NFS shift

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Royalflush »

Sak napisal ze ma vytvorene 2 profily a odvtedy uz nepada. (ak sa mylim, tak sorry)
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Sakra mne pada ked sa nacitava, vecsinou ked dohram zavod a nacitava sa menu. Sekne ta tociaca sa vec dole a nejde ani spravca uloh nic. Pomoze len reset co s tym.
Uz sa mi to stava dost casto. Niekolko krat do dna. neviete co s tym?
btw mam tam aj ten novy patch.
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

akože helfne mi niekto? vytvoril som si ešte jeden profil ale nepomohlo to:( stiahol najnovšie ovládače a nič:(( ten physX nie je nejaká verzia aj pre ATI?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

mito85 napísal:physX nie je nejaká verzia aj pre ATI?
Nie
majik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majik »

2mito85: skus updatetnut DirectX, nainstaluj najnovsi PhysX(stiahni z webu a nije z DVD), vyskusaj aplikovat patch(mne pomohlo proti padaniu), skus vymazat configurak na grafiku a nechat to v defaultnom nastaveni.
napr. ja som updateoval physx, nahodil patch aj s medicinou k nemu pribalenou a hra mi nepada, mozem aj grafiu nastavovat, zrychlil sa asi aj loading zavodu.
vyskusaj a uvidis
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

PhysX je pre nVidiu, nie pre ATi
majik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majik »

PhysX je system, ktory dokaze pocitat fyziku v hrach pomocou externej karty, cimz uvolni procesoru. kedysi to bola samostatna karta od spolocnosti Ageia, potom to kupila nVidia a implementovala do grafik. smz ze to Ati grafiky nepodporuju. Ale aj tak to potrebujes
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

no..., tak mi to na klavesnici vazne nejde velmi..., uz sa skoro dve hodiny marne snazim vyhrat okruh Laguna Seca..

celkovo..., ovladanie aut na klavesnici mi pride ako trapenie pre masochistov..., hru nateraz vypinam a pockam si na volant.

Pretoze tu ale poniektori pisali, ze to ide hrat na klavesnici, mohli by ste napisat, ake mate nastavenia? pripajam screen so svojimi nastaveniami (hlavne ta slaba trakcna ma prekvapila - skusal som aj silnu trakcnu a kupodivu ma auto potom daleko horsiu akceleraciu).

Diky moc

//edit: tak som skusil kupit lotus a na tych istych nastaveniach zrazu hratelne... ;) Hold, infinity G35 na max upgradnute je sice fajn..., ale asi s volantom hlavne
Prílohy
NFS.jpg
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

no tak na jednom fóre som stiahol ten confing a síce sa mi hra spustí v okne a a pre istotu nemením nastavenia ale ide to uvidíme pokial.:D najskůr som skúšal že aj spustiř to ako správca poprípade spraženie kt. som nakonie aj tak nenašiel som sa robí a nič nepomohlo až som našiel toto a už to ide, ale mohli by vydař patch kt. by to konečne upravil aby ovládanie na klávesnici bolo normálne a nepadalo to!
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Need for Speed Shift — nová auta s novou grafikou i nároky
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry ... u-i-naroky

No a jsme u celkových rozdílů mezi minimálním a maximálním nastavením grafiky. Jak jsem již zmiňoval v průběhu, největší vliv na vzhled má nastavení textur, dohlednosti (track detail) a stínů. A rozdíly mezi nejvyšším a nejnižším nastavením? U horní dvojice screenů to je 32/44 fps, u spodní dvojice 35/45 fps. Rozdíly tedy nejsou velké, což je zapříčiněné právě malými možnostmi nastavení kvůli konverzi z konzole.

A teraz nieco z Tiscali, kde na to maju iny nazor :D
Technická stránka Need for Speed Shift
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=34299&r=top

Pro majitele slabších PC máme ještě jednu dobrou zprávu a to ohledně možnosti snižování detailů. I přesto, že bylo nové NFS vyvíjeno pro PC i herní konzole zároveň, má hra široké možnosti nastavení grafiky, které se patřičným způsobem projevují v nárůstu fps. Pochopitelně však Shift na nejnižší detaily vypadá jako několik let stará hra, což můžete koneckonců sami posoudit z přiložených srovnávacích screenshotů.
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

dost ma to sklamalo...uz to nie je klasika NFS...pripada mi to skor ako GRID...GRID je GRID a NFS malo ostat ako NFS...
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

V pohode hra,len ma serie že to brzdí samé,a ešte to aj same zabáča...a to som si nedal lahku uroven
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Vsetko sa to tam da nastavit. Nie len obtiaznost, ale mas tam aj ovladanie. Vlastne par prispevkov do zadu to mas.
http://www.hojko.com/download.php?id=61104
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa bodo07 »

caute, prosim vas ako zistim ci mam Europsku alebo Americku verziu Shifta? lebo dal som si tam patch aby som mohol hrat cez LAN ale niako mi to nejde, nikde sa mi moznost LAN neobjavila, skusil som dat aj americky aj europsky patch zial bezvysledne :roll: , neviete co s tym moze teda byt?
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

ako sa dá v hre zmeniť auto na továrenské?
Santy31
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Santy31 »

Co sa da urobit s tym padanim hry na starte zavodu ?
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Snajper2 napísal:ako sa dá v hre zmeniť auto na továrenské?
Autu treba kúpiť všetky vylepšenia všetkých kategórií. Vpravo dole máš také tri posuvníky, keď sa naplnia (čo znamená že máš všetko kúpené) tak stlačíš <----- (Backspace) a vlavo dole presunieš na Áno a Enter.

No nie každé auto sa dá zmeniť na továrenské. Len tie ktoré majú v predajni pri názve také malé biele W :wink:
bartimeus
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bartimeus »

toto mi vyhadzuje keď chcem spustiť hru :(
Prílohy
Snímka.JPG
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

bartimeus napísal:toto mi vyhadzuje keď chcem spustiť hru :(
Možno poviem blbosť,ale skús prešintalvoat PhysX
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

tak dneska som po chvilke tento novy NFS Shit rozbehal a teda...podla mna nic moc, ako simulator mi to nepripada, skôr taka horsie ovladatelna arkada. Skusim este zahrat trochu, som zvedavy ako sa budu chovat vykonnejsie auta ale uz teraz ma to nebavi. Taky GRID mi prisiesiel ovela viac zabavny, svizny, akcny,...
Napísať odpoveď