zdravim
mam v booku HDD od Toshiby a v programe HD Tune mi naslo 6 zlych sektorov.. ked cez ne program prechadzal, dost skareto do pistalo.. myslim, ze to je zle.. dokaze to HDD Regenerator poriesit, ci skor radsej kupit nju HDD..
a kde uz novy HDD ako je na tom vober WD Scorpio Blue s tym ich ShockGuardom? pomaha to naozaj proti otrasom?
thx
odporucam ti kupit novy hdd, mechanicku poruchu nenapravis ziadnym programom a ak sa ti stava ze ti v beznom pouzivani pc zamrzne apod. tak to je uz naozaj zle. a ten WD Scorpio Blue podla toho co som pocul je dobry a nie su snim problemy. a iinac podobny problem som mal 2x a vzdy som to vyriesil kupou noveho hhd. je to dobre urobyt cim skor aby si na koniec o vsetky data neprisiel ako ja
Presne tak, a po case ti bude odchadzat coraz viac sektorov, a vzdy rychlejsie a rychlejsie. Tiez ti radim kupit so novy disk aby si neprisiel o data. Stalo sa to aj niektorym kamaratom a boli s toho nestastny, mali tam dolezite veci a prdol im HDD. Nie je to sranda
jj..viem.. mam s tym uz aj ja nejaku tu skusenost.. a vzdy to boli vsetky mozne HDD len nie WD.. aj ked mnoho ludi mi poradilo HDD Regenerator, ze je fakt dobry a dokaze bud fyzicky opravit sektory alebo ich oznacit a vyradit..
pro_lama.. áno, existujú také programy, ale keď na disku už vzniklo pár chybných sektorov, kto Ti zaručí, že ich nevznikne viac povedzme o mesiac? Ja by som na taký disk už nedával žiadne dôležité dáta, o ktoré by som nechcel prísť.
a to ked si vezmem, ze s bookom vzdy nehadzem ani nic.. bo viem co to robi jake svinstvo pri tych otackach.. radsej si cekni.. aj ked je pravda, ze ja tu mam ten HDD uz rok a pol..
Aha, ja ho mam nejaky rok, ani nie. Cize ty mas este pol roka zaruku. Tak mozno by si to vyreklamoval. Ale musel by si si zalohovat data, lebo by ti vymenili HDD