Windows 7

Informácie o software, ankety...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Máš to komplikované, pretože E: je logický disk v rámci rozšírenej partície - extended partition (ten zelený rámček).

Čiže na presun voľného miesta z partície F: potrebuješ zmenšiť partíciu F: (prípadne ju úplne zrušiť podľa potreby).. a potom zväčšiť najskôr rozšírenú partíciu (extended partition) a v rámci nej zväčšiť logický disk E:. Ešte neviem, či nebudeš musieť po zmenšení F:ka najskôr presunúť partíciu C: a F: doprava, aby voľné miesto bolo hneď vedľa partície F:..
Hacko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Hacko »

uf, tak to sa na to vykaslem pravdepodobne :) take presuny s dátami sa mi v minulosti nevyplatili, tak to teraz nebudem riskovať. Mám tam toho ešte dosť nezálohovaného, takže možno nabudúce :)

Môže mi ešte niekto poradit, kde sa vypína AUTOPLAY, keď vopchám niečo do cd-romky ?
klobina
Light Expert
Light Expert

Lan Driver

Príspevok od používateľa klobina »

Ahoj,
Mam problem s LAN driverom, 7 mi nevidi sietovu kartu.Na cd k doske je len stary driver. Asi sa mozem rozlucit s win 7 pretoze za boha neviem najst novy driver,
MB : Asus A8R-MVP

BTW: je lepsie instalovat WIN 7 na Vistu alebo cista instalacia ?
mizuno
Medium Star
Medium Star

uz to mam

Príspevok od používateľa mizuno »

ahojte mam win 7 - 64bit mam ho 2dni a vsetko mi ficalo ako ma a dneska som instaloval daemona ma byt aj pre 64bitovy win 7 ale ked som instaloval napisalo ze ma problemy s kompatibilitou ale dal som nezobrazovat spravu (tak to urobil aj kamos a vsetko mu ide ako ma)...a potom som to nainstaloval a ked chcelo vytvorit virtualnu cd romku ci ako sa to vola tak mi napisalo toto vid screen......

Ale pozeral som konta a podomnou bolo napisane administrator ... tak potom co mam robit????
a ked som pozeral v Cecku kde je windows nainstalovany C:/perform logs tak mi napisalo ze bol zakazany pristup a ptm ze vstupit ako administrator a uz to potom islo....nechapem preco to robi ked som admin

//autoeditácia príspevku ( 01 Oct 2009, 21:17 )
uz mi kamos poslal iny daemon na win 7 ten bol asi daky zly a uz mi to ide tak to nerieste ! dakujem :D
Prílohy
jjjj.jpg
janci.p
Expert
Expert

Win 7

Príspevok od používateľa janci.p »

Zdravim Vas, priatelia..mam par otazok, ohladom Win 7..takze, mal som xp a vcera som si nainstaloval win 7, 32 bit..potom som pozrel na cd od dosky, Gigabite a videl som tam,ze podporuje aj 64 bit..stiahol som 2 verzie Ultimate 7600, 64 bit a pri kazdej po rozbaleni bol vela priecinkov..pri aktualnej 32 bit som mal image subor, ktory som vypalil..a ked som si instaloval alcohol a chcel by som vytvorit image,tak v trial verzii nebola moznost pridat subor..dalej,aky direct tam mam nainstalovat,alebo tam uz je? Takze, az najdem normal 64 bit, tak to preinstalujem..je lepsie pc najskor sformatovat? A vlastne ci 64 bit bude v poho fungovat..mam Gigabite,2 jadrak,3 gb rama,nvidia 9600 gt..velmi sa mi 7-micka paci a chcem ju v pc..a nahodou nejaky odkaz spravou na odskusanu ultimate 7600 64 bit verziu cez spravu by nemohol niekto poslat..a este jedna otazocka,kde v pc zistim,ci podporuje 64 bit, aby som sa uistil..moc vdaka za vsetky zodpovedane otazky..mozno by som odpovede nasiel,ale som tu cez fon..
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Strasne vela otazok, navyse chaoticky roztrusenych, takze ti dam jednu strucnu odpoved.

Stiahni image 64bit verzie, vypal na DVD, nabootuj z neho a dalej uz budes vediet co robit. Po instalacii popozeraj stranky vyrobcov tvojho HW, pre stiahnutie aktualnych ovladacov (pojdu ti aj ovladace na Vista 64bit, ak nebude dostupna verzia pre Win7)

PS: Tvoje PC podporuje 64bit (aspon neviem o dualcore, ktore by 64bit nepodporovalo :))
janci.p
Expert
Expert

win 7 este nema ms office?
brm
Darca
Darca

Office má byť integrovaný do operačného systému???
janci.p
Expert
Expert

takze este nehrozi stiahnut do win7?
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Pre tých, čo používajú WinAMP: http://code.google.com/p/win7shell/
brm
Darca
Darca

janci.p.. pod Win7 funguje 2007ka.. a mala by aj 2003ka..
janci.p
Expert
Expert

brm, dik za info, idem to skusit..
KoCi
Darca
Darca

Inak fakt by mohli spravit nejake zvyhodnene bundle Windows + Office, ako tu uz kedysi bolo. V tolkej spleti verzii a licencii, by si toto rozhodne svoje miesto naslo :)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Neviete nahodou, ze kde sa nastavuje aby som mal vzdy v lavo na obrazovke urobeny strom so subormi. Vzdy ho otvorim a nasledne po vypnuti sa zrusi a zas tam nie je.
Prílohy
strom.png
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Hmm, neviete poradiť spôsob, ako pod 7 - čkou x86 spojazdniť Zone Alarm Firewall? Pri pokuse o inštaláciu to vypisuje hlášku o nutnosti upgradu na SP1, ale ten ešte nie je.
janicek2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janicek2 »

Zdravim vas.
Mam problem s grafikou na win7 ultimate 64bit. Filmy mi prehrava v zlej kvalite, ci uz bsplayer tak aj KMPlayer, su uplne kockate...vid screen (oba su kvalitne 1,4GB ripka)...ked som vsak zapol novy Ice Age v HD-to ide krasne...

+dalsia vec...z hier obcas zapnem len CS a aj tam sa mi zda, ze to je kockate trochu(nastavenia som dal ako vzdy)...CS playeri budu vediet posudit...a mozno som prilis paranoidny...

Mam integr.grafiku, tuto dosku: GA-MA78GM-S2H
Ovladace som stiahol najnovsie z: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Moth ... #anchor_os

Tak netusim kde moze byt problem...zeby skusit inu verziu WIN7?
Vam idu filmy v poho?
Prílohy
madagaskar2.jpg
The.Taking.of.Pelham.1.2.3.2009.R5.jpg
de_dust20000.jpg
de_dust20001.jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pri CS to bude paranoja :) (porovnal som so screenmi z google). V KMplayeri si zapni najvyssiu kvalitu prehravania: pravy klik na video>>progresivne video>>vysoka kvalita. To by malo pomoct.
///nz :)
janicek2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janicek2 »

merci beaucoup :aasmile6:
KoCi
Darca
Darca

Plasmon napísal:Neviete nahodou, ze kde sa nastavuje aby som mal vzdy v lavo na obrazovke urobeny strom so subormi. Vzdy ho otvorim a nasledne po vypnuti sa zrusi a zas tam nie je.
Folder Opions -> General / Navigation pane

Zaskrtni Show all folders + Automatically expand to current folder
brm
Darca
Darca

janicek2 napísal:Mam problem s grafikou na win7 ultimate 64bit. Filmy mi prehrava v zlej kvalite, ci uz bsplayer tak aj KMPlayer, su uplne kockate...vid screen (oba su kvalitne 1,4GB ripka)...ked som vsak zapol novy Ice Age v HD-to ide krasne...
V KMPlayeri si musíš zmeniť Video Renderer (cez Options si zapni "Advanced Options", objaví sa Ti voľba "Video (Advanced)" a tam je "Video Renderer").. je tam viac volieb, pohraj sa s nimi, pri ktorom pôjde najlepšie, ten si nechaj. Mal by fungovať "Haali's Video Renderer" (mne sa však pri ňom vypínalo Aero). Treba skúsiť viac, niektoré totiž spôsobujú kockovanie obrazu, iné vypínajú aero, ďalšie nedovolia zobraziť video v plnej veľkosti.

Podobné úpravy musíš urobiť aj v ostatných prehrávačoch videa. Bez problémov by to malo byť jedine v klasickom zabudovanom WMP, BSP som ešte neskúšal.
Napísať odpoveď