"zbite" / zlepene vlasy
-
Old Dirty Bastard
Guru
"zbite" / zlepene vlasy
mam vlasy cca 15cm dlhe,nech ich už umyvam akokolvek často a akymkolvek šamponom.. vždy trebars aj skoro po umyti su vlasy strašene zlepene, ťažko sa rozčesavaju.. proste držia po kobe.. pri česani vždy vyčešem strašnu kopu vlasov, ochvilu budem snad plešaty.. a je jedno ako často ich češem.. fen nepouživam.. neviete mi poradiť nejaky šampon alebo pripravok, ktory by ich "rozmotal" alebo udržiaval v nejakom prijatelnejšom stave? mam rovne vlasy.
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
skus ist normalne do drogerie a spítať sa ......ja ked som bol kupovať šampón tak som hladal a sa ma pýta čo hladam a ja že nejaky AXE šampón a hned mi povedala že ak to chcem prre seba (mal som šiltovku) a nosím celý deň šiltovku tak v tej cene je tu od Lamborginy šampon ktorý viac chrány vlasy proti poteniu a masteniu či niečo take no to bola taka mladá asi na praxi abo niečo take ale určite aj v drogérii ti pomožu ........a mala pravdu ........
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
V nakupnych centrach su specialne predajne len na vlasovu kozmetiku, kde najdes naozaj vsetko mozne aj nemozne. Napr. Loreal ma velky vyber. Su to sppecialne pripravky, ktore bezne v drogerii nenajdes. Ale ceny su trochu vyssie, neviem ci by si bol ochotny dat za jednu masku 10-20€.
A druha moznost je to uz spominane kadernictvo, tam ti urcite poradia a tiez tam zvyknu predavat kvalitnejsie veci na problemove vlasy.
A druha moznost je to uz spominane kadernictvo, tam ti urcite poradia a tiez tam zvyknu predavat kvalitnejsie veci na problemove vlasy.
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
bolek
Guru
Tak kaderníčka by ti mala vedieť poradiť, čo je dobré. Mne napr. moja hovorila, že všetky tie kondicionéry a masky nie sú dobré, ak máš jemné vlasy. Skúsila by som nejaké šampón proti krepovateniu a nepoužívať príliš veľa všelijakých kúr, ktoré ti vlasy môžu zaťažiť. A skúsila by som najprv riešiť primárny problém-vypadávanie a stav vlasov- návštevou doktora. 
-
pryja
Darca
Musis najst specializovanu predajnu na vlasovu kozmetiku a tam ti aj predavacka urcite poradi.Old Dirty Bastard napísal:skusim tie masky, dakujem.. dufam, že za take prachy to nie je nič kratkodobe
A ak kadernictvo, tak nejake lepsie, kde maju v predaji aj kozmetiku a rozumeju tomu. Nie nejaku dochodkynu-kadernicku, ktora osem hodin denne robi babkam trvale
A este si skus kupit kefu miesto hrebena, s tou ide to rozcesavanie rychlejsie./ale nie umelohmotnu s gulickami na konci/