Stryko ma porposil ci by som mu neposkladal pocitac. Cena by a mala pohybovat okolo tych 400€, v cene je cela zostava aj s monitorom myskou a klavesnicou.. chcel by tam ja tlaciaren ale to uz je asi moc na taky cenovy strop to sa s nim este dohodnem.
Pc urceny na hry.. ale urcite nie nejakych akcnych FPS-iek. Ale aj tak by tam mohla byt dobra grafika.
Ocenil by som keby ste mi radili len z tohto shopu: www.pccko.sk
Toto som zatial postavil.
http://i37.tinypic.com/mm6135.jpg
PC zostava okolo 400€
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ok zostava by mohla byt.. ale budme uprimny a povecme si ze to pc na hry neni.. jasne ze nejake tie hry si tam zahras nieje to srot ale zase nejake najnovsie hry necakaj.. ale ok zostavu ti schvalujem je dobra a myslim ze do tejto ceny nic lepsie nekupis..
zmenil by som ram-ku.. urcite si tam daj 1x2GB kedze doska ma len dva sloty na ramky a keby v buducnosti chce dokupit tak aby nemusel jednu odstavit..
//autoeditácia príspevku ( 25 Sep 2009, 22:14 )
zmenil by som ram-ku.. urcite si tam daj 1x2GB kedze doska ma len dva sloty na ramky a keby v buducnosti chce dokupit tak aby nemusel jednu odstavit..
//autoeditácia príspevku ( 25 Sep 2009, 22:14 )
on tam ma 2GB ale ma to tak ze ma 1GB a v kosiku ma 2kusi.. tam si to mozes vsimnut na tom screene...Sapo napísal:To co si zatial postavil je ok na par drobnosti.
1gb ram je uz dost malo cize poobzeraj sa po nejakom Kite 2x1gb
k zostave..., seagate mali nedavno dost problemy s diskami, bral by som radsej samsung F3, pripadne F1, alebo nieco od WD.
graficka karta..., fakt nevyjde na HD4770? narast vykonu by tam bol velmi citelny.
RAMku by som radsej vzal 2x2GB DDR2 kit, cenovy rozdiel je tam fakt minimalny... Alebo potom len jeden 2GB modul s tym, ze casom dokupis druhy rovnaky do dual-channel.
inak to vyzera OK, s monitorom nemam skusenost..., aj ked chapem, ze to je polozka, na ktorej sa snazis usetrit.., tak snad bude vhodny aj na hry.
graficka karta..., fakt nevyjde na HD4770? narast vykonu by tam bol velmi citelny.
RAMku by som radsej vzal 2x2GB DDR2 kit, cenovy rozdiel je tam fakt minimalny... Alebo potom len jeden 2GB modul s tym, ze casom dokupis druhy rovnaky do dual-channel.
inak to vyzera OK, s monitorom nemam skusenost..., aj ked chapem, ze to je polozka, na ktorej sa snazis usetrit.., tak snad bude vhodny aj na hry.