CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

pri večerných hodinách 23:00 - 01:00 keď je na servery 5-7 hráčov, z toho jeden /v tomto prípade ty/ hráč si kúpi AWP no a všetci ostatní sa môžu aj potrhať čo mu píšu zahoď to chceme si normálne zahrať a keď ani na to nereáguje tak začínajú tvrdšie ako napr. nadávkami či TA je podľa jastar zaručene lepšie riešenie, Že? :)
Včera si dostal slap a potom som ti napísal zahoď to. Keď si sa opýtal prečo, napísal som ti pre hovno a potom som ti napísal že si chceme zahrať.

V snowe som ťa kickol keďže si len s ťažkosťami postupne začínal chápať Že nik z nás nechce hrať s AWP. A pre tvoju informáciu, po kicknutí teba a následnom oznámení o tej skutočnosti ostatným hráčom mi hráči ďakovali...

K tým mapám sa nebudem vyjadrovať. Keď chceš hrať dookola dust2, inferno, aztec, nuke, pusti si new game. A kvalitný hráči ako Drago, Blazer, lama doom a lama kolko? neodišli kvôli tomu, že sa už neustále dookola nehrávajú tie isté mapy. Odišli preto, lebo ma lúbia a vedia že ja lúbim ich :)
jastur
Light Expert
Light Expert

lekoklatik

Príspevok od používateľa jastur »

Presne o tomto sa bavim. Pokial je na serveri 6-7 hracov kupujem si vzdy snipu, a nikomu to nikdy nevadilo, a vzdy sme si zahrali. To ze ta spravili adminom neznamena ze si zjedol vsetku mudrost sveta a ze sa mozes bavit s ostatnymi ako s retardami. Co cakas ty, ze ta budu hraci respektovat ked sa ich urazas takymi invektivami ako "pre hovno" a podobne. Jasne som pochopil ze chces aby som to zahodil ale naschval som to neurobil iba koli tomu jako si to napisal. Husi sme spolu nepasli.
Presne si trafil tych hracov co som mal na mysli, tí mali respekt, ludia im verili a respektovali ich, lebo nemali stalinisticke sklony a jednali ferovo a slusne.

Slusnost vymizla z tohoto servera. Vybodkovanie nadavok este neznamena ze ludia sa budu spravat slusne, hlavne ak sa admin chova jako buran.

Dufam ze si zoberes nejake ponaucenie, a ked psychicky nezvladas tuto cinnost mal by si to prenechat niekomu inemu alebo sa trosku zamysliet do doby ked si bol este lama na serveri, ako sa k tebe spraval trebars Blazer (ked uz ho spominas)
R@mon
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R@mon »

Co povies? hm
WH
Prílohy
co.rar
(4.04 MiB) 19 stiahnutí
lekoklatik
VIP
VIP

lekoklatik napísal:pri večerných hodinách 23:00 - 01:00 keď je na servery 5-7 hráčov, z toho jeden /v tomto prípade ty/ hráč si kúpi AWP no a všetci ostatní sa môžu aj potrhať čo mu píšu zahoď to chceme si normálne zahrať a keď ani na to nereáguje tak začínajú tvrdšie ako napr. nadávkami či TA je podľa jastar zaručene lepšie riešenie, Že? :)
Včera si dostal slap a potom som ti napísal zahoď to. Keď si sa opýtal prečo, napísal som ti pre hovno a potom som ti napísal že si chceme zahrať.

V snowe som ťa kickol keďže si len s ťažkosťami postupne začínal chápať Že nik z nás nechce hrať s AWP. A pre tvoju informáciu, po kicknutí teba a následnom oznámení o tej skutočnosti ostatným hráčom mi hráči ďakovali...
Bol si na servery jediný kto chcel mať awp. my ostatní sme si chceli normálne zastrieľať. Nebudeme sa prispôsobovať jednému.
Som rád že sa sem konečne niekto vyjadril. Nauč sa žiť s tým že áno, admini sú bohovia. Ty môžeš len ticho prepletať a hrať a ak sa ti to nepáči, vieš čo máš robiť.
Je mi jedno s kým si pásol a urobím to aj druhý krát. Usporiadaj si v hlavičke a môžeme sa rozprávať. Po prípade mi napíš na ICQ
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zda sa, ze plugin na reconnect uz funguje, je to nastavene na 45 sekund. Pise to sice error v konzole, ale pozriem sa na to neskor. Ak by mal niekto problemy s reconnectom, tak to hned hlaste.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Ked sa chcem pripojit a napise mi znamy bug "You Are Banned", tak mi po dalsom pokuse o pripojenie napise kicked za reconnect. Dost to nasere, nakolko po uplynuti 45sec mi napise Banned znova a cakam a cakam kym sa mi pripoji bez "bugu" .
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skus vypnut a zapnut CS.
RUSKO
Novice
Novice

Príspevok od používateľa RUSKO »

uz mi to lezie na nervy...

misa tvarohacek, teraz sa vola trapko alebo ako, pridem do timu, zacne hned pindat, celu hru iba keca do mikrofonu (nie len on) nepocut kroky vadi mi to

napisem aby stale nekecal a co as dozviem - Rusko zavri p*cu tvoj foter je tvaroh....

To do mikrofonov sa moze nadavat? A stale braptat pocas celej hry?? Spravte si s tym niceco, za mensie prehresky davate vacsie bany a toto je nebyvale... Za reconect davate kicky (suhlas) a za nekonecne urazky, nadavky cez mikrofon to nikoho netrapi? Za napisanu nadavku dostane slap, potom aj kill, pride o prachy atd.. Za mikrofon, kde ich vychrli 10x viac a to 10x je doslovne za to sa nikomu nic nestane?

//autoeditácia príspevku ( 23 Sep 2009, 16:31 )
este to doplnim

vyprosim si urazky rodiny, o ktorej nejaky primitiv nic nevie
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Mal by si napísať presný nick a treba vedieť na 100% že to je ten idiot :roll:
Ja som na servery pár dní nebol tak neviem , každopádne hráč misa_Tvarohacek má perma ban za práve spomínané veci .
Čiže keď to tou svojou dynamikou obehol, treba mu robiť zle (viete jak to myslím :wink: ) keď sa sem vrátil jeden krát spraví to znova , ešte keď to je dmnt ako on :roll:
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Minule hral s nickom Smolinka, dnes ako Trapko.
Len pre doplnenie. :)
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

hmmm dneska prekvapivo bol nejako ticho..teda aspoň za mojej prítomnosti...keďže na požiadanie milana deada a mastrosa som mu dal ban, tak sa aj on čudoval....resp. ako mne osobne neprekáža keď je na serveri, nepindá, len rozpráva ohladom hry, sem tam nejaku blbosť trepne alebo podobne....je mi to jedno...nebudem na neho taký arogantný ako na notodema keďže tvarohacek necheatoval... :) zas treba aj nejaký ten kompromis... ale keď tvrdili že nadával a podobné, tak to šlo na ich štít 8) tolko k nemu....
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

pripady kecania cez mikrofon treba riesit individualne, a kazdy den inak, nie vzdy to co sa nepaci ostatnym musi byt az tak zle
ak hovori o hre, ale trosku v dlhsich vetach, tak sa s tym neda nic spravit, hovori k veci, ale ked si tam zacne spievat, vydavat divne zvuky tak potom to je divne a treba to zarazit, od toho tam ten mikrofon nie je
jastur
Light Expert
Light Expert

Lekoklatik

Teraz si sa ukazal v plnej parade, ine sa od teba ani nedalo ocakavat. Musim ta upozorniť ze aj admin je len clovek a je omylný, a preto je ta aj toto forum a na nom tolko prispevkov. Ked si myslis ze si BOH mal by si urychlene vyhladat nejaku odbornú pomoc. Ja som zacal hrat kvazi so spustnim servera zhruba tyzden po tebe, a dobre si pamatam tvoje zaciatky. Tak sa prosim ta spamataj a pouvazuj nad svojim spravanim a neries si svoje komplexy na hracoch servera.

A co sa tyka tej snipy, ja si vzdy budem hrat podla seba, a nebudem sa prisposobovat tebe ani stadu. Kazdy sme individualita a kazdy mame svoj styl hry. Ked ste si chceli "dobre zastrielat" mal si zmenit mapu na "aim.map" alebo ti odporucim botov - tym awp mozes zakazat.

A este chcem aby si mi citoval nejake pravidlo podla ktoreho nemozem pouzivat awp na mape snow ci uz je server plny alebo hrame 1 na 1. Nic ja s tebou nebudem riesit cez ICQ na to tu mame forum.

Doteraz som nikdy nereagoval na spravanie adminov, ale co predvadzas už ty to je vrchol arogancie a nadutosti.

SMR4D
Mastros
Light Professional
Light Professional

Ja si to na seba pokojne vezmem.
Ak nejaki svedkovia su, budu sa zhanat tazko, ale to nemeni nic na fakte, ze moju rodinu bral do huby velmi nepekne. Ban ma zasluzeny.
lekoklatik
VIP
VIP

Keď potrebuješ všetko po lopate, prosím, máš tam predošlý príspevok.

Co ti mám srdiečko napísať? že áno máš pravdu, znepríjemňuješ nám hru i keď jasne vidíš od každého hráča že by boli radi keby pán smrad odložil AWP. No ty nemôžeš lebo hráš svoj štýl hry. No prepáčte pane...

Admini sú prosto na servery bohovia. Je na nich ako sa budú správať. Občas šliapnu vedľa, inokedy zas pomôžu... V tvojom prípade som rozhodne vedľa nešliapol.

Čo ti mám napísať k otázke "pravidlo na awp?"? Keď si sám nevieš uvedomiť že nám kazíš hru, tak ti to dám na javo kickom, slapom či slayom. Popravde ty si vôbec prvý, ktorý to nepochopil a tak som ti dal kick /a pred tým slap, na druhej mape/.

Aké moje začiatky pre boha? Stále som lama, vždy som bol. Že mi stúplo sebavedomie? Že chcem riešiť na servery veci? Poriadok? Že sa snažím vychádzať v ústrety a od hráčov sa žiaľ odplaty nedostáva? Prosto žiadna spolupráca, admin spraví a je zle, admin nespraví a je zle. Tak sa môžem na vás vysrať a budem sa držať ľudí, ktorí nemajú v hlave nakladené.
Blazer je pán, to áno. No ja taký žiaľ nebudem. Prosto na to nemám. On nasadil latku veľmi vysoko. On je totiž z ľudí ktorím je jedno. Rád by som bol taký no nedá sa. Bez neho je ťažko veru. Je to pán. /s blazerom ešte ťažšie... :D/

Čo krásne mi chceš ešte napísať? Opíš mi ešte situácie kde som ti ukrivdil. Ak ti sedím v žalúdku asi si tam ešte posedím. Nevyhoviem ti žiaľ.

ku karmam. prosot neviem čo som mu mal napísať. Napísal som mu po lopate, trebalo brať s rezervou. S tým príspevkom som šliapol vedľa. Ospravedlňujem sa.

Mohli by ste sa vyjadriť aj niekto ďalší?

tvarohacek má teda asi dynamickú IP. RUSKO žiaľ sa dá urobiť len jedna vec. Vypnúť komunikáciu cez mikrofóny v hre. Ja osobne by som to robil nerád. Poprípade si zvuky vypni sám príkazom voice_enable 0
jastur
Light Expert
Light Expert

Vidim ze to po lopate musim napisat aj ja tebe.

Este raz tie zbrane su tam nato, aby si kazdy vybral. Na kazdej strane su rovnake aby hra bola fer.
Co sa tyka tohoto: " snažím sa vychádzať v ústrety a od hráčov sa žiaľ odplaty nedostáva?" a "po kicknutí teba a následnom oznámení o tej skutočnosti ostatným hráčom mi hráči ďakovali..." si sliapol uplne vedla. Teraz ked sa zide na serveri 6 lam a bude tam Drago alebo hocikto iny das mu kick aby si lamky zahrali? Isto ti budu dakovat, ved Drago ich tam bude kosit jedna radost. Si uvedom ze ako sa hraci vedia vypracovat. Tým ze sa nahanaju s nozikmi na tych divnych mapach kde bludia a nikto ich nepozna, alebo pri hrani s lepsimi supermi kde mozu odkukat taktiku a techniku.

A nakoniec k tomu tvojmu "Admini sú prosto na servery bohovia." si uplny NARCIS a nehraj tu ukrivdeneho. Nerespektujes inych ani oni ta nebudu - to si zbadal na svojej karme. Tvoj ustretovy slay a kick ako aj vysvetlenie preco mam zahodit awp "pre hovno" som uz ocenil v predoslom prispevku.

Tymto koncim tuto debatu, lebo si nevies pripustit ze si spravil chybu. Keby si ma slusne poziadal toto by sa nestalo. Avsak ty si BOH. Nech si kazdy spravi na toto vlastny nazor.

SMR4D
Mastros
Light Professional
Light Professional

Tento k nam tiez chodi a nikto nic... Nikdy sa mi nezdal, no az teraz som si to overil. Vuala.

http://cs.hojko.com/banlist/ban_details.php?bid=5463
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

ICQ - AB
Prílohy
ICQ.rar
(686.46 KiB) 22 stiahnutí
R@mon
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R@mon »

Mastros napísal:Tento k nam tiez chodi a nikto nic... Nikdy sa mi nezdal, no az teraz som si to overil. Vuala.

http://cs.hojko.com/banlist/ban_details.php?bid=5463
R@mon : blose mas ban za cheating

@_*BloSe*_@ : takz pi*ko ja vem kto to je hra ya moje meno admini to tiey vedi

:roll:
lekoklatik
VIP
VIP

jastur. Nemám si čo priznávať. Ukrivdeného tu hráš ty. Tvoj super príklad nemá s tvojím nič spoločné... Som narcis, ale čo s tým má spoločné CS? Dostal si slap srdiečko. Ak som niekde napísal slay, ospravedlňujem sa.
Každý ma nárok na to na čo chce? Veď ja som za, rešpektujem to, ale rešpektuj aj ty ostatných hráčov. Na servery nie si sám. Aby som sa vyhol ďalšiemu zbytočnému útoku, ja si nemyslím že som na servery sám. To s tými novými mapami som nepochopil, prepáč.

Rešpektujem druhých hráčov. Ak však nie v tvojich očiach čo s tým narobím? Ty si ma nerešpektoval, tak som sa k tebe zachoval tak ako ty ku mne. Jednoduchá matematika.
btw hráči sa zo serveru neodpájajú len kvôli moje "debilite". Tiež sa zvyknú odpojiť keď sa im nedarí, keď je na servery cheater, keď sa hrá pre nich hlúpa mapa, keď je na servery niekto, kto im znepríjemňuje hru, či už TA, TK, AWP na malých mapách, ...

Keby som Ťa pekne poprosil? Mal som ti napísať: "prosím ťa nehraj s AWP CHCEM si zahrať. hm? Tak urobíš to pre mňa?"? No tak prepáč že sa mi nechcelo vypisovať. Mal som pocit že pochopíš frázu zahoď to.
Sám si napísal že na priek si awp nezahodil. Tak prosím. Ja som ti dal na priek slap a kick. Ešte niečo?

PS. s botmi som hrával pár rokov pred tým ako som sa dostal k CS po internete. Teraz ma to už nejak nebaví.

//Psychos mi naložil. "Ak sa ti nepáči, tak nehraj." Mal som sa odpojiť. Och. Ospravedlňujem sa ti jastur. Moje božie schopnosti to žiaľ prehnali. Urobil som chybu. Som narcis a tak sa mi to páči. Skúsim sa do budúcna poučiť. Dávam si prestávku. Lezie mi to na hlavu tak, že pri hraní CS už len ťažko rozpoznávam čo je správne a čo nie.
Prepáč, ešte raz sati ospravedlňujem
:nono1:
Zamknuté