ViRuS a
slay, netrepte tu nieco o slovickareni, lebo jedini kto tu slovickari ste teraz prave vy dvaja. sulik sa povazuje a je povazovany za experta na dane a odvody. na jeho stranke si mozte precitat aj jeho pracu o odvodovom bonuse. preto nie je na mieste z vasej strany akakolvek obhajoba tohto sulikovho bonmotu! clovek v jeho postaveni sa ma teda vyjadrovat vecne ale hlavne presne, aby si tu jeho neoliberalni FANS zbytocne nemuseli namyslat resp. hladat v clanku nieco, co nie je napisane ani medzi riadkami.
ad
"stupen ignorantstva":
citoval ho tu slay, citoval som ho ja a k tomu ako to vidi nas
ViRuS pre zmenu treba predstavivost ako hrom. ta baba v prilohe bude asi angelina jolie.
"ZVLAST KED DALEJ V CLANKU UVADZA SUMU, KTORU DOSTAVAJU STRANY ZA JEDEN HLAS!!!"
nie nahodou na to poukazujem? teraz ju dostavaju a po zavedeni sulikovho modelu by ju
DOSTAVALI NADALEJ (od tych co by sli volit). rozdiel je teda prakticky iba v jednom: pri sucasnom volebnom systeme nejde o
priamu (sakris-vhodnejsie slovo nenachadzam, ale snad ma chapete) platbu stranam za pocet odovzdanych hlasov. v sulikovom systeme uz ale ano a k tomu s vedomim, ako aj sulik uvadza, ze viem aku cenu ma moj resp. vas hlas. tymto vsetkym tak negoval svoje predosle tvrdenie:
"Možnosť voliť nebude naďalej nikoho nič stáť..."
slay a disponibilny prijem. to musi byt nejaky preklep. ja viem, to som teraz optimista

. slay, ved si ako sulik. tiez sa sam dokazes vygumovat, sam znegujes svoje tvrdenia, ktore si dokonca vyjadril v tom istom prispevku.
a) uz len ta poukazka v hodnote 7 eur sa stava automaticky disponibilnym prijmom.
b) ako som tu vyssie naznacil, tak strany pravdpodobne nedostavaju peniaze od tych obcanov, ktori sa volieb nezucastnili. pri sulikovom systeme sa vsetci danovi poplatnici poskladaju na baksis tak pre pol. strany (od volicov), ako aj pre nevolicov. je to nieco na principe "srotovne".
c) na vas treba fakt neuveritelne velku lopatu a obrovsku davku trpezlivosti
edit: 25. 09. 09 18:53 prilozena slubena priloha