zdravim dalo by sa nejako obist toto blokovanie?blokuje mi to v praci vacsinu stranok..skusal som kadejake anonyn proxy ale este aj te stranky na ktorych sa nachadzaju su blokovane
While trying to retrieve the URL: http://ssq0001.upsvr.sk/blockexe
The following error was encountered:
Unable to determine IP address from host name for ssq0001.upsvr.sk
The dnsserver returned:
Server Failure: The name server was unable to process this query.
This means that:
The cache was not able to resolve the hostname presented in the URL.
Check if the address is correct.
Your cache administrator is [email protected].
pozri do sietovych pripojeni aky mas nastaveny dns server..myslim ze je tam nastaveny/priradeny dns server ktory nepreklada (blokuje) vacsinu ip adries..
Skusal si nastavit OpenDNS, cize hodit IPcky 208.67.222.222 and 208.67.220.220??? Inak je mozne, ze to blokuje priamo cez server a to tak, ze bud je tam spraveny na gateway blacklist stranok a IP adries, takze to zrejme neobides.
hojko napísal:Skusal si nastavit OpenDNS, cize hodit IPcky 208.67.222.222 and 208.67.220.220??? Inak je mozne, ze to blokuje priamo cez server a to tak, ze bud je tam spraveny na gateway blacklist stranok a IP adries, takze to zrejme neobides.
nene to blacklist stranok nebude lebo to su blokovane aj take stranky co som nahodne skusal..vysvetlim to takto..sme v kancli dvaja ale druhy nema blokovane nic..len mne to blokuje..nechapem preco..skusal som aj menit proxy lenze to pomoze zmenit akurat uvodnu stranku ked chcem sa pohnut dalej zas hodi ze je blokovana
mulatt: Mozno mas v PC nainstalovany program, ktory blokuje stranky podla istych pravidiel. Alebo to moze byt bloknute len pre tvoj PC na zaklade IP/MAC adresy. Skus sa pozriet na nastavenie druheho PC ake ma nastavene IP adresy, pripadne to skus nastavit podla neho (aj IP adresu pocitaca, ak nie je priradena automaticky cez DHCP). Pripadne moznost skusit potom zmenit aj MAC adresu.
hojko: diky nastavil som ip aj proxy presne podla druheho pc a uz to slape ako ma k+
bb5unlock:skusal som aj to utajeno.cz ale to napr na facebooku zmeni len prvu stranku..bez sance sa prihlasit ale aj tak dik