Priberanie

O športe...
pzoli1988
Amateur
Amateur

Priberanie

Príspevok od používateľa pzoli1988 »

Dobrý.
Mám jeden problém, v ktorom by som potreboval pomoc. Som 170cm vysoký a pritom mám 52kg, chcel by som pribrať zopár kíl, ale sa mi to nepodarí. Zo stravovaním nemám problém, jem dosť, dakomu sa to zdá aj priveľa, koľko ja zjem a nič... :? Neviem pribrať. Začal som posilovať s tou predstavou, že priberiem, ale zatail nič... Počul som, že existujú rôzne športové výživi s ktrorými sa dá pribrať svalstvo, bez tuku. O tých výživách by som potreboval informácie, či sa oplatí také kupovať, či to pomáhajú???
Alebo rád by som počul dajakú inú metódu na priberanie.
Vopred vám ďakujem.
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Muffi »

No ešte by sa zišlo vedieť tvoj vek. :wink: Aby sa vedelo, či z toho vyrastieš..
pzoli1988
Amateur
Amateur

mám 21 rokov
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

jednoducha odpoved :) jes moc malo, jedz viac a jedz vsetko
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

vendo napísal:jednoducha odpoved :) jes moc malo, jedz viac a jedz vsetko
asi tak :-)
bol som na tom podobne a tak som zacal cvicit a zrat, ne jest ale zrat proste musis jest vkuse aj ked ti je na vracanie a po par mesiacoch uvidis vysledky, a co sa tyka tych vyziv tak svalstvo bez tuku nenaberies pokial nebudes cvicit, takze najlepsia kombinacia posilka + nejaky gainer or protein + vela zrat
pzoli1988
Amateur
Amateur

tomasito13 napísal:asi tak :-)
bol som na tom podobne a tak som zacal cvicit a zrat, ne jest ale zrat proste musis jest vkuse aj ked ti je na vracanie a po par mesiacoch uvidis vysledky, a co sa tyka tych vyziv tak svalstvo bez tuku nenaberies pokial nebudes cvicit, takze najlepsia kombinacia posilka + nejaky gainer or protein + vela zrat
a jaké proteiny by si vedel odporúčať? pozeral som už po tých veciach ale sú z nich veľa...
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

pzoli1988 napísal:a jaké proteiny by si vedel odporúčať? pozeral som už po tých veciach ale sú z nich veľa...
mas neskutocne vela ale na naberanie hmoty ci uz svalstva alebo tuku by som ti skor gainer doporucil, naberies aj nejaky tuk ale ked cvicis je to minimum a chod do nejakeho shopu co sa tym zaboera a popytaj sa oni ti uz poradia, ja berem cytomax gainer ked ti to pomoze
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Tema o priberani tu uz je http://www.hojko.com/potrebujem-pribrat ... priberanie

Tak isto aj o posilovani kde sa mozes pytat na doplnky a suplementy http://www.hojko.com/posilovanie-t41278.html

A aby som to tu uplne uzavrel a odpovedal na tvoju otazku tak:
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=95
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=171
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Ufff 21 rokov a 51 kg :?: Tomu sa nedá veriť.

Ale ak chceš pribrať zožeň si Mutant Mass :) Z okolia počúvam vraj najlepšie čo je na trhu a že fakt sa budeš cítiť ako mutant :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja pred dvoma rokmi som mal pri 186cm 57 kg...teraz mam takmer 20 a pribral som 15 kil...a este priberiem...mojmu otcovi napr. prudko stupla hmotnost 25-30 rokov ked mal, predtym bol taky ako ja...pribral 20 kil za rok asi...rodinna anamneza je tiez fajn...
ale uplne najlepsie by bolo presunut sa do uz existujucej temy
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No ja som mal v 16tich cca 55 kg. Potom som ochorel na salmonelózu a schudol som pod 50.. :? Keď ma pustili z nemocnice vyzeral som ako zo Somálska. Chytil som abnormálny apetít, jedol som všetko, čo mi prišlo pod nos a teraz mám 19 a 90 kg. Za necelé 3 roky som pribral 40 kg a príčinou je jednoznačne jedlo. Takže ak chceš pribrať tak jesť jesť a jesť... :wink: Len potom, keď sa už rozbehneš, tak je ťažké spomaliť - našťastie sa mi to podarilo, ale chcelo to riadnu dávku sebazaprenia :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Píšeš, že ješ veľa, ale je otázne čoho.
Musíš jesť hodnotné jedlá, ktoré obsahujú veľa bielkovín.
K tomu dokúp gainer, ideálne pre teba.
A poriadne makaj vo fitku a kilá pôjdu hore ako nič.

Celkovo ti odporúčam ísť na iné fórum, čo sa tohoto týka, získaš viac a lepších info.

www posilnovanie sk
male pivo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa male pivo »

Jedz vela mesa alebo ked chces vyzivy tak si kup Protein
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Niekto ma tak stavany metabolizmus, ze ani za boha nemoze pribrat a niekto chudne uz dlho a schudol velke hovno.Takze tak.
Ja zozerem skoro vsetko co je jedle a nemam problem. :D Hlavne vecer sa treba ojest. :wink:
male pivo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa male pivo »

Ja praveze sa kusok najem a uz jeto namne vidno :D lebo predtym som bol tucny a teraz som zo seba zhodil kila
jozifek08
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jozifek08 »

Presne tak, musis jest velmi malo, alebo mas nejaku chorobu.. ja nemam problem schudnut z mojich 86 na 78, ale akonahle jem pravidelne trikrat denne a este nieco pomimo, hned som naspat na 86.. este stastie, ze to nejde vyssie :D
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

ja sa mozem npchavat kolko chcem a nepriberiem vobec ani neviem cim to je zapricinene
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

1. moznost si mlady a vsetky ziviny ti idu do rastu do vysky (je to individualne ale ja som to mal cca do 17 rokov...pokial rasties)
2. moznost do vysky uz nerasties = nejes vela..jest vela pokial chces pribrat znamena aspon 5 VELKYCH a VYDATNYCH jedal za den...vtedy priberes...tiez som mal s tym problem ked som bol asi 2 roky na tej isten vahe...teraz som za 2 mesiace pribral asi 7KG a to sa este nesnazim na 100%
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

no moze to byt aj tak ale ja aj hrajem futbal basketbal atd.
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

aby si mohol pribrat musis prijat viac ako spalis (spotrebujes pri namahe)...to znamena ze to trocha co jedavas sa ti spali pri futbale alebo baskete...
Napísať odpoveď