Batman Arkham Asylum
pochybujem ze to je bug s tim crackom co mam som nemal ani raz problem a asi ani to pritiahnutie to som uz raz mal ale teraz tam neni nic co by som mohol pritiahnut podla mna tam treba nieco urobit ale neviem co je to presne 39% percentach hry a prikladam screen aby ste videly kam neviem prejstŠuL1N napísal:no tak za prve scareface bol al pacinototo je scarecrow
a on by sa tam nemal pozerat neviem presne v ktorej casti si ale ak mas moznost tak mozes hak strelit do objektu a pritiahnut ho dole tym si vytvoris krytie ked to nie je ta cast tak mas evidentne dalsi z mnoha bugov
-
lekoklatik
VIP
Tiscali:
http://www.strategyinformer.com/pc/batm ... 33069.html
http://www.worthdownloading.com/downloa ... 8&id=20146Batman Arkham Asylum patch 1.1 (270 MB, mirrory) - přidává do hry, resp. aktivuje v ní PhysX na grafických kartách od NVIDIE. Původně byl tento update minulý týden dostupný jen přes službu Games for Windows LIVE, nyní konečně Eidos dal k dispozici i přímý link pro ty, kterým automatické patchování přes GfW nefungovalo. Celkově zvláštní praktiky (nebo protipirátská ochrana?) výrobce - uvést hru do obchodů a nutit každého, aby si pro hlavní lákadlo pozdější PC konverze musel dodatečně stahovat stovky megabajtů a registrovat na online službě Microsoftu, jinak fyzika přes PhysX ve hře úplně chyběla (narozdíl od dema, kde normálně v menu byla volba pro jeho aktivaci/deaktivaci
http://www.strategyinformer.com/pc/batm ... 33069.html
-
badboy007
Star
- Kontaktovať používateľa:
neposlal by mi niekto link cez ss na crack ktory riesi problem z f-kom lebo mam 36 percent a zase sa nechce vystelit do sachty.
Tu je screen:
Tu je screen:
Kód: Vybrať všetko
http://img21.imageshack.us/img21/8155/53927774.png-
GIGABYTE
King
Zdravím, myslím, že mám tiež problém s crackom.. Mám prejdených 35%, som v botanickej záhrade, tam mi tá kvetina zablokuje dvere tak skočím, dole do tej jamy alebo ako to nazvať.. Následne potom kúsok prebehnem a je tam stena na ktorú by som sa mal vytiahnuť, no F-ko nefunguje.. Poprosil by som SS s linkom k+ istá 
nedávno sa mi v hre stala zvláštna vec. mám už 61% hry, ale nejako mi zblbla hra. odrazu mi niektoré časti prostredia akoby zmizli. napríklad chýbajú mriežky na šachtách v podlahe, niektoré steny sú neviditeľné, rovnako aj niektoré zariadenia, a na niektoré miesta sa nedá vystreliť ani hák, čo predtým šlo. mám verziu Reloaded, a skúšal som hru aj pár krát preinštalovať, ale nepomohlo to. vedel by mi niekto poradiť, čo s tým?
Zdravím
Chcel by som sa opýtať takúto vec... ako treba vybabrať s tým Microsoft Games for Windows - LIVE ??? ... pretože keď zapnem novú hru a vypnem ...tak sa mi nedá odtiaľ pokračovať ...( tak isto napríklad aj pri hre Section 8 ) mám to aj cracknuté
// + ešte jedna otázka ... kde sa dá nastaviť PhysX ? ...pretože som nejak nepostrehol, že by to fungovalo
ďakujem za rady
Chcel by som sa opýtať takúto vec... ako treba vybabrať s tým Microsoft Games for Windows - LIVE ??? ... pretože keď zapnem novú hru a vypnem ...tak sa mi nedá odtiaľ pokračovať ...( tak isto napríklad aj pri hre Section 8 ) mám to aj cracknuté
// + ešte jedna otázka ... kde sa dá nastaviť PhysX ? ...pretože som nejak nepostrehol, že by to fungovalo
ďakujem za rady
-
lekoklatik
VIP
-
p4ra
Redeemer
Chalani, mozete mi prosim poradit, ze ako si mam ukladat hru? Dnes som to nainstaloval (RELOADED), opatchoval na 1.1 a crackol (RELOADED na 1.1). Vzdy to po mne chce login na Windows Live. Ked to aj spravim so svojim accountom, tak to po mne chce CD Key. Da sa to nejako obist, aby som si aj mohol nejako ulozit progress?
-
majolenka8303
Novice
Batman Arkham Asylum
Pri 38% hry (Botanical Gardens) keď mám vôjsť do dverí tak hra prestane fungovať a nabehne mi čierna obrazovka, ako keby mi odišla grafická karta. Nedá sa s tým nič urobiť, vždy musím reštartovať PC. Ak niekto vie tak nech mi prosím poradí. Vopred Ďakujem!!
-
lekoklatik
VIP
help
ludia mam prejdenych asi 57% a som v botanica garden,hned po tom ako som ziskal dajaky Lektvar na zabitie Poison Evy.Ale neda sa mi dostat dalej pretoze je tmk akesi nevyditelne sklo ,ktore mi blokuje cestu a neda sa to prejst.Pls poradte mam verziu 1.1