ved tam som to chcel zmenit ale nejde mi todat na viac ani menej.furt tam mam len 800x600 a neda sa s tym hybat vobec.pls poradte,chcem si to zahrat na normalnej grafike a ne kocky
Taka otazka kto je na oblae tej hry medzi Rooneym a Lampardom niekoho mi nechunte pripomina a ani za toho oneho neviem koho ... a googlit sa mi nechce.
tak poradite mi niekto preco mi nejde zmenit rozlisenie?mam len 800x600 a neda sa to zmenit.ostatne hry hravam na 1280x1024.updatol som aj driver na grafike
Nestretli ste sa niekto s takýmto problémom ? nainštalujem, cracknem, následne spustím a vyhodí to hlášku fifa2010 prestala pracovať.. Skúšal som 3 cracky do razor1911..
GIGABYTE napísal:Nestretli ste sa niekto s takýmto problémom ? nainštalujem, cracknem, následne spustím a vyhodí to hlášku fifa2010 prestala pracovať.. Skúšal som 3 cracky do razor1911..
Lebo si tam nedal ten subor 1911.dll .... tam kde fifa10.exe ho len daj... fifa10.exe ma spustaciu cestu cez 1911.dll (to je sice len po*ebana reklama na razzor ale ked ho tam nemas ti to nepojde)....
Inak btw. chcem sa spytat ci aj u vas vyzera travnik ako z fify 98??? Lebo ked som to zapol ako mal som dost... hraci aj vsetko v poriadku, ale ten travnik, to bola hroza pre oci, upozornujem ze som mal 3D Grass aj vsetky ostatne veci v options naplno.
slabota, slabota, slabota to je moj celkovy dojem z FIFA 10 hneď po nainštalovaní, nastavení a zahratí pár zápasov som ju okamžite odinštaloval a vrátil sa zataľ pre mňa najlepšej FIFA 08
No ten trávnik je fakt hrozný, vraciam sa k fife 2008, ktorá sa ako tak dala, nová fifa je akurát tak prečačkaná, nič extra som tam nenašiel...škoda času
mohol by mi niekto pomôcť s mojím menším problémom ??
Len mám menší problém,hra mi ide v pohode,len dakedy mi seká a zase ked idú videá tak tie textúry sú nejaké vadné, napr. že hráči sú priesvitný alebo vidím cez ne trávu a takéto chyby ... HW nároky splnujem, a driver na graf.kartu som dneska stahoval, a mám win 7 ale robilo mi to aj predtým na viste,neviete kde je chyba ??
Plasmon napísal:Tie textury blbnu hned po 5 minutach hrania alebo az po par hodinach? Moze to byt aj prehrievanie.
tak asi hned ako idú najbližšie videá,a v prehrievaní to určite nebude kedže som teraz pred nedávnom dohral call of duty 4 a wšetko na max a mi to nesekalo ani nič podobné takže to bude v niečom inom