Nove MMORPG od Ncsoftu (Aion: The Tower of Eternity)
pripravuje sa MMORPG the dayZavulon napísal:Presne tak...L2 prinieslo obliehanie atd a ostatni zacali opakovat....bud zmenia prostredie (Sucasnost, buducnost) alebo su uz nove MMORPG odsudene na zanik.
-
Drake
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
no prave Aion prinasa unikatnost tym, ze kazda postava ma Kridla a pvp vo vzduchu uz bude celkom o niecom inom 
a inak unikatnost tazko vynaliezt ked vacsina Fantasy RPG sa drzi pravidiel D&D a z nich vsetci na to len cerpaju navrhy
co sa tyka MMORPG z buducnosti tak to pride uz take utiahnute a podla mna ani nie prilis stastne to by mohlo v podstate dopadnut tak ako keby zobrali Fantasy a dali tam len rangerov a nic ine
inak z buducnosti je vlastne RF online alebo od NCsoftu Tabula Rasa
a inak unikatnost tazko vynaliezt ked vacsina Fantasy RPG sa drzi pravidiel D&D a z nich vsetci na to len cerpaju navrhy
co sa tyka MMORPG z buducnosti tak to pride uz take utiahnute a podla mna ani nie prilis stastne to by mohlo v podstate dopadnut tak ako keby zobrali Fantasy a dali tam len rangerov a nic ine
inak z buducnosti je vlastne RF online alebo od NCsoftu Tabula Rasa
-
AXO
Professional
keby si niekto chcel pozret nejake tie gameplay videa a podobne tak:
http://eu.aiononline.com/en/movies
kedze som hraval wow, a nie je to davno co som otravoval v teme WORLD OF WARCRAFT VSETKO SEM, tak poznam wow, som sice len 67lvl, ale vobec ma to nebavy, vsetci len zhanaju equip na raidoch a dungoch, vsetci su v northrende na 70+ lvly... proste ma wow prestalo bavyt, som myslel ze na ofiku to bude ine ale je to podla mna velka bucora.... uz mam predajcu na battlechest(nastastie pre mna), takze hned ako vydaju aion objednavam krabicu
moja srdcovka
http://eu.aiononline.com/images/movies/ ... cg_720.flv (treba flash na prehratie)
http://eu.aiononline.com/en/movies
kedze som hraval wow, a nie je to davno co som otravoval v teme WORLD OF WARCRAFT VSETKO SEM, tak poznam wow, som sice len 67lvl, ale vobec ma to nebavy, vsetci len zhanaju equip na raidoch a dungoch, vsetci su v northrende na 70+ lvly... proste ma wow prestalo bavyt, som myslel ze na ofiku to bude ine ale je to podla mna velka bucora.... uz mam predajcu na battlechest(nastastie pre mna), takze hned ako vydaju aion objednavam krabicu
moja srdcovka
-
AXO
Professional
hej presne, hovno a nanuk tiez vypadaju dost podobne a nejes obe.....alebo: nie je vsetko zlato co sa blisti, nie je vsetko pivo, co kon vysti...DeJF napísal:šak to je skoro ako wow akurat s lepšou grafikou
aby som nebol uplne OT, tak tu je CZ forum k hre, ale vsetko je zatial len z korejskych, anglicnych, nemeckych a francuzskych for, kedze u nas(eu/us) to este nevyslo http://forum.aion-cz.com/
-
Jimmy
Light Star
tu je zaujimavy clanok o tom, ako to vyzera na korejskych serveroch:
http://forum.aiononline.cz/index.php?showtopic=418
admin to tam zhrnul a je tam link aj na originalny clanok v anglictine
ja sam som si skusal tvorbu postav, ktora je dost dobra, ale vyzera to tak, ze z toho fakt bude Aion: The Tower Of Bots
ja sam som si skusal tvorbu postav, ktora je dost dobra, ale vyzera to tak, ze z toho fakt bude Aion: The Tower Of Bots
-
AXO
Professional
citujem jeden prispevok:Jimmy napísal:tu je zaujimavy clanok o tom, ako to vyzera na korejskych serveroch:
a plne s tym suhlasim, takze by som to tak nezatracoval, ale cim viac ludi to vzda, tym viac po doladeni ostane pre tych, co ostanu...ach jaj viem ze si myslite svoje ale vzdy hraci zabudaju ze je to len zaciatok. Skuste si spomenut na zaciatok KAZDEJ MMO na trhu. AOC ... imbalance jak prasa ... hacks/exploits ... farming ... RMT. WoW ... exploits, hacks, botenie RMT...L2 ...)
Casom sa to utrasie ale hlavne si pockajme ... to ze je tam tolko botov podla mna necakali ani najvacsi doomsayers a ani developeri necakali taky boost v RMT. Si myslim ze ich to zaskocilo ale implementnut fix nie je jednoduche ... musia zbierat data urcity cas aby vedeli efektivne zakrocit. Dajte im este sancu ... pokial sa to nespravi pri EU/NA release (aion si kupim aj keby co aspon na test) tak potom zostava zase len WoW a cakat na next gen mmo od blizzu.
-
Fatall
Medium Star
hmm, tiez by ma zaujimalo ako to bude s platenim, ale nikde na offi strankach som nenasiel ze to bude zadarmo ako GW, pravdepodobne to bude platene ako lineage 2tom.tom11 napísal:niekde som cital ze to ma byt "pay for game and play for free" cize zaplatis za hru a potom hras zadarmo....ako GW....
-
investigator
Light Expert
-
uplink
VIP
Ja jo, ale včera som s ním skončil. Chceš môj ACC a originál hru?investigator napísal:Zacal niekdo hravat Aion na oficialy?
-
investigator
Light Expert
Uz som dostal 2 ucty a nemam s kym hrat.uplink napísal:Ja jo, ale včera som s ním skončil. Chceš môj ACC a originál hru?...
Jeden isiel studovat a druhemu sa to zda byt zabijak casu
-
Fatall
Medium Star
hod jeden a zahrameinvestigator napísal:Uz som dostal 2 ucty a nemam s kym hrat.
-
uplink
VIP
je to ppči zabijak času. Ale tak ktoré MMOPRG nie je? Na akom serveri by si hral? Ak by si hral na Spatalose [je mrte zaľudnený a treba čakať poobede aj hodinu a pol než sa prihlásiš] tak by som do toho možno šiel. Je to chytlavé, ale priprav sa že Ti to zožerie minimálne mesiac a pol času, ak budeš denne hrať 4-6 hodín.investigator napísal:Uz som dostal 2 ucty a nemam s kym hrat.
-
investigator
Light Expert
Kazda hra ti vezme cas a MMO niekolkonasobne viac, no lenze na co potom vobec hrat hry? Od malicka som sa hral, a ked ma to prestalo bavit pieskovisko presiel som som ku dostiham a ked ma prestali bavit tie zacal som hrat na pocitaci a ked ma prestane bavit PC tak...uplink napísal:je to ppči zabijak času. Ale tak ktoré MMOPRG nie je? Na akom serveri by si hral? Ak by si hral na Spatalose [je mrte zaľudnený a treba čakať poobede aj hodinu a pol než sa prihlásiš] tak by som do toho možno šiel. Je to chytlavé, ale priprav sa že Ti to zožerie minimálne mesiac a pol času, ak budeš denne hrať 4-6 hodín.
Pre mna je jedna etapa zivota, ktorej vyhradzujem presny cas.
Nemusim stravit pri hre hodiny ani minuty = a mozem ju hrat 8h denne ak ma bude bavit.
Budem hrat hocikde, kde bude aspon jeden cz/sk clovek co ovlada dobre english.
PS: Chcem sa len zabavit
//sorry za OT