Správanie sa ministrov + politika na Slovensku

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

bude to stat statny rozpocet viac, ale bude to socialne

v preklade, socky to budu moct minut na cokolvek alebo mozu ist volit

kedze je Fico taky socialny, tak by to mal zaviest; aha nemoze, socky by ho nevolili...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

beardie napísal:bude to stat statny rozpocet viac, ale bude to socialne

v preklade, socky to budu moct minut na cokolvek alebo mozu ist volit

kedze je Fico taky socialny, tak by to mal zaviest; aha nemoze, socky by ho nevolili...
socialne? tak je to zrovna tak socialne ako ked nedam nikomu nic! dokonca ked nedam nikomu nic, tak je to este socialnejsie ako sa tu taki ako ty snazia naznacit. neuvedomujete si ani to, ze clovek, ktory ide k volbam obetuje viac ako ten co nejde. nejde iba o cas, ktory zabije (aj tak zbytocnym aktom), ide o to, co aj bastiat (sakra opat jeden liberal) opisoval vo svojej eseji co je vidiet a co nie je vidiet. pocas tej minimalne pol hodiny venovanej volbam sa mozes venovat svojej partnerke, svojim zalubam, praci na comkolvek a pri tom si mozno ani neuvedomis, ze konas vacsie dobro nielen pre seba, ale pre celu spolocnost (aha sakra, to je asi neviditelna ruka trhu od smitha).

komunista sulik sa tu teda snazi o umely zasah do fungovania trhu a v neposlednom rade ide z jeho strany o pokus ovplyvnovat slobodne rozhodnutie kazdeho z nas (opat skrytym uplacanim ako to robil pocas eurovolieb) a nabada nas neist volit. este keby ste si aspon uvedomili fakt, ze celym tymto clankom sulik nahana vodu na mlyn dzurindovej SDKU-DS a nie pre svoju stranu.

PS: posobite az komicky ked niekto na vas vytiahne liberalne praktiky.
beardie
Redeemer
Redeemer

vopred dakujem, ze nepojdes volit
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

krija napísal:este keby ste si aspon uvedomili fakt, ze celym tymto clankom sulik nahana vodu na mlyn dzurindovej SDKU-DS a nie pre svoju stranu.
V tomto máš pravdu... Ďalším, čo ľudí odradzuje od volenia SaS sú aj ich volebné preferencie. Lebo človek, čo by chcel voliť SaS je zjavne proti súčasnej koalícii. A tým, že je tu dosť veľká možnosť, že jeho hlas prepadne, tak bude radšej voliť SDKÚ. Takže by asi lepšie spravili keby kandidovali v nejakej koalícii. Potom by mal aj Sulík (konkrétne) aj môj hlas, inak zatiaľ veľmi nie.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

komunista sulik sa tu teda snazi o umely zasah do fungovania trhu a v neposlednom rade ide z jeho strany o pokus ovplyvnovat slobodne rozhodnutie kazdeho z nas (opat skrytym uplacanim ako to robil pocas eurovolieb) a nabada nas neist volit.
:D hihihi.. nabada nas neist volit :lol: , ten bol dobry! Ako si povedal ty muderlant, aj do teraz si sa rozhodoval ci ist alebo neist a tiez si obetoval svoj cas, zanedbaval priatelku a ine voloviny co si pospominal, tiez to boli hodnoty, tak aky je v tom rozdiel? Brani snad niekomu volit? Nestoji sloboda a demokracia u teba viac ako 7eur? Co si za cloveka, ze je pre teba uplacanie ak dostanes moznost neist volit s tym, ze mozes sinkasovat 7 eur? Ak su taki ludia ktorym stoji sloboda, demokracia a moznost volby za 7 euro, tak si nezasluzia ani jedno z toho..

umely zasah do fungovania trhu :slap: co to placas? jednak je to bullshit a jednak si posledny kto sa tu moze ohanat liberalnymi ekonomami a zasahmi do trhu, si tu odveky podporovatel a obhajca trulov a babrakov ako fico.

A predstav si ze ked pojdes buduci rok volit smer, tak z tvojich dani dostanu 7 euro :shock: (presne tych istych) tak dufam ze ta to bude nabadat neist volit omg.. nechod, radsej usetri statu, ten ich pouzije velmi efektivnuo na rozumnie veci.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

mate formu :D (vy dvaja, vsak viete koho mam na mysli)

jediny raz som sa nezucastnil volieb do NRSR. pozrite si, ze tym som sa zaradil do stale vacsieho okruhu ludi:

ucast:
- 1998 84%
- 2002 70%
- 2006 54% (tu som sa nezucastnil)

ludi, ktori to uz mozno bohuzial vzdali, ktori nemali koho volit (moj pripad) a ludi, ktorym to je jedno.

apropo:

"odveky podporovatel a obhajca trulov a babrakov ako fico"

srandista, ani schopnosti predchodcov fica si s nim v nicom nezadali. kradnutie je jedina schopnost, ktoru ovladaju. a tym, ze ty volis prave ich, tym ich podporujes a ich obhajoba tu na fore je uz povestna. co tak trochu sebakritiky???

"A predstav si ze ked pojdes buduci rok volit smer..."

ty si spadol asi tiez z tej dzurindovej jahody :D

//autoeditácia príspevku ( 29 Sep 2009, 18:21 )
prislo dnes vhod aj toto:

Šéf úradu: Bruselu budeme musieť vrátiť stovky miliónov korún

"Najväčšími nedostatkami, ktoré sa týkali rokov 2004 až 2006, bolo podľa európskych kontrolórov údajne podpisovanie dodatkov k zmluvám.

Audítori Európskej komisie považovali dodatky k zmluvám za "konanie bez zverejnenia", a teda bez verejnej súťaže, uviedol Angyal. Slovensko malo vyčlenených z eurofondov v predchádzajúcom programovacom období celkovo približne 1,9 miliardy eur (necelých 60 miliárd korún), ktoré krajina vyčerpala takmer v celom rozsahu."

trulovia a babraci to su nasi modraci :lol:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

durana si je nejak isty pociatkom v kresle ministra financii aj v roku 2011. no ja by som ruku do ohna za to nedal. a ak nebude pociatek, nebudu ani pociatkove 3%.
beardie
Redeemer
Redeemer

zaujimave, ze nikto nevytiahol rozpocet na buduci rok...

co si o nom myslite?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

beardie, to co o kazdom po roku 1989. kazdy schodkovy rozpocet stoji za h*vn*!
beardie
Redeemer
Redeemer

mna skor zaujima velkost, hovori sa sice ze na velkosti nezalezi, ale v tomto pripade som za: "maly ale sikovny" :)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Skor zacnu slony lietat v jari z Afriky na Sk nez by mala tato vlada spravit dobry rozpocet :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Inak sledujete súdnickú scénu ?
Totalita jak vyšitá, otras.
Harabin aj celá vláda... :smt078
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

hughito: toto si sem nemal dávať, pretože tu sa nájdu experti, ktorí sú schopní ubrať ti karmu 2x v priebehu 24 hodín iba z princípu :) To neber ako útok, to ber ako varovanie, vidíš, ako dopadol Slay...

K téme: viem, že to už z mojej strany vyzerá možno ako spam, ale tak toto je už pre mňa dosť silná káva...Minister Falšovania Podpisov sa nám tu akosi začína rozdrapovať, asi mu médiá nevenujú dostatok pozornosti.
http://www.sme.sk/c/5043458/rafaj-chce- ... rnetu.html

//K: nemám čas tu čítať denne vaše hovnoplatné výplody, ty červený politicky a právne dokonalý retard....
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Seth82 and Hughito - budem reagovať predovšetkým na súdnictvo :wink: Obaja máte pravdu na 50 %. Súdnictvo nie je čisté, ale položme si otázku, kedy bolo čisté :?: :wink: Ja odpovedam, že ani za Dzurindu a ani za Fica, vymenili sa iba panáci v kresle ministrov, ale sudcovia zostávajú stále rovnakí a prichádzajú mladí bez akéhokoľvek zmyslu pre spravodlivosť :wink: Nestači len vymeniť ministra, šéfa súdnej rady, usvedčiť nejakých chudáckych a ameterských sudcov z malých rybnikov, ale treba to všetko vymeniť až do špiku kosti :!:

Na svoje tvrdenie uvádzam aj jasný a nevyvratiteľný dôkaz: nedávno som bol vypovedať v trestnej veci napadnutia istej osoby, pričom došlo k zlomenine sánky, vec sa stala v roku 2005 ( v kresle ministra sedel tuším pravičiar Danko Lipšic), ja som bol na hlavnom pojednávaní vypočutý sudcom až po neuveriteľných 4 rokoch v tomto roku, a to je rok 2009 ( minister je Harabín ). Sudca nekonal tak ako mal, a bola dana sťažnosť pričom krajský súd vrátil vec na opätovne prešetrenie okresnemu sudcovi, kde mu určil čo ma prešetriť - ten sa toho nedržal, a pri mojom výsluchu snažil banalizovať podstatu skutku :wink: Taktiež som dana vec bola šetrena v prípravnom konaní vyšetrovateľom PZ, ten narobil toľko chýb, ako nejaký vidiecký fagan v diktate v štvrtej triede - spisove značky nesedeli, zakazal vypovedať o veciach ktore mali súvis z danou trestnou činnosťou, zápisnice z výsluchu daval podpisovať kamaratom policajtom, ktorí na výsluchu neboli - bola podana sťažnosť, dvakrat mu bola vec vrátena na prešetrenie.....vec sa tiahne dodnes, taktiež boli vypracované dva znalecké posudky, pričom oba si odporujú a ich výsledkom je zmierniť trest pre páchateľa :) ................ak ste si pozorne prečítali to čo som tu načrtol v takých obrysoch, musíte mi dať zapravdu, že súdnictvo, polícia.........to všetko je skorumpované :!: :!: :!:

Predovšetkým v práve neplati Ius est ars boni et aequi - je to utopia pre dementov, taktiež to používajú a skrývajú sa za to tí najväčší a najskorumpovanejší ľudia 8)

V súdnictve aj v polícii sa vymenili ministri v polícii sa pomenili prezident a viceprezidenti, skúste si pozrieť dlžku funkcii krajských a okresných policajných riaditeľov - aké obdobie sú vo vedení (niektorí iba prezliekli politický kabátik a sú vo svojich funkciach aj za Dzurindu aj za Fica), čiže v tomto smere sa nič nezmenilo a všetko ostalo, lebo ak sú riaditelia vo svojich funkciach, tí majú svojich ľudí pod sebou a tí majú dalších svojich a každý prešľap sa krije......... :wink:

všetko je tu špinavé a skorumpované, a pomôcť tu môže iba to, čomu sa hovorí REVOLÚCIA, ako to bolo v 89-tom, kedy boli zneužití študenti a herci na účely prerozdelenia sféry moci vplyvu medzi USA a RUSKOM, dnes je taka situácia v súdnictve, kde si nemyslite chalani, že to ide len o nejakú spontánnu akciu proti Harabínovi, tak ako vždy za tým musí niekto stať, kto to organizuje a niekto sa o niečo veľmi musí bať.....takže chalani naučte sa čítať medzi riadkami, lebo bez lístka sa ni vietor nepohne, špiny v tejto krajine je požehnane........ :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E. - ja som o súdnictve neutratil ani slovka :) Ale zato
http://ekonomika.sme.sk/c/5043496/caplo ... group.html

Toto snáď nie je normálne :) Každý boží deň nejaká totálna hlúposť zo strany našich štátnych predstaviteľov, už to prestáva byť vtipné...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

J.O.S.E,

ako to tak sledujem - dianie v tomto štáte.... máš pravdu - už je načase aby došlo k zásadnej zmene usporiadania štátu a spoločnosti...... inak povedané - revolúcia áno, ale nie nežná, ale taká, že pre súčasné "elity", "intelektuálov", "aktivistov" a "celebrity" bude málo kandelábrov.......
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Seth82 - sorry, nenaražal som však na to, ale na skutočnosť, že ty a hughito vždy všetko zle pripisujete tejto vláde, pravdou však je, že každa vlada po novembri 89 len dedí problemy, ktoré trebalo riešiť krátko po novembri 89, ale v skutočnosti žiadna vláda nič neurobila, len sa ako som už spomínal menia ministri a to je všetko, mení sa obal ale výrobok ostáva :wink: - a tieto problemy a aktéri problemov, či už v súdnictve, verejnom obstaravaní naberajú smelosť vdaka tomu, že sa s týmto bordelom, aký tu v našej republike je, nič neurobilo :x
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E napísal:Seth82 - sorry, nenaražal som však na to, ale na skutočnosť, že ty a hughito vždy všetko zle pripisujete tejto vláde, pravdou však je, že každa vlada po novembri 89 len dedí problemy, ktoré trebalo riešiť krátko po novembri 89, ale v skutočnosti žiadna vláda nič neurobila, len sa ako som už spomínal menia ministri a to je všetko, mení sa obal ale výrobok ostáva :wink: - a tieto problemy a aktéri problemov, či už v súdnictve, verejnom obstaravaní naberajú smelosť vdaka tomu, že sa s týmto bordelom, aký tu v našej republike je, nič neurobilo :x
Je celkom zaujímavé, ako poniektorí užívatelia na tomto fóre dokážu z ničoho vytvárať celkom zaujímavé uzávery...Kde som prosím ťa ja napísal, že všetkému je na vine iba táto vláda? Vieš ako - ja nemám syndróm fanúšikov terajšieho kartelu, ktorí sa pri akejkoľvek kritike súčastnej garnitúry s robotickou presnosťou vracajú do minulosti a v momente začnu sypať z rukáva kauzy Dzurindovej vlády. Je to minulosť a ja nemám dôvod vyťahovať sem Mečiarove privatizácie, alebo hociakú inú aféru, ktorá sa stala roky dozadu. Kritizujem terajšiu vládu, pretože je pri moci a v prípade korupcie, debilizmu, kradnutia a iných svinstiev sa vôbec v ničom nelíši od vlád minulých, hoci by to rada takto populisticky propagovala. Horšie je to, že všetci sa riadia pravidlom "ak kradli tí v minulosti, kradnime aj my" a naša svätá trojica aj so svojimi "poslancami" sú priam ukážkoví zlodeji a skorumpovaní hajzli. Nikde som nikdy netvrdil, že toto sa v minulosti nedialo, avšak títo to robia okato, drzo a vo veľkej miere (očakávam, že mi tu nejaký chytrák v nasledujúcom poste začne robiť zoznam Dzurindových káuz, všakáno). Ja osobne si myslím, že všetci do jedného, vrátane opozície, sú svine a mali by zo Zbojníckeho Vŕšku trieliť kade ľahšie - mali by tam zasadnúť ľudia s čistou minulosťou, bez záznamov členstva v KSS alebo ŠTB a hlavne takí, ktorí sú na vykonávanie tejto práce spôsobilí, nie ako Rafaj, Počiatek, Slota a tá pani, ktorá poslaneckú prácu nepovažuje za zamestnanie...Takže tak.
Napísať odpoveď