CS 1.6 Server hojko.com
lekoklatik
Lekoklatik: Ak to myslis uprime, potom to berem.
Hojko: Kto skontroluje admina ked sa sprava ako "BOH" - nech potom znasa kritiku.
Hojko: Kto skontroluje admina ked sa sprava ako "BOH" - nech potom znasa kritiku.
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Nie chlapci, vážne, je to prehnané riešiť takéto, ako SMR4D ( jastur) má pravdu v tom správaní..že neni to nejaké "profesionálne" ale zase tak keď vidí že sa kazí hra a robí to aj tak neni tiež riešenie...
Proste vykašlite sa na to je to len hra, leko hádam zmení slovník...aspoň trochu...a hráči trošku "rešpektu" keď sa niečo povie ako hojko napísal... ale ani admin by to nemal zneužívať...no nie tak ale proste vo svoj prospech brať...
Proste vykašlite sa na to je to len hra, leko hádam zmení slovník...aspoň trochu...a hráči trošku "rešpektu" keď sa niečo povie ako hojko napísal... ale ani admin by to nemal zneužívať...no nie tak ale proste vo svoj prospech brať...
..
presne, mne je ukradnute teraz hladat svedkov, kto tam bol a kto co pocul atd... to su zabomysie vojny, ale to nemeni nic na fakte, ze urazat moju rodinu o ktorej niekto naozaj nic nevie, mojho otca (zvlast teraz v poslednej dobe som na to z osobnych dovodov haklivy) ako kazdy by bol haklivy a to si jednoducho nikto nemoze dovolit a to si vyprosim..Mastros napísal:Ja si to na seba pokojne vezmem.
Ak nejaki svedkovia su, budu sa zhanat tazko, ale to nemeni nic na fakte, ze moju rodinu bral do huby velmi nepekne. Ban ma zasluzeny.
ked niekto keca k hre to mi nevadi, ale pazvuky kt. niekto vydava z nepochopitelnych dovodov to sa netoleruje... a ze to bol tvarohacek o tom nepochybujem..
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
Santana353
Amateur
BAN
Mam jednu otazku... Preco mi dal Yosso ban a napisal cheating ked:...
1. necheatujem
2- aj keby som cheatoval tak mi ma dat najprv upozornenie
1. necheatujem
Re: BAN
Santana353 napísal:2- aj keby som cheatoval tak mi ma dat najprv upozornenie
Ideme zatknut desatnasobneho vraha, lupica, ktory vylupil 3 banky, pedofila znasilnujuceho skolkarov a dealera drog v jednej osobe. Ale kym mu vrazime do ukrytu, tyzden vopred ho uistime, aby si stihol zbalit svoje "harampadi" a ked uz bude prec, zaklopeme mu na dvere.
lekoklatik: Vyhon si uz, prosim, lebo si neprijemny. Dakujem.
-
Mad Dad
Medium Star
šak si sa akurát sám prezradil omgSantana353 napísal:Mam jednu otazku... Preco mi dal Yosso ban a napisal cheating ked:...
1. necheatujem
//fakt pwnd ten druhý bod
-
Drdek
Expert
dobre takže som si chcel ísť zahrať na tento server a zrazu:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : demonkiller
[AMXBANS] Reason : ' Cheating '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.cs.hojko.com/banlist
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 62.197.198.70 '
[AMXBANS] =========================================
WTF vživote nikdy som nehral pod takým trápnym menom že demonkiller
mohli by ste prosím unban????
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : demonkiller
[AMXBANS] Reason : ' Cheating '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.cs.hojko.com/banlist
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 62.197.198.70 '
[AMXBANS] =========================================
WTF vživote nikdy som nehral pod takým trápnym menom že demonkiller
mohli by ste prosím unban????
-
blazer
Professional
Mad Dad mozem vidiet tvoju obhajobu ohladom toho ze necheatujes?Mad Dad napísal:šak si sa akurát sám prezradil omgväčšiu kktinu som s prepáčením nepočul, lebo ten druhý bod rlz
máš niečo na svoju obhajobu ohladom toho že "necheatuješ"? pretože pokial viem, bol som tam aj ja, hráči sa na teba sťažovali, ani yossovi si sa nezdal, natočil ťa, dal ti BAN za WH, pokial si myslíš že je to neprávom, požiadame Yossa o Demo na ktorom by to malo byť
![]()
//fakt pwnd ten druhý bod
-
Mad Dad
Medium Star
No, tak neviem či chodíš na server, ale pokial by som ja cheatoval tak by to nevypadalo ako vypadá so mnoublazer napísal:Mad Dad mozem vidiet tvoju obhajobu ohladom toho ze necheatujes?Taketo veci som este nevidel a znie to zaujimavo.
-
blazer
Professional
Na server nechodim, ale tak ak chapem spravne, staci mu screen kde bude mat score 1:11, ktore ako vravis znamena ze necheatoval?
Zaujimavy pristup, "Bez dokazov, ze niesi cheater, si automaticky cheater"
..Ale tak nechcem byt zly, rob si co chces, len si to cudne napisal, nech dokaze, ze nieje cheater, co sa samozrejme neda, tak som si musel rypnut do teba 
-
lekoklatik
VIP