Gears of War

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

das si F1 alebo tam dole game profiles a mal by sa ti tam zobrazit ze ci ces vytvorit novy profil alebo pojdes uz na vytvoreny :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Aha jasan :D neviem jak som to mohol prehliadnut :D vdaka :) .. aaa este jeden dost velky problem sa mi momentalne vyskytol .. doobeda som to hral vsetko pohodka mal som to aj par krat vypnute a vzdy ma v poriadku vratilo od kontrolneho bodu aaa teraz pustim hru idem si nacitat kampan a nic tam neni musim ist uplne od zaciatku .. je na to niejake riesenie aby to nerobilo pls ?
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

skus sa pozriet ked zapnes GoW ci si na nejakom Acc vobec tam dole by si to mal vidiet a ked ti pise not signed tak daj F1 alebo gamer profiels a signi sa :)
inak K+ by potesila keby fungovalo :D
slavo120
Professional
Professional

Geogomeogo napísal:skus sa pozriet ked zapnes GoW ci si na nejakom Acc vobec tam dole by si to mal vidiet a ked ti pise not signed tak daj F1 alebo gamer profiels a signi sa :)
inak K+ by potesila keby fungovalo :D
Mal som normalne svoj ucet zapnuty aa proste zmizol mi kontrolny bod a musel som celu hru od zaciatku .. nechapem vobec ta ked sa mi to stane opät tak uz ma asi porazi...mal este niekto takyto problem s ukladanim respektive miznutim ulozenej pozicie ?? .....
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ja ked som opatchoval tak sa mi zmazali savy tak nwm ako ty alebo bratovi sa stalo ze zmenil crack a savy sa zmazali takze nwm :?
slavo120
Professional
Professional

Geogomeogo napísal:ja ked som opatchoval tak sa mi zmazali savy tak nwm ako ty alebo bratovi sa stalo ze zmenil crack a savy sa zmazali takze nwm :?
..netusim vazne cim to bolo .. ja som to patchoval hned po nainstalovani az tak siel hrat ..hadam to uz nespravi bo ma porazi ked to budem musiet prejst na jeden sup abo nikdy :D
Flick
Novice
Novice

Problem

Príspevok od používateľa Flick »

Niekto uz to spominal davnejsie ze po instalacii a po update a po cracknuti mu hra pada do win , to iste aj mne pri zapinani mi dokonca vypise hlasku please double click on the startup.exe spustia sa ukazky epic a microsoft a potom to padne.... prosim o pomoc ak ma s tym niekto skusenosti ....
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Flick
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Flick »

Ten prvy link nefunguje , ale to ostatne som spravil a hra uz ide bezproblemov, fakt diky moc za tech support.... odporucim toto forum aj dalsim :) .
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

chod na http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc ... ixed%20EXE a tam si najdi crack na tvoju verziu hry :)
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kvako »

IDe vám táto hra pod Windows 7 ??? mne pri spustení vyhodí nejakú chybu. a že to mám skúsiť nainštalovať znovu.

//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2009, 9:57 )
Zdravím viete mi pls poradiť prečo mi nejde nainštalovať patch aby som nemusel meniť dátum na 27.1 ?? Vyskakuje mi tam chyba čo je na obrázku?
Prílohy
chyba pri inštalácii patchu.jpg
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

http://pc.hrej.cz/hry/akce/3rd-person/g ... ojekt.exe/
skus tento patch, mne dost pomohol :)
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

diky moc pomohol..
malyborky
Novice
Novice

Príspevok od používateľa malyborky »

zdravim ja to hrajem na NBku s win 7 a doteraz mi to slo v pohode az kym som sa dostal do casti hry ked prvykrat mozte drzat granatomet... a hned za tym mi hra stale padne, myslite ze staci novsie graf. drivere? alebo co by mohlo pomoct?
- nenapise mi nic iba mi sekne a po chvili vypne hru alebo ju musim natvrdo vypnut ja

//edit: nainstaloval som najnovsi driver a robi to stale to iste vobec ziadna zmena
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ja to tiež hrám na Win 7 a predvčerom mi Windows 7 ponukol update ovládača na grafiku tak som to spravil. A odvtedy mi hra začala sekať.
Čo mám robiť?
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Ak je to tým, tak nainštaluj naspäť starú verziu. Ja som to robil pomocou programu Driver Sweeper .. to ti odinštaluje grafický driver, a potom si tam môžeš dať ten stará, ktorý stiahneš z internetu.
malyborky
Novice
Novice

Príspevok od používateľa malyborky »

zdravim, nevie mi poradit v com je problem ked mi hra v jednom useky stale padne a napise mi ze graficky driver neodpovedal tak sa restartoval, a ked chcem nainstalovat bud jeden alebo ten druhy patch ktory ma kolega v linku (ktory uz nefunguje) tak pri oboch patchoch mi naskoci ten error ktory ma druhy kolega v screenshote... nainstalovanie najnovsieho grafickeho drivera nepomohlo
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

ten druhy kolega ma tam preto tu chybu lebo bud ma nespravnu verziu patchu(EN/CZ) alebo pre patchom uz pouzil crack.. treba hru nainstalovat a potom patchnut a az potom crack
palciii

Re: Gears of War

Príspevok od používateľa palciii »

ahojte zahra dakto GoW co-op? myslim ze sa mozu ozyvat aj xbox hraci malo by to sparovat :) THX ak tak sem alebo SS
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Gears of War

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

xboxaci sa ti urcite nemozu ozyvat, ja aj dam ale asi az zajtra ked budem mat novy comp plne funkcny, napis gamertag do ss alebo sem
Napísať odpoveď