Keď potrebuješ všetko po lopate, prosím, máš tam predošlý príspevok.
Co ti mám srdiečko napísať? že áno máš pravdu, znepríjemňuješ nám hru i keď jasne vidíš od každého hráča že by boli radi keby pán smrad odložil AWP. No ty nemôžeš lebo hráš svoj štýl hry. No prepáčte pane...
Admini sú prosto na servery bohovia. Je na nich ako sa budú správať. Občas šliapnu vedľa, inokedy zas pomôžu... V tvojom prípade som rozhodne vedľa nešliapol.
Čo ti mám napísať k otázke "pravidlo na awp?"? Keď si sám nevieš uvedomiť že nám kazíš hru, tak ti to dám na javo kickom, slapom či slayom. Popravde ty si vôbec prvý, ktorý to nepochopil a tak som ti dal kick /a pred tým slap, na druhej mape/.
Aké moje začiatky pre boha? Stále som lama, vždy som bol. Že mi stúplo sebavedomie? Že chcem riešiť na servery veci? Poriadok? Že sa snažím vychádzať v ústrety a od hráčov sa žiaľ odplaty nedostáva? Prosto žiadna spolupráca, admin spraví a je zle, admin nespraví a je zle. Tak sa môžem na vás vysrať a budem sa držať ľudí, ktorí nemajú v hlave nakladené.
Blazer je pán, to áno. No ja taký žiaľ nebudem. Prosto na to nemám. On nasadil latku veľmi vysoko. On je totiž z ľudí ktorím je jedno. Rád by som bol taký no nedá sa. Bez neho je ťažko veru. Je to pán. /s blazerom ešte ťažšie...

/
Čo krásne mi chceš ešte napísať? Opíš mi ešte situácie kde som ti ukrivdil. Ak ti sedím v žalúdku asi si tam ešte posedím. Nevyhoviem ti žiaľ.
ku karmam. prosot neviem čo som mu mal napísať. Napísal som mu po lopate, trebalo brať s rezervou. S tým príspevkom som šliapol vedľa. Ospravedlňujem sa.
Mohli by ste sa vyjadriť aj niekto ďalší?
tvarohacek má teda asi dynamickú IP. RUSKO žiaľ sa dá urobiť len jedna vec. Vypnúť komunikáciu cez mikrofóny v hre. Ja osobne by som to robil nerád. Poprípade si zvuky vypni sám príkazom voice_enable 0