gangy - nie. Asi iba ak by si vymenil telo za také, ktoré EBB (electric blow back) má... no dnes je to ešte pomerne zriedkavé... niektoré nové kalachy to majú
//autoeditácia príspevku ( 30 Sep 2009, 21:05 )
gangy: práve som sa dopátral k informácii, čo by ťa mohla zaujímať, je to zo stránky jedného českého as teamu: "...že jeden ml je zhruba jedna rána u GBB" takže si pozri čo stojí fľaša plynu, koľko ml je v nej a máš to - info k téme cena jedného výstrelu pri GBB
takže otestované v akcii...3bb do čela...2bb presne do okuliarov...jedno bb sa rozletelo a druhé odrazilo...130 struna z nejakého guľometu...vzdialenosť cca 15 metrov
prave pozeram ten moj super editnuty prispevok..tak to trosku dorobim.. hovorim o okuliaroch ktore som kupil (zial spolahol som sa na sladke reci typu antizamzujuca vrstva a podobne.. mlzia sa ako kazde ine .. )
Poradite neaku elektriku do 130 euro preto taku lacnu lebo chcem len zacat a keby ma to nahodou nebavilo tak az tak vela nestratim najlespie zo slovenskych obchodov.
Zo slovenskych obchodov neodporucam kupovat. Najlepsie ceny maju asi v morave ( http://www.airsoftmorava.cz/ ) cena za dopravu ta vide rovnako ako v municaku ked si to das poslat kurierom. Naviac teraz maju novy tovar a najdes tam kopu velmi kvalitnych zbrani. Odporucam kupit daco od PJ/Boyi su to upgradnute cinske zbrane. Alebo ked tak daky kalach od cymy tie su velmi spolahlive
davka znamena full automatic
edit: K tej zbrani. Vyzera to byt velmi dobra zbran uz len podla komentarov uzivatelov. Byt tebou urcite by som si ju obstaral a to cim skor tym lepsie, lebo moze byt uz coskoro vypredana.
bilingo - o niekolko stran dozadu (myslím ) som sa snažil podať ako taký prehľad zbraní na as trhu. Rozmysli si za koho chceš hrať (viac pro rusky orientovaný alebo viac pro západ), podľa toho vyber zbraň, nezabudni OKULIARE, nabíjačku (tá k zbrani je na houby, kúp najlacnejší ansmann), gule a dojdi na nejakú lokálku. Tam uvidíš, či ťa airsoft bude baviť. Ak po čase zistíš, že ti pukanie s kamošmi za barákom/zákopy/tronet a ich obdoby nestačí, tak si nájdi tím a uvidíš, as dostane úplne nový rozmer.
ahojte. vlastnim RK 104 EVO od GaG. Moj problem je vtom, ze sa mi velmi cudnym sposobom, ktory tu rozoberat nemusim, zlomila parba a neviem ake lepidlo, alebo lepiaci material je najlepsi na spevnenie.
Na obrazku som vyznacil miesto zlomu.dakujem
no ak to je kov tak by som to zasroboval.. ak je to plast tak to podla mna uz nebude drzat poriadne nikdy.. bud kupit novu.. alebo by som vyskusal este laminat
// no ked sa na to pozeram tak to je kalach nie? aky tam mas sposob uchytu, dole 2 sroby hore jeden? tam by mohla pasnut hociktora pazba nie? ja mam ak47 tactical od JG a vyzera to tak isto..
skusal som zhanat novu, ale k takej hufnici tazko zohnat.je to plast,ale raz uz bola lepena tusim chemoprenom, no vydrzala len par akcii.
/ 2 point: hore aj dole su po jednom srobe, praveze mi tam zatial nepasovala ani jedna
napada mi jedine zvnutra tam dať 4 oceľové plátky, ktoré prišroubuješ - ak to spravíš poriadne, tak bude zvonka vidieť len hlavičky šoubov a čiaru zlomu. Otázne je, koľko to vydrží. No určtie viac ako lepenie chemoprénom... prikláňam sa k názoru kúpiť novú pažbu. Ak nezoženieš origo, tak sa popozeraj na nejakej akcii po čínskom kalachu a porovnaj, či by ti nesadla. Tvoju zbraň som nemal nikdy v ruke, tak ťažko poradím... ešte sa skús opýtať na wargames.sk - špecializované fórum.
yos - skúšal si už eshopy ako wgcshop.com, redwolfairsoft.com, asmorava.cz, morris.cz, 6mmshop.sk a podobne? Prípadne skoč do muničáku a spýtaj sa, či ti ju nevedia objednať, prípadne či nemajú na sklade
Je to od KA, radšej sa spýtaj, či ti to bude pasovať. Ak hej, tak skús pohľadať inde. Ak nenájdeš lepšiu cenu, tak buď vezmeš túto alebo budeš hrať bez pažby