Glupota DJ-ov
-
qwerty-xyz
Glupota DJ-ov
Stretli ste sa? nestretli? Podstatou diskoteky je sa vyblaznit pri dobrych pesnickach, poskakat na parkete, vytancovat dievcata. Avsak coraz castejsie sa na diskotekach stretavam, s DJ-om ktory je vyslovene BLB.
Ked sa chcete totiz vytancovat, pesnicka by nemala mat hluche miesta a ked ANO, tak len chvilkove. Urcite viete o com pisem, ide tuc tuc a za chvilku ticho nejaka melodia a vy tak akurat mozete cumiet na seba lebo neviete co, cely parket stoji jak blby a DJ sa za pultom so sluchatkami tvari ako majster sveta. Dalsie veci co mi lezu na nervy je opakovanie, minule som pocul na diskoteke I kissed a girl (uz v pesnicke) asi tak 30 krat, prisam boze, vsetci stojime a cumime lebo na to sa hybat neda. Potom tu su experti ktori pustaju nove pesnicky na ktore sa jednoducho tancovat neda a potom to tak aj vyzera, holky si krutia rukami kolo seba, chlapci ten isty pohyb dookola a je to tak ako u debilov, o NEDOSTATOCNYCH priestoroch na tancovanie sa vyjadrovat nebudem. (osobne by som to dakedy riesil RG-4 kou)
A upne naj je ked DJ (ala majster sveta) stisi hudbu a zacne daco vrieskat do mikrofonu, ked to spravi chvilkovo, bez toho aby sa prerusila pesnicka tak v pohode, ale ked si tam zacne vykecavat svoje problemy a snazi sa hrat na moderatora (a niektori sa vykecavaju aj pol minutky) tak je to na parkete dost o hubu . . . .
To je taky problem pustat normalne pesnicky? Dobre mixy? a aj nieco stareho? Kopec mixov ma X minut,stale v nich bavi hudba a stale su to pecky. . .
To niekto aj vyucuje tych DJ ov? Alebo maju licencie ? Alebo to su len nejaki gadzovia co maju peniaze na techniku? . . .
ked tu taka tema je, presunte to tam, ked neni poprosim sa vyjadrit k DJ-om, nie ku mne, a bavime sa o normalnych diskotekach nie diskotekach kde sa stretne 20 000 ludi . . . .
Ked sa chcete totiz vytancovat, pesnicka by nemala mat hluche miesta a ked ANO, tak len chvilkove. Urcite viete o com pisem, ide tuc tuc a za chvilku ticho nejaka melodia a vy tak akurat mozete cumiet na seba lebo neviete co, cely parket stoji jak blby a DJ sa za pultom so sluchatkami tvari ako majster sveta. Dalsie veci co mi lezu na nervy je opakovanie, minule som pocul na diskoteke I kissed a girl (uz v pesnicke) asi tak 30 krat, prisam boze, vsetci stojime a cumime lebo na to sa hybat neda. Potom tu su experti ktori pustaju nove pesnicky na ktore sa jednoducho tancovat neda a potom to tak aj vyzera, holky si krutia rukami kolo seba, chlapci ten isty pohyb dookola a je to tak ako u debilov, o NEDOSTATOCNYCH priestoroch na tancovanie sa vyjadrovat nebudem. (osobne by som to dakedy riesil RG-4 kou)
A upne naj je ked DJ (ala majster sveta) stisi hudbu a zacne daco vrieskat do mikrofonu, ked to spravi chvilkovo, bez toho aby sa prerusila pesnicka tak v pohode, ale ked si tam zacne vykecavat svoje problemy a snazi sa hrat na moderatora (a niektori sa vykecavaju aj pol minutky) tak je to na parkete dost o hubu . . . .
To je taky problem pustat normalne pesnicky? Dobre mixy? a aj nieco stareho? Kopec mixov ma X minut,stale v nich bavi hudba a stale su to pecky. . .
To niekto aj vyucuje tych DJ ov? Alebo maju licencie ? Alebo to su len nejaki gadzovia co maju peniaze na techniku? . . .
ked tu taka tema je, presunte to tam, ked neni poprosim sa vyjadrit k DJ-om, nie ku mne, a bavime sa o normalnych diskotekach nie diskotekach kde sa stretne 20 000 ludi . . . .
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Je to na DJovi, že ako si akciu zariadi. Je to len na ňom a od toho sa bude odvíjať aj to, či diskotéku budú ľudia navštevovať alebo nie. Neviem, prečo vypisuješ takéto blbosti tu, veď choď za DJom a normálne mu povedz, čo si praješ. Ak to nie je kkt, tak ti vyhovie. Nie každá pesnička má stály rytmus, sú v nich aj nejaké úseky na ktoré sa naozaj tancovať nedá, ale občas treba zahrať aj niečo iné ako jeden štýl dookola, potom je diskotéka oničom.
-
qwerty-xyz
no ved práve preto pisem, ze DJ je blb lebo sa s nim dohodnut neda, nie ze sa s nim nedohodnem ja, ale nikto proste. On si hraje svoje a konec. O to cely cas ide ze mas DJov ktori to zahrat vedia a fakt vedia spravit akciu a DJov ktori su fakt tupci, a to ci je tupec sa dozvies az po zaplateni vstupneho . . .DjBass napísal:Je to na DJovi, že ako si akciu zariadi. Je to len na ňom a od toho sa bude odvíjať aj to, či diskotéku budú ľudia navštevovať alebo nie. Neviem, prečo vypisuješ takéto blbosti tu, veď choď za DJom a normálne mu povedz, čo si praješ. Ak to nie je kkt, tak ti vyhovie. Nie každá pesnička má stály rytmus, sú v nich aj nejaké úseky na ktoré sa naozaj tancovať nedá, ale občas treba zahrať aj niečo iné ako jeden štýl dookola, potom je diskotéka oničom.
-
adox
Light Professional
A Dj-ov nik nevyučuje a jj licenciu majú (aspon by mali mať) a to je na nom čo hrá ak sa ti nepáči odíď ale samozrejme musí zabávať ludí tak príď za ním povedz mu čo chceš a ak to bude mať (zase nemusi mať všetky pesničky sveta) tak ti to zahrá
nie ako minule jeden debil prišiel ku Dj-ovy a ked sa ludia bavili najviac chcel zahrať nejakú ludovku no čo mu povieš ?
nie ako minule jeden debil prišiel ku Dj-ovy a ked sa ludia bavili najviac chcel zahrať nejakú ludovku no čo mu povieš ?
-
qwerty-xyz
ze nech ide do subory ked chce ludovky. . .adox napísal:A Dj-ov nik nevyučuje a jj licenciu majú (aspon by mali mať) a to je na nom čo hrá ak sa ti nepáči odíď ale samozrejme musí zabávať ludí tak príď za ním povedz mu čo chceš a ak to bude mať (zase nemusi mať všetky pesničky sveta) tak ti to zahrá
dj nieje jukebox..pesnicky co chcete si mozte pustat doma vo winampe..nato sa pozyvaju stale iny djs lebo kazdy ma svoj styl hrania a nik nehra to iste..a tie tiche pasaze v pesnicke tak to mas pomaly v kazdej druhej trancovej pesnicke..ticha pasaz,stupnovanie a nasledny prelom tvrdymi basami je to prave
a ne celych 5 minut tuc tuc..inac qwerty podla toho popisu to vyzera ako keby si chodil na diskoteky do kultury 
Mulatt mi to zobral priamo z klavesnice: DJ nie je jukebox 
V kazdom klube, kde to ma nejaku uroven je uz lepsi DJ, ktory sa tam dostal mozno prave z takeho klubu do akeho chodis ty.
Ked sa ti nepaci ako hra, tak proste z parketu odid, ked to urobi viac ludi, tak si to DJ urcite vsimne a mal by pochopit, ze to je jeho vina.
V praxi je to tak, ze mas kluby, kde sa hra na zelanie vela alebo minimalne a je len na tebe, co uprednostnis. Musis si vsak uvedomit, ze na diskoteke nie si jediny a nemozu hrat presne to co chces ty.
Neviem kde na tie diskoteky chodis, ale musis sa zmierit s tym, ze nemozu hrat dobre v kazdom klube. Pripadne mozes zacat viac pit a fetovat a bude sa ti pacit vsade.
V kazdom klube, kde to ma nejaku uroven je uz lepsi DJ, ktory sa tam dostal mozno prave z takeho klubu do akeho chodis ty.
Ked sa ti nepaci ako hra, tak proste z parketu odid, ked to urobi viac ludi, tak si to DJ urcite vsimne a mal by pochopit, ze to je jeho vina.
V praxi je to tak, ze mas kluby, kde sa hra na zelanie vela alebo minimalne a je len na tebe, co uprednostnis. Musis si vsak uvedomit, ze na diskoteke nie si jediny a nemozu hrat presne to co chces ty.
Neviem kde na tie diskoteky chodis, ale musis sa zmierit s tym, ze nemozu hrat dobre v kazdom klube. Pripadne mozes zacat viac pit a fetovat a bude sa ti pacit vsade.
-
lekoklatik
VIP
A ty môžeš teda ísť domov spať, alebo kuť ďalšiu z tvojich hojko tém keď sa ti na diskotékach nepáči.qwerty-xyz napísal:ze nech ide do subory ked chce ludovky. . .
Keď ťa to tak nenormálne vytáča, začni šetriť /popredávaj veci, určite sa u teba niečo nájde.../ a rob DJ ty. Určite sa ti potom bude páčiť
Divím sa že ti neprekáža ako chodí DJ oblečený
-
qwerty-xyz
mam v riti ako chodi obleceny nech pride aj s holym kktom na parket, hlavne nech vie co hra a ja DJ a nerobim ani by som nerobil , ..... hudbu asi treba mat legal nie ked ju chces pustat. . .lekoklatik napísal:A ty môžeš teda ísť domov spať, alebo kuť ďalšiu z tvojich hojko tém keď sa ti na diskotékach nepáči.
Keď ťa to tak nenormálne vytáča, začni šetriť /popredávaj veci, určite sa u teba niečo nájde.../ a rob DJ ty. Určite sa ti potom bude páčiť![]()
Divím sa že ti neprekáža ako chodí DJ oblečený
no a tresty su pekné..
http://www.slovgram.sk/down/TR%20Diskoteky.pdf
http://www.slovgram.sk/down/TR%20Diskoteky.pdf
-
lekoklatik
VIP
A robí ti problém platiť si hudbu ktorú chceš počúvať? To hádam nie. qwerty narazil na problém? Neverím...qwerty-xyz napísal:mam v riti ako chodi obleceny nech pride aj s holym kktom na parket, hlavne nech vie co hra a ja DJ a nerobim ani by som nerobil , ..... hudbu asi treba mat legal nie ked ju chces pustat. . .
-
qwerty-xyz
lekoklatik napísal:A robí ti problém platiť si hudbu ktorú chceš počúvať? To hádam nie. qwerty narazil na problém? Neverím...
-
erytrocyt
VIP
fú, tak dnes nastal pamätný deň. JA s QWERTYm súhlasím. Asi si pojdem odmerať teplotu.
Tiež mi vadia títo "dídžeji". Bol som na diskotéke, kde šla pesnička, všetko fasa, zábava, tancovačka a pesnička skončila, medzera medzi pesničkami na cd, a diska pokračovala ďalšou pesničkou na CD. A DJ vonku opeľoval 15tky s cigaretkou v ruke. To ste mali vidieť to vypískanie
Tiež mi vadia títo "dídžeji". Bol som na diskotéke, kde šla pesnička, všetko fasa, zábava, tancovačka a pesnička skončila, medzera medzi pesničkami na cd, a diska pokračovala ďalšou pesničkou na CD. A DJ vonku opeľoval 15tky s cigaretkou v ruke. To ste mali vidieť to vypískanie
-
qwerty-xyz
vole kebyze nechodim na diskoteky neuvidim ani tu holku co som ju tolko hladal . . .Frankie napísal:Čo ja ti viem, mne prídu tie tvoje spomínané situácie rovnako dementné ako úplne všetko čo sa na diskotékach deje, takže... asi na to nemám bunky.
Ale mám ultimátne riešenie!: Nechoď tam, kde sa ti nepáči a radšej chodievaj tam, kde je ti dobre. čo ty nato?
A by si sa aspoň netrápil. Tam je pointa!qwerty-xyz napísal:vole kebyze nechodim na diskoteky neuvidim ani tu holku co som ju tolko hladal . . .
a sme doma....qwerty-xyz napísal:vole kebyze nechodim na diskoteky neuvidim ani tu holku co som ju tolko hladal . . .