FIFA 2010
Zdravim mam taky jeden problem stiahol som si fifu 2010 ze ju pred tym ako kupim otestujem tak som staihol vsetko rozbalil som to a vyhodilo mi to cca 60 suborou skoncovkou .001 - .060 viem ze taketo subory sa zvyknut spajat v Total Commanderi ale to mi nepomohlo lebo to vyhodilo iba niejaky subor s neurcitou koncovkou kedze crc to nevedelo skontrolovat na lamkach mi poradili aby som tie subory rozbalil normalne cez win rar alebo nieco podobne tak som ich nechal rozbalit pomocou 7-zip a konecne som sa dopracoval k iso suboru ale ked moutnem cez daemon tools normalne mi ho nacita spustim autorun dam instal a vyhodi mi okno vlozte cd/dvd 1 do jednotky F vie mi niekdo poradit dakujem
Coskoro by mal vyjst nejaky patch na opravu toho travnika.nikto123 napísal:s hodnotenim 3/10 uplne suhlasim ...
prve spustenie, menu peknee... som zvedavy co to bude..
prvy zapas.. ostalo mi zle.. ten travnik..to je daco nehorazne..FUJ! :! neviet eako by sa tam mohol dat daky iny prosim ?
Ale prosím ťa, nech vyjde hociaký patch nič tú hrateľnosť neopraví. To by musela výjsť nejaká nová firma s novou technológiou a spojiť sa s EA aby z toho vzniklo niečo normálne.Plasmon napísal:Coskoro by mal vyjst nejaky patch na opravu toho travnika.
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
On sa nepytal na hratelnost, ale na travnik.SSemteXX napísal:Ale prosím ťa, nech vyjde hociaký patch nič tú hrateľnosť neopraví. To by musela výjsť nejaká nová firma s novou technológiou a spojiť sa s EA aby z toho vzniklo niečo normálne.
tu mate patch na travnik
http://www.filefront.com/14636195/Setup.exe/
btw: hroza hroza hroza..grafiku uz ani hodnotit nejdem lebo pokial nepride nextgen tak tam uz nieje co vylepsovat..ale ta hratelnost
AI uplne nulova..na obtiaznosti svetova trieda dam man utd 4:0 a na tej istej obtiaznosti ma nejaky dvojhviezdickovy tim vy.ebe 3:0..hraci mi pridu pomaly kazdy taky isty len rychlost sprintu a menovka na drese je ina..je to nuda skoda stahovat nieto kupovat
http://www.filefront.com/14636195/Setup.exe/
btw: hroza hroza hroza..grafiku uz ani hodnotit nejdem lebo pokial nepride nextgen tak tam uz nieje co vylepsovat..ale ta hratelnost
Heh fakt pomohlo dik moc ... ale ta FIFA sucks ... tgravnik hroza ... hratelnost o nic ina ako po ine roky.GIGABYTE napísal:hodil si tam aj ten súbor dll ? konkrétne 1911.dll, ak to tam nedáš nespustíš to..Ja som mal takýto problém..
-
asterix3691
Medium Star
Cavte stiahol som si a nainstaloval Fifu 2010 . Ale mam tu problem . Neviem superovi obrat loptu . Hram to z Gamepadom nastavil som si ako som vsetko chcel v ovladani ale loptu neviem obrat . Vo Fife 2007 a vyssie bolo tak ze ked som stlacil 2 dena vykop tak sa aktualny hrac rozbehol za superom a obral loptu . Tu to tak nieje ani v nastaveniach nieje ze obrat loptu . Dalej hram to z tym gamepadom Ked prepnem tam na klavesnicu mam tam narocne techniky P.Shift ale ked dam Jojstyck ci ako sa to pi*e tak tamn narocne techniky nemam . Trikova packa je uplne nefunkcna . Alebo neviem v tej fife robit triky . Neviete mi nieco poradit
-
Geogomeogo
Light Professional
tusim v starsich fifach sa kosilo klavesou kde bol center alebo oberalo klavesou kde bola strela
ak myslis robit rozne klucky atd. tak mne to fungovalo na Logitech Wingman Cordless Rumblepad (tusim ze sa to tak vola)...
btw. mas spravne ovladace?? aky mas gamepad??? a este ze tuto fifu spackali tak si z toho nic nerob
ak myslis robit rozne klucky atd. tak mne to fungovalo na Logitech Wingman Cordless Rumblepad (tusim ze sa to tak vola)...
btw. mas spravne ovladace?? aky mas gamepad??? a este ze tuto fifu spackali tak si z toho nic nerob
-
asterix3691
Medium Star
-
Geogomeogo
Light Professional
-
asterix3691
Medium Star
no lol tak som pozeral videa na nete z FIFA 10 (bojim sa to stiahnut) a neviem ci ten kto to hral je taky slaby alebo je ta hra slaba ale najviac ma pobavilo na tej grafike ze ked hrac spravi smykacku tak sa zaprasi za nim ako keby brzdilo auto v pusti
a to som pozeral Manchesterske derby takze to bolo asi v anglicku kde by nemali mat vyprahle travniky 
Nestahuj to nie je potreba je to rovnake ako zbytok s par malimy vylepseniamiT3e5 napísal:no lol tak som pozeral videa na nete z FIFA 10 (bojim sa to stiahnut) a neviem ci ten kto to hral je taky slaby alebo je ta hra slaba ale najviac ma pobavilo na tej grafike ze ked hrac spravi smykacku tak sa zaprasi za nim ako keby brzdilo auto v pustia to som pozeral Manchesterske derby takze to bolo asi v anglicku kde by nemali mat vyprahle travniky