PC skrina

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

PC skrina

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

nevedel som kde to dat , poradit ani moc nechcem vybral som si skrinku tracer tornado tro-403 len neviem najst nijake poriadne fotky .. nemate ju prosim vas niekto ? chcel by som ju videt z boku minimalne :? vdaka za kazdu radu
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

A načo ti to je? veď už si si ju vybral...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

nemyslis ze take otazky su zbytocne ? nic si mi tvojim prispevkom nepriniesol .. nemam ju vybratu ale vizera zatial najlepsie z tych co som chcel az na to ze neviem ako vizera z inych stran ..
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Daj si ten názov do googlu, keď chceš obrázky. Ja som požadované fotky našiel na druhý pokus. (btw. stačí ti potom kliknúť na ten najväčší čo sa ti ukáže) :)
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

dakujem ti za brutalne prevratnu metodu .. ja by som ti poradil precitat si co som pisal a zbytocne nespamovat .. keby mi pomozes budem rad ale tvoj prispevok je zbytocny , ak si vsimnes pisem o tom ze oobrazkov z predu je milion .. ja by som ju chcel vidiet z inych uhlov !!
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Jedna z moznosti je aj ze sa zastavis v nejakej pocitacovej predajni a tam ked bude ta bedna na sklade/mozno aj na predajni vybalena, tak by si si to pozrel a dokonca aj nazivo.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Zial, ani na stranke vyrobcu nie su schopni dat nejaku inu foto, nez tu, co ich je plny net - holt poliaci :?

Moja odpoved ti bude rovnako nahovno ako predosle, ale - skrinkam Tracer by som nevenoval pozornost - vsadzaju len na vzhlad. Aspon neviem o jednej co by za nieco po kvalitativnej stranke stala, aj ked presne tuto som v rukach nemal (zatial len Retina, Rubber, Transformer).

Ak ale budes just trvat na tom, mozem poprosit oficialneho distributora na slovensko, nech mi to sfoti - ale neocakavam nejaku sofistikovanu bocnicu - rovny plech s nezmyselnymi mriezkami.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

a co ine ako vzhlad na skrinke treba ? :) uz som sa nakoniec aj tak rozhodol pre thermaltake mambo od uzivatela z tadeto .. dakujem vam
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ing.Zoidberg: Trebars cirkulaciu tepla, moznost upevnenia pridavnych ventilatorov na predny panel, dozadu, na boky, hrubku plechov (kvoli moznym vibraciam a pevnosti), vaha, vzhlad, upevnenie diskov atd...
Napísať odpoveď