs...mam audi r8..a padanie hry uz neni mam vytvorene dva profily a uz to nepada :D
ako si vyriešil že to nepadá?
Napísať odpoveď