CS 1.6 Server hojko.com
Najviac sa mi pacilo, ked isiel z Acka po schodoch, kompletne sa vysral na bombu a siel doslova lovit CT, ktory isiel do katakomb a predtym ho vobec nevidel.
Uz len zo SuperStar ma napina viac.
Olala a jeho WH.
Uz len zo SuperStar ma napina viac.
Olala a jeho WH.
- Prílohy
-
- Olala.rar
- (2.9 MiB) 34 stiahnutí
Ak Olala je DeaD, nech si to sem pride obhajit.
Len tak mimochodom, specovat som ho zacal hned potom, ako sa v chate od neho objavilo zelenym napisane "klklkl..." a tie tri bodky znacia este nejaky znak, mozno viac znakov, ktore si uz nepamatam. Ak hojko nazrie do logu, bolo to tusim okolo tej pol dvanastej (+/- 5-10 min.), musi to tam najst.
Stlacenim klaves K+L sa u mna zapinaju cheaty.
Kym som zacal natacat, mal aj predtym minimalne jednu super situaciu, ked sa dival cez stenu.
Kazdopadne v tomto deme ma minimalne 3 jasne situacie, kde WH bije do oci:
1.) Obidenie bomby a hunt na posledneho CT v katakombach, o ktorom nemohol ani len tusit.
2.) Ine kolo, rush na B cez katy. CT nastupeny za rohom, v absolutnej tichosti, ziaden dupot, ani reload ci pouzivanie Qcka, ale drbol ho jedna radost a ani sa neunuval obzerat sa za zvysne krabice, prehupol sa do tretieho bodu...
3.) ... kde CT cupel za dverami od Bcka smerom na modru. Tiez ho nebolo pocut, Olala ho tam zbadal presne vtedy, kedy ho moje WH odokrylo. Namieril na neho uz za dverami, vyletel a hned palil.
Olala pouziva rovnake cheaty ako ja, ale pouziva ich so zlym umyslom.
Len tak mimochodom, specovat som ho zacal hned potom, ako sa v chate od neho objavilo zelenym napisane "klklkl..." a tie tri bodky znacia este nejaky znak, mozno viac znakov, ktore si uz nepamatam. Ak hojko nazrie do logu, bolo to tusim okolo tej pol dvanastej (+/- 5-10 min.), musi to tam najst.
Stlacenim klaves K+L sa u mna zapinaju cheaty.
Kym som zacal natacat, mal aj predtym minimalne jednu super situaciu, ked sa dival cez stenu.
Kazdopadne v tomto deme ma minimalne 3 jasne situacie, kde WH bije do oci:
1.) Obidenie bomby a hunt na posledneho CT v katakombach, o ktorom nemohol ani len tusit.
2.) Ine kolo, rush na B cez katy. CT nastupeny za rohom, v absolutnej tichosti, ziaden dupot, ani reload ci pouzivanie Qcka, ale drbol ho jedna radost a ani sa neunuval obzerat sa za zvysne krabice, prehupol sa do tretieho bodu...
3.) ... kde CT cupel za dverami od Bcka smerom na modru. Tiez ho nebolo pocut, Olala ho tam zbadal presne vtedy, kedy ho moje WH odokrylo. Namieril na neho uz za dverami, vyletel a hned palil.
Olala pouziva rovnake cheaty ako ja, ale pouziva ich so zlym umyslom.
-
last_knight
Light Professional
co ja viem tak je to jeho druhy brat , dalsim je stanek (alias venon)Drago napísal:Demo som nevidel, mam len jednu pripomienku - Olala je DeaD
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Dneska sa mládež asi fakt nudí, keďže som na serveri skoro celý deň a cheateri jedna radosť....pripomienka k tomu hráčovi @_blose_@ či jaký to má nick neviem presne, už som druhý admin čo pristihol pri cheatingu, čiže keď tam dojde "pravý blose" nebudem mať moc otázok....pretože pochybujem že by niekto chodil s konkrétne jeho nickom cheatovať...keď to bol niekto z jeho rodiny, bohužial, ban som mu nedal, dostal len Fuckoff...následne odišiel....
Ešte taký dotaz, že keď neviete zohnať admina ani na fore ani na ICQ či niekde inde kde má uvedený kontakt, ja na icq telefonne číslo mám
/Mastros, demo mi nejde pozrieť tak počkám na vyjadrenie ostatných...
Ešte taký dotaz, že keď neviete zohnať admina ani na fore ani na ICQ či niekde inde kde má uvedený kontakt, ja na icq telefonne číslo mám
/Mastros, demo mi nejde pozrieť tak počkám na vyjadrenie ostatných...
BLOSE
Mad Filipa(BLOSE) poznam velmi dobre a viem ze cheaty nema ! Ak poznate hraca menom BIG MACO ...tak on sa pohadal s FILIPOM a cheatuje za jeho nick ! mozem to potrvdit aj tym ze BIG MACO cheatuje aj za svoj nick..hral som S Petom(Suffel) mix a aj on povedal ze MACo ma WH !
-
Mad Dad
Medium Star
No, pokial o tom sú dôkazy, nech sa páči, ide o to, že pokial nebude tu živý dôkaz o tom, že to neni pravý blose(filip), tak ma to nezaujíma, 2x bol na serveri, 1x dostal ban 2x dostal foff...jeden od pepa myslím, druhý odomňa....čiže, dones sem papíry resp. potvrdenia o tom že to je Maco, možeme sa baviť inak na ten prípad, som ochotný sa mu aj ospravedlniť pokial to nebol (filip) ale pokial nebude dôkaz, ja výnimku robiť nebudem...
-
lekoklatik
VIP
gfhgfd
proste za bloseho nikto cheatuje a myslia si ze som to ja , ja som BigMaco , lebo som sa s nim pohadal to mozem prisahat ze som to ja neni , a to ze suffel vravel ze mam WH na tom mixe tak bezal sa schovat za bednu na dlhej ale som ho videl ako bezal za skin SAS s DGL nemal defusky tak som dieroval
-
Suffel
Guru
ak mam byt uprimny ja tieto veci uz neriesim.. takze mi to je srdecne jedno s CS som ako tak skoncil hram ho uz len sem tam ako odreagovanie a nie riesenie chaterov a ostatnych veci.. nevravim ze sa to nema riesit ale proste mna tieto veci uz nezaujimaju..
k veci ano povedal som ze maco je chater to je pravda.. nemam to ako dokazat takze nezaoberam sa tym ze ci je alebo nie je mi to fuk.. to iste som mu napisal aj na icq ze mi to je jedno ci je alebo nieje.. je to kazdeho vec ako hra ci hra ferovu hru alebo ci podvadza..
k blosemu kedze s blosem som uz dost dlho neni v kontakte tak tak isto sa s tym nezaoberam.. nemam ani sajnu ci je to on alebo niekto iny.. osobne si myslim ze to on nieje ale ako povedal mad dad nemam dokazi tak ako keby som nic nepovedal..
Odomna je to asi vsetko,, nemam co viac povedat..
k veci ano povedal som ze maco je chater to je pravda.. nemam to ako dokazat takze nezaoberam sa tym ze ci je alebo nie je mi to fuk.. to iste som mu napisal aj na icq ze mi to je jedno ci je alebo nieje.. je to kazdeho vec ako hra ci hra ferovu hru alebo ci podvadza..
k blosemu kedze s blosem som uz dost dlho neni v kontakte tak tak isto sa s tym nezaoberam.. nemam ani sajnu ci je to on alebo niekto iny.. osobne si myslim ze to on nieje ale ako povedal mad dad nemam dokazi tak ako keby som nic nepovedal..
Odomna je to asi vsetko,, nemam co viac povedat..