Legalizovanie hier
-
Yokozuna404
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Legalizovanie hier
Zdravim, mam taku uchylku kreslit si na napalene dvd peknym pisom a kreslit obrazky, toto robim na velmi dobré hry a tie si vacsinou aj kupujem, ako vlastnik softwaru mam pravo na 1nu kopiu hry akurat ze vascina napalenych je v En jazyku a moje origoše su v CZ jazyku, mam pravo si tie moje stare napalene nechat??(ked uz som si ich tak pekne pokreslil)
-
lekoklatik
VIP
-
Yokozuna404
Medium Expert
-
hrban
Addict
no problém je v tom že on si stiahne nejakú hru z netu napáli si ju zistí či je dobrá a ak sa mu páči zakúpi si aj originál (tak ako to robím aj ja) len problém je v tom že tie čo si on pokreslil sú napálené DVD z netu a sú v EN a tie orig. čo má kúpené sú v CZ, čiže to nieje rovnaké DVD (nieje to kópia DVD, ktoré si si zakúpil) a licencia sa na neho nevzťahuje
teda podľa mňa to nieje až tak legálne
teda podľa mňa to nieje až tak legálne
-
Yokozuna404
Medium Expert
Ja nechcem teraz vyzerat ako nejaky pirat alebo nieco take ale nie je to jedno ? Kto ta prosim pekne pride kontrolovat ze ci mas napalene hry ? Ja som si za svoju pocitacovu karieru - cca 5 rokov kupil jednu jedinu originalku a zbytok ma nejako extra netrapi ze je napaleny ...
tymto som chcel povedat to ze jeho otazka ze ci si moze nechat tie stare napalene DVD je podla mna zbytocna a v praxi na nieco take nikdy nedojde.
tymto som chcel povedat to ze jeho otazka ze ci si moze nechat tie stare napalene DVD je podla mna zbytocna a v praxi na nieco take nikdy nedojde.
-
lekoklatik
VIP
Nikto z nas nevieme v akej je chalan situácie, v akom a s kým býva vo vchode, či požičiava hry vo velkom alebo neviem čo všetko. Radšej nech sa opýta. Podľa mňa by bolo najrozumnejšie založiť dôležitú tému o " čo sa za pirátstvo považuje a čo nie" pretože mrte ľudí v tom má ešte stále guláš.- eXo - napísal:Ja nechcem teraz vyzerat ako nejaky pirat alebo nieco take ale nie je to jedno ? Kto ta prosim pekne pride kontrolovat ze ci mas napalene hry ? Ja som si za svoju pocitacovu karieru - cca 5 rokov kupil jednu jedinu originalku a zbytok ma nejako extra netrapi ze je napaleny ...
No to je pravda to ma nenapadlo ...lekoklatik napísal:Nikto z nas nevieme v akej je chalan situácie, v akom a s kým býva vo vchode, či požičiava hry vo velkom alebo neviem čo všetko. Radšej nech sa opýta. Podľa mňa by bolo najrozumnejšie založiť dôležitú tému o " čo sa za pirátstvo považuje a čo nie" pretože mrte ľudí v tom má ešte stále guláš.