zle sektory na HDD

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
pro_lama
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

zle sektory na HDD

Príspevok od používateľa pro_lama »

zdravim
mam v booku HDD od Toshiby a v programe HD Tune mi naslo 6 zlych sektorov.. ked cez ne program prechadzal, dost skareto do pistalo.. myslim, ze to je zle.. dokaze to HDD Regenerator poriesit, ci skor radsej kupit nju HDD..
a kde uz novy HDD ako je na tom vober WD Scorpio Blue s tym ich ShockGuardom? pomaha to naozaj proti otrasom?
thx
gm4n
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gm4n »

odporucam ti kupit novy hdd, mechanicku poruchu nenapravis ziadnym programom a ak sa ti stava ze ti v beznom pouzivani pc zamrzne apod. tak to je uz naozaj zle. a ten WD Scorpio Blue podla toho co som pocul je dobry a nie su snim problemy. a iinac podobny problem som mal 2x a vzdy som to vyriesil kupou noveho hhd. je to dobre urobyt cim skor aby si na koniec o vsetky data neprisiel ako ja
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Presne tak, a po case ti bude odchadzat coraz viac sektorov, a vzdy rychlejsie a rychlejsie. Tiez ti radim kupit so novy disk aby si neprisiel o data. Stalo sa to aj niektorym kamaratom a boli s toho nestastny, mali tam dolezite veci a prdol im HDD. Nie je to sranda
pro_lama
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jj..viem.. mam s tym uz aj ja nejaku tu skusenost.. a vzdy to boli vsetky mozne HDD len nie WD.. aj ked mnoho ludi mi poradilo HDD Regenerator, ze je fakt dobry a dokaze bud fyzicky opravit sektory alebo ich oznacit a vyradit..
Sapo
Addict
Addict

Neviem, este som o tom nepocul , aly myslim ze to uz nebude ono, podla mna to bude odchadzat aj tak. Ja by som zbytocne neriskoval
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

pro_lama.. áno, existujú také programy, ale keď na disku už vzniklo pár chybných sektorov, kto Ti zaručí, že ich nevznikne viac povedzme o mesiac? Ja by som na taký disk už nedával žiadne dôležité dáta, o ktoré by som nechcel prísť.

:)
pro_lama
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

oka.. cize mi neostava nic ine len zobrat DVD a rychlo zalohovat.. xD sakra s tymi HDD.. dufam ze ten WD bude o nieco lepsi ako tato Toshiba..
Sapo
Addict
Addict

No do pekla, ja mam tiez v booku toshibu. Hned zajtra pojdem ceknut ci nemam aj ja nejake vadne sektory
pro_lama
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

a to ked si vezmem, ze s bookom vzdy nehadzem ani nic.. bo viem co to robi jake svinstvo pri tych otackach.. radsej si cekni.. aj ked je pravda, ze ja tu mam ten HDD uz rok a pol..
Sapo
Addict
Addict

Aha, ja ho mam nejaky rok, ani nie. Cize ty mas este pol roka zaruku. Tak mozno by si to vyreklamoval. Ale musel by si si zalohovat data, lebo by ti vymenili HDD
Napísať odpoveď