PC skrina
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
PC skrina
nevedel som kde to dat , poradit ani moc nechcem vybral som si skrinku tracer tornado tro-403 len neviem najst nijake poriadne fotky .. nemate ju prosim vas niekto ? chcel by som ju videt z boku minimalne
vdaka za kazdu radu
-
el_chupacabra
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
Michaelo105
Light Professional
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Zial, ani na stranke vyrobcu nie su schopni dat nejaku inu foto, nez tu, co ich je plny net - holt poliaci 
Moja odpoved ti bude rovnako nahovno ako predosle, ale - skrinkam Tracer by som nevenoval pozornost - vsadzaju len na vzhlad. Aspon neviem o jednej co by za nieco po kvalitativnej stranke stala, aj ked presne tuto som v rukach nemal (zatial len Retina, Rubber, Transformer).
Ak ale budes just trvat na tom, mozem poprosit oficialneho distributora na slovensko, nech mi to sfoti - ale neocakavam nejaku sofistikovanu bocnicu - rovny plech s nezmyselnymi mriezkami.
Moja odpoved ti bude rovnako nahovno ako predosle, ale - skrinkam Tracer by som nevenoval pozornost - vsadzaju len na vzhlad. Aspon neviem o jednej co by za nieco po kvalitativnej stranke stala, aj ked presne tuto som v rukach nemal (zatial len Retina, Rubber, Transformer).
Ak ale budes just trvat na tom, mozem poprosit oficialneho distributora na slovensko, nech mi to sfoti - ale neocakavam nejaku sofistikovanu bocnicu - rovny plech s nezmyselnymi mriezkami.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe